Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, Bisbathebest είπε

Μόλις μου ήρθε mail από Istorm για παραλαβή Pro 256 Silver, παραγγελία 12/09, 15:07.

Να φανταστώ αν πάω αύριο πρωί για την παραλαβή δεν θα χαθεί η παραγγελία, έτσι;

Γιατί κάτι για μια μέρα λέει.

Μετα το μαιλ στο κρατανε μια ημερα, δλδ την αυριανη ,γι αυτο στο στελνουν μια μερα πριν ,μπορεις να παρεις τηλ στο καταστημα και θα στο πουνε .. εγω δεν μπόρεσα να παω να το παρω ουτε την αλλη ημερα ,οποτε πηγε σε αλλον ,ωστόσο αν εισαι κοντα εγω θα πηγαινα ...

Επεξ/σία από bill_2
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Και με 897 ίδιο κινητό έτοιμο για παραλαβή…

Μήπως η παραγγελία σου είναι 16897 η δικιά μου είναι 17744

Δημοσ.

Πριν καμια ωρα ηρθε και σε μενα mail απο istorm με αριθμο αποστολης ACS, 17 pro μπλε χρωμα και παραγγελια 19 σεπτεμβριου.Λογικα δευτερα με τριτη θα παραλαβω.

• Like 3
Δημοσ.

Οριστε σιγα σιγα παιρνουν μπρος.

Εγω συνεχιζω να πιστευω πως μέσα στον Οκτωβριο θα εξυπηρετηθουν οσοι εκαναν την προπαραγγελια μεσα στο Σεπτεμβριο με κύκλο παράδοσης 3-4 εβδομάδες όπως λέει σε όλα σχεδόν τα Αpple Stores ανά τον κόσμο.

Δηλαδή αν κάποιος κάνει παραγγελία τώρα το πολύ σε ενα μηνα θα εχει τη συσκευή. Είδαν οτι τα Air ΔΕΝ πουλάνε τόσο, κάναμε εξορθολογισμό της παραγωγής και πάλι βάση της ζήτησης και μέσα στον Οκτωβριο θα αρχίσουν να γεμίζουν την αγορά με ζεστά iPhone. Να μου το θυμηθείτε μέχρι τέλη Οκτωβρίου οι πιο πολλοί θα έχουν εξυπηρετηθεί. Την επόμενη και την μεθεπόμενη βδομάδα θα υπάρξουν μεγαλύτερα κύματα παραλαβών.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, teol20 είπε

Εγω συνεχιζω να πιστευω πως μέσα στον Οκτωβριο θα εξυπηρετηθουν οσοι εκαναν την προπαραγγελια μεσα στο Σεπτεμβριο με κύκλο παράδοσης 3-4 εβδομάδες όπως λέει σε όλα σχεδόν τα Αpple Stores ανά τον κόσμο.

Δηλαδή αν κάποιος κάνει παραγγελία τώρα το πολύ σε ενα μηνα θα εχει τη συσκευή. Είδαν οτι τα Air ΔΕΝ πουλάνε τόσο, κάναμε εξορθολογισμό της παραγωγής και πάλι βάση της ζήτησης και μέσα στον Οκτωβριο θα αρχίσουν να γεμίζουν την αγορά με ζεστά iPhone. Να μου το θυμηθείτε μέχρι τέλη Οκτωβρίου οι πιο πολλοί θα έχουν εξυπηρετηθεί. Την επόμενη και την μεθεπόμενη βδομάδα θα υπάρξουν μεγαλύτερα κύματα παραλαβών.

Οι επόμενες 2 βδομαδες με λίγα λόγια είναι κρίσιμες … 

• Haha 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, teol20 είπε

Αν δεν το δω, ΔΕΝ το ΠΙΣΤΕΥΩ !!!!! Φταίω ?

Επεξ/σία από ktsak
  • Haha 1
Δημοσ.

Email από public πριν λίγο : 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προπαραγγελία σας με αριθμό R********** έχει εξασφαλιστεί. 

Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση σχετικά με τη δρομολόγηση της μόλις παραλάβουμε το προϊόν.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης, το απόθεμα παραδίδεται σταδιακά από τον επίσημο διανομέα. 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας  από την πλευρά μας, φροντίζουμε για όλα τα υπόλοιπα.

Σε ελεύθερη μετάφραση: ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ !

Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση σχετικά με τη δρομολόγηση της μόλις παραλάβουμε το προϊόν.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης, το απόθεμα παραδίδεται σταδιακά από τον επίσημο διανομέα. 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας από την πλευρά μας, φροντίζουμε για όλα τα υπόλοιπα.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας. 

Να έχετε μια όμορφη μέρα 

Η Public ομάδα σου
[---002:000773:54034---]

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η  R122724600 έχει εξασφαλιστεί. 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας από την πλευρά μας, φροντίζουμε για όλα τα υπόλοιπα.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας. 

Να έχετε μια όμορφη μέρα 

Η Public ομάδα σου
[---002:000773:54034---]
Δημοσ.

https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20443004&skuId=ger_20443003

Διαθεσιμο σε 1-3 ημερες το πορτοκαλι pro max 256gb. Σε ολα τα αλλα χρωματα (ασημενιο και μπλε) δειχνει μη διαθεσιμοτητα. Οποιος ενδιαφερεται για πορτοκαλι, μπορει να προσπαθησει.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, James. είπε

https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20443004&skuId=ger_20443003

Διαθεσιμο σε 1-3 ημερες το πορτοκαλι pro max 256gb. Σε ολα τα αλλα χρωματα (ασημενιο και μπλε) δειχνει μη διαθεσιμοτητα. Οποιος ενδιαφερεται για πορτοκαλι, μπορει να προσπαθησει.

Α καλά. θέλουν προπληρωμή. Σιγά μην πέσουμε σε τέτοια παγίδα. Σας μάθαμε πλέον, προπληρωμή για κάτι που δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμενη μέρα παράδοσης, ΔΕΝ !!!!!!!

• Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, James. είπε

Μόλις μίλησα με Cosmote,δεν υπάρχει καμία χωρητικότητα διαθέσιμη σε PM

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stelpanta είπε

Μόλις μίλησα με Cosmote,δεν υπάρχει καμία χωρητικότητα διαθέσιμη σε PM

Tωρα το γραφει "μη διαθεσιμο". Ισως πριν να υπηρχε οντως καποια συσκευη!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα, για 17 pro max , εχει τυχον καποιος παρει 'μη αοριστη' απαντηση απο καποιον main reseller ελλαδα στο ποτε αναμενονται?
iStorm που μιλησα , δεν γνωριζουν. Oktabit (νομιζω οι διανομεις?) δεν νομιζω καν να παρω καποια απαντηση

Επεξ/σία από Arkteryx
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα έχω παραλάβει ένα 17 pro max blue 256gb θέλω όμως να το αλλάξω γιατί δεν μου αρέσει το χρώμα. Αγορασμένο από Γερμανό με 3 χρόνια εγγύηση  οποίος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλε προσωπικό μήνυμα . Ευχαριστώ αν ενοχλεί μπορείτε να το κατεβάσετε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΚΑι γω ψάχνω για ασημένιο αλλα θα μείνω με το μπλε μαλλον...

Σήμερα πέρασα απο πλαίσιο και είδα στο ταμείο ενα μπλέ 17 pro max 

άρα ήρθαν και στο πλαισιο και  υπάρχει ελπίδα ...

πλαισιο_ιπηονε4.jpg

Επεξ/σία από avacan23
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, avacan23 είπε

ΚΑι γω ψάχνω για ασημένιο αλλα θα μείνω με το μπλε μαλλον...

Σήμερα πέρασα απο πλαίσιο και είδα στο ταμείο ενα μπλέ 17 pro max 

άρα ήρθαν και στο πλαισιο και  υπάρχει ελπίδα ...

Προσωπικα μολις ακυρωσα παραγγελια απο πλαισιο, απο οτι καταλαβα κανεις δεν έχει παραλαβει Pro max, ενημερωστε με αν αλλαξει κάτι για ενα iphone δεν χαθηκε ο κοσμος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...