Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ μόλις μίλησα με you.gr κλασικά εικονογραφημένα δεν ξέρουμε πότε θα προλάβουμε γίνονται σταδιακά παραλαβές απτην εταιρία κλπ κλπ , γενικότερα δεν ξέρουν! Ενα είναι το σίγουρα προ παραγγελία ποοοοτε ξανά 

Επεξ/σία από Mexicanos97
Δημοσ.

Όλοι παραλαμβάνουν από λίγα, στις προπαραγγελίες δεν δίνουν, μεγάλη απάτη και κοροϊδία. Βλέπω όλοι τις ίδιες απαντήσεις δίνουν. Εμείς φταίμε που τρέχουμε και πληρώνουμε πριν καν κυκλοφορήσει. Το έχω μετανιώσει πολύ….

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε

Εγώ μόλις μίλησα με you.gr κλασικά εικονογραφημένα δεν ξέρουμε πότε θα προλάβουμε γίνονται σταδιακά παραλαβές απτην εταιρία κλπ κλπ , γενικότερα δεν ξέρουν! Ενα είναι το σίγουρα προ παραγγελία ποοοοτε ξανά 

Εμένα φέτος με κούρασε όλο αυτό, ποτέ ξανά γιατί πολύ απλά δεν υφίσταται προπαραγγελία με καθυστέρηση τόσων ημερών !

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zavrasdj είπε

Email από public πριν λίγο : 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προπαραγγελία σας με αριθμό R********** έχει εξασφαλιστεί. 

Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση σχετικά με τη δρομολόγηση της μόλις παραλάβουμε το προϊόν.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης, το απόθεμα παραδίδεται σταδιακά από τον επίσημο διανομέα. 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας  από την πλευρά μας, φροντίζουμε για όλα τα υπόλοιπα.

Σε ελεύθερη μετάφραση: ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ !

Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση σχετικά με τη δρομολόγηση της μόλις παραλάβουμε το προϊόν.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης, το απόθεμα παραδίδεται σταδιακά από τον επίσημο διανομέα. 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας από την πλευρά μας, φροντίζουμε για όλα τα υπόλοιπα.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας. 

Να έχετε μια όμορφη μέρα 

Η Public ομάδα σου
[---002:000773:54034---]

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η  R122724600 έχει εξασφαλιστεί. 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας από την πλευρά μας, φροντίζουμε για όλα τα υπόλοιπα.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας. 

Να έχετε μια όμορφη μέρα 

Η Public ομάδα σου
[---002:000773:54034---]

copy paste οι απαντησεις τους

Δημοσ.

Είναι κάποιοι οι οποίοι έχουν προπαραγγείλει από την πρώτη μέρα και δεν έχουν παραλάβει ακόμα , ανοργάνωτοι όλοι , λίγο πολύ όλες οι αλυσίδες τα ίδια είναι ! 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, stelpanta είπε

Παραγγελία iStorm cosmos ώρα  15:00 ,πρώτη ημέρα παραγγελιών ,PM 256 silver και ακόμη τίποτε …

Είμαστε πολλοί που περιμένουμε PM SILVER ! 

• Sad 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, stelpanta είπε

Παραγγελία iStorm cosmos ώρα  15:00 ,πρώτη ημέρα παραγγελιών ,PM 256 silver και ακόμη τίποτε …

Είμαι πριν από εσένα εγώ εντωμεταξύ περιμένω 3 ούτε ένα δεν έχει έρθει 😂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, stelpanta είπε

και εγω 15:01 silver 256 pm , σειρα 687* ενα παιδι σημερα ποιο πανω στο Thread παρέλαβε Blue 256 pm με σειρά 688* !! 

και μιλήσαμε πριν , ητανε τυχερος σήμερα ,ηρθανε αρκετα μπλε 256 , απο δευτέρα την άλλη εβδομάδα σίγουρα θα ήμαστε μεσα , αν και το μετάνιωσα που εβαλα ασημί αλλα δεν πειράζει .. 

10 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Είμαι πριν από εσένα εγώ εντωμεταξύ περιμένω 3 ούτε ένα δεν έχει έρθει 😂

περίμενε βρε και εσυ !  ακου 3 παρε 1-2 για αρχη .. να παρουμε και εμεις κατι 😁

Επεξ/σία από bill_2
Δημοσ.

φαντασου το Αμαζον γαλικο ιταλικο δεν δεχετε πλεον ουτε (out of stock ) παραγγελιες στα σαιτ τους ! 

τι εχει γινει φέτος πάντως ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά αν ενδιαφέρεται κανείς για παραλαβή iPhone 17 Pro Max Silver 512GB από iStorm ας στείλει ένα μήνυμα. 
Εγώ έχω παραλάβει δεν το χρειάζομαι, ας το πάρει κάποιο παιδί που περιμένει από εδώ. 

Επεξ/σία από G10rgos
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, teol20 είπε

Οριστε σιγα σιγα παιρνουν μπρος.

Εγω συνεχιζω να πιστευω πως μέσα στον Οκτωβριο θα εξυπηρετηθουν οσοι εκαναν την προπαραγγελια μεσα στο Σεπτεμβριο με κύκλο παράδοσης 3-4 εβδομάδες όπως λέει σε όλα σχεδόν τα Αpple Stores ανά τον κόσμο.

Δηλαδή αν κάποιος κάνει παραγγελία τώρα το πολύ σε ενα μηνα θα εχει τη συσκευή. Είδαν οτι τα Air ΔΕΝ πουλάνε τόσο, κάναμε εξορθολογισμό της παραγωγής και πάλι βάση της ζήτησης και μέσα στον Οκτωβριο θα αρχίσουν να γεμίζουν την αγορά με ζεστά iPhone. Να μου το θυμηθείτε μέχρι τέλη Οκτωβρίου οι πιο πολλοί θα έχουν εξυπηρετηθεί. Την επόμενη και την μεθεπόμενη βδομάδα θα υπάρξουν μεγαλύτερα κύματα παραλαβών.

σιγα να μην καθομουν να περιμενα ενα κηνιτο τοσο καιρο οσο λες και να δωσω και 1000 ευρω .... ειμαι apple fun αλλα ειναι πραγματικη κοροιδια ... δινω τα λεφτα μου το θελω τωρα δεν το εχουν δεν το παιρνω .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...