Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Παιδιά αν ενδιαφέρεται κανείς για παραλαβή iPhone 17 Pro Max Silver 512GB από iStorm ας στείλει ένα μήνυμα. 
Εγώ έχω παραλάβει δεν το χρειάζομαι, ας το πάρει κάποιο παιδί που περιμένει από εδώ. 

Σε istorm στην Αθήνα? Αν δεν έχει προλάβει άλλος θα με ενδιέφερε 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, James. είπε

Στο Γερμανικο Amazon κατεβηκε εντελως το 17 pro max. Καλα, τι σκηνικα ζουμε φετος😀

Από το να μην έχεις στοκ και να δέχεσαι παραγγελίες κανονικά όπως εδώ , καλύτερα έτσι !

Δημοσ.

Istorm ηρθε το μηνυμα για το 17PM blue που εκανα στις 15¨30  για το πορτοκαλί που εκανα στις 15¨05 τιποτα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

😊

1 ώρα πριν, G10rgos είπε

Παιδιά αν ενδιαφέρεται κανείς για παραλαβή iPhone 17 Pro Max Silver 512GB από iStorm ας στείλει ένα μήνυμα. 
Εγώ έχω παραλάβει δεν το χρειάζομαι, ας το πάρει κάποιο παιδί που περιμένει από εδώ. 

Αν είναι από Θεσσαλονίκη θα με ενδιέφερε 😊

Επεξ/σία από farcry33
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, farcry33 είπε

😊

Αν είναι από Θεσσαλονίκη θα με ενδιέφερε 😊

Άστο Αθήνα είναι. Μίλησα και ‘γώ. Άντε να δουμε

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bill_2 είπε

και εγω 15:01 silver 256 pm , σειρα 687* ενα παιδι σημερα ποιο πανω στο Thread παρέλαβε Blue 256 pm με σειρά 688* !! 

και μιλήσαμε πριν , ητανε τυχερος σήμερα ,ηρθανε αρκετα μπλε 256 , απο δευτέρα την άλλη εβδομάδα σίγουρα θα ήμαστε μεσα , αν και το μετάνιωσα που εβαλα ασημί αλλα δεν πειράζει .. 

περίμενε βρε και εσυ !  ακου 3 παρε 1-2 για αρχη .. να παρουμε και εμεις κατι 😁

Είμαστε 3 απλά έκανα εγώ τις παραγγελίες γιατί μπορούσα εκείνη την ώρα, αλλά τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, ktsak είπε

Έκανα και 'γώ για ΡΜ 256 μπλε, χωρίς προπληρωμή, στην εξέλιξη παραγγελιας συνεχίζει να λέει από χθες "Η παραγγελία καταχωρήθηκε και είναι σε διαδικασία επεξεργασίας με εκτ. παραλαβή έως Δευτέρα 06/10 στο κατάστημα της επιλογής σου." Τι να πει κανείς ?

Είχα κάνει χτες απο public συσκευή που φαινόταν διαθέσιμη και η παραλαβή ήταν για την επόμενη μέρα 03/10 και σε μένα το ίδιο γράφει: σε επεξεργασία.  Φυσικά και δεν παρέλαβα. Η εξήγηση που δόθηκε ήταν ότι προφανώς η συσκευή κατοχυρώθηκε από άλλον 

Επεξ/σία από steve355
Δημοσ.
Μόλις τώρα, steve355 είπε

Είχα κάνει χτες απο public συσκευή που φαινόταν διαθέσιμη και η παραλαβή ήταν για την επόμενη μετα 03/10 και σε μένα το ίδιο γράφει: σε επεξεργασία.  Φυσικά και δεν παρέλαβα. 

Κατάλαβα. Φάγαμε πορτα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ktsak είπε

Αυτό ακριβώς !

Μάγκες εμένα στο public μου είπαν πλαγίως να μην τροποποιήσω την παραγγελία μου ή κάνω άλλη γιατί ουσιαστικά πας πάλι πίσω ! Μην το ρισκάρετε !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανεις με παραγγελια PM silver 512 απο istorm που εχει παραλαβει να μας πει τον αριθμο παραγγελιας του για να δουμε που περιπου βρισκετε αυτο το μοντελο???

Επεξ/σία από thanasis tyro
Δημοσ.
12 ώρες πριν, G10rgos είπε

ρε πειρασμέ... Λες?

Το μόνο που με κρατάει είναι ότι την έξτρα χωρητικότητα δεν πρόκειται να την πληρωθείς όταν το πουλήσεις το κινητό (άντε να πάρεις 50 ευρώ συν αν και πάλι δύσκολο) και δεν την χρειάζομαι κιόλας αφού ήδη πληρώνω για χώρο στο icloud. Από ότι βλέπω εδώ πρέπει να πλησιάζει κ η δικιά μου η σειρά σιγά σιγά είτε από Κωτσόβολο με παραγγελία 12/09 είτε από istorm με παραγγελία 15:22. Για PM 256 silver πάντα.

Δημοσ.

έχω παραγγείλει iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange απο Κωτσόβολο 12/09/2025 και εχω πληρωσει και ακομα και σήμερα δεν έχει έρθει τίποτα. τι γίνεται γιατι αργεί τόσο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπομονή οπως όλοι μας!

Μας έχει φάει η ανανέωση στα μειλ μπας και ήρθε κάτι και δεν ηρθε η ειδοποίηση ,🤣🤣🤣🤣

Επεξ/σία από vavatraxaki
  • Like 1
  • Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...