ktsak Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, newtron είπε Λοιπόν παιδιά, το Public έβγαλε για λίγο διαθέσιμο 17 PM 256 Μπλε με παράδοση Δευτέρα. Λόγω τιμολογίου δόσεων κλπ πήρα τηλ και όταν έκανα την παραγγελία και ρώτησα και στο τηλέφωνο μου είπαν ότι όντως για Δευτέρα 06/10 είναι η παράδοση σε κατάστημα κιόλας, παρότι στην εξέλιξη παραγγελίας λέει έως 08/11. Έκανα και την πληρωμή και περιμένω Δευτέρα να παραλάβω (ελπίζω). Να ξέρετε ότι έχουν ξεκάθαρη προτεραιότητα (μου το είπε η μια κοπέλα) αυτοί οι οποίοι προπληρώνουν και το ίδιο ισχύει και για το Πλαίσιο το οποίο το έμαθα χθες από άτομο που δούλευε παλιά στο Πλαίσιο στον τομέα κινητής συγκεκριμένα και διαχειριζόταν τέτοια κάθε χρόνο. Επίσης να ξέρετε ότι παίρνουν πρώτα και οι ίδιοι και μετά δίνουν έξω. Έκανα και 'γώ για ΡΜ 256 μπλε, χωρίς προπληρωμή, στην εξέλιξη παραγγελιας συνεχίζει να λέει από χθες "Η παραγγελία καταχωρήθηκε και είναι σε διαδικασία επεξεργασίας με εκτ. παραλαβή έως Δευτέρα 06/10 στο κατάστημα της επιλογής σου." Τι να πει κανείς ? Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από ktsak
newtron Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, ktsak είπε Έκανα και 'γώ για ΡΜ 256 μπλε, χωρίς προπληρωμή, στην εξέλιξη παραγγελιας συνεχίζει να λέει από χθες "Η παραγγελία καταχωρήθηκε και είναι σε διαδικασία επεξεργασίας με εκτ. παραλαβή έως Δευτέρα 06/10 στο κατάστημα της επιλογής σου." Τι να πει κανείς ? Συγγνώμη πώς σε άφησε; Εμένα μου έλεγε ότι δεν γίνεται πληρωμή στο κατάστημα.
ktsak Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, newtron είπε Συγγνώμη πώς σε άφησε; Εμένα μου έλεγε ότι δεν γίνεται πληρωμή στο κατάστημα. Τι να σου πω? Δεν ξέρω ..... Αλλά μήπως και αυτοί στο public ξέρουν ? Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από ktsak
PanozX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, newtron είπε Ναι απλά στο σαιτ τώρα στην εξέλιξη λέει έως 08/11 οπότε ελπίζω να μην μου κάνουν καμιά μαϊμουδιά. Στο τηλέφωνο (που ηχογραφούνται) μου είπαν Δευτέρα παραλαμβάνετε. ε καλα το ηχογραφουνται τι σημασια εχει; θα τους πας στα δικαστηρια; θα σου πουνε 1000 συγνωμη καναμε λαθος η μπορει να σου πουνε κιολας οχι κυριε εμεις απο δευτερα σας ειπαμε! τα ξερουμε τα κολπα
Architekt Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Το Πλαίσιο για κάποιο λόγο δεν σε αφήνει να παραγγείλεις 17 Pro 256 σε Orange... Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από Architekt
zavrasdj Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Εμένα έβγαζε το public to PM SILVER 512 Άμεσα Διαθέσιμο και όταν πήρα να ρωτήσω μου είπαν ότι είναι συστημικό λάθος και να μην τροποποιήσω την παραγγελία που έχω κάνει ήδη γιατί θα πρέπει να ακυρωθεί η παλιά και να γίνει καινούρια ! Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από zavrasdj
newtron Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, ktsak είπε Τι να σου πω? Δεν ξέρω ..... Αλλά μήπως και αυτοί στο public ξέρουν ? Προσπάθησα κι εγώ αλλά δεν με άφηνε. Τι να πω; Έχω προπαραγγελία και από Πλαίσιο από 12/09, αν το Public κάνει μαϊμουδιά θα τους ακυρώσω και θα παραλάβω από Πλαίσιο γιατί ιδανικά ήθελα το πορτοκαλί. Βλέποντας και κάνοντας τώρα αναγκαστικά. Αλλιώς όταν έρθει από Πλαίσιο θα ενημερώσω για κάποιον που ίσως θέλει πιο γρήγορα. 1 λεπτό πριν, PanozX είπε ε καλα το ηχογραφουνται τι σημασια εχει; θα τους πας στα δικαστηρια; θα σου πουνε 1000 συγνωμη καναμε λαθος η μπορει να σου πουνε κιολας οχι κυριε εμεις απο δευτερα σας ειπαμε! τα ξερουμε τα κολπα Όταν ηχογραφήσε είσαι νομικά υπόλογος για όσα λες. Μόνο για την απειλή δηλαδή, να τους πιέσεις, αλλιώς τίποτα γιατί τα έξοδα θα είναι παραπάνω από το κινητό.
farcry33 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Ρε τι γράφεται κάποιοι έχετε τρελαθεί 😂 ναι θα τους κάνετε και μήνυση γιατί δεν σας έφεραν το iPhone στην ώρα που σας είπαν, έχουμε ξεφύγει εδώ μέσα… 4
bill_2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Κρασαρε η σελιδα με τα Apple απο το public !τη δυναμη εχει το φορουμ ! 😁 Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από bill_2 1
ktsak Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, bill_2 είπε Κρασαρε η σελιδα με τα Apple απο το public !τη δυναμη εχει το φορουμ ! 😁 Δε νομίζω ....
bill_2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, ktsak είπε Δε νομίζω .... εμενα αυτο μ βγαζει ακομα ... και μπαίνω απο 2 browser Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από bill_2
ktsak Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, bill_2 είπε εμενα αυτο μ βγαζει ακομα ... και μπαίνω απο 2 browser Αν βάλεις στο search "iPhone 17 Pro Max" θα βγαλει κανονικα τη σελιδα με οτι βρηκε 1
newtron Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 12 λεπτά πριν, farcry33 είπε Ρε τι γράφεται κάποιοι έχετε τρελαθεί 😂 ναι θα τους κάνετε και μήνυση γιατί δεν σας έφεραν το iPhone στην ώρα που σας είπαν, έχουμε ξεφύγει εδώ μέσα… Μα αυτό λέω, μονο για την απειλή, δεν παίζουν μηνύσεις, δε θα βγάλεις άκρη
Makka Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, bill_2 είπε εμενα αυτο μ βγαζει ακομα ... και μπαίνω απο 2 browser Και σε εμενα αυτο κανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα