Codehack Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μόλις τώρα, PanozX είπε κωτσοβολο ανοιξαν απο 10/9 Φαντάζομαι από κατάστημα μόνο; Γιατί στο site μέχρι τις 12/9 το μεσημέρι μόνο εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορούσα να κάνω.
PanozX Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 26 λεπτά πριν, Codehack είπε Φαντάζομαι από κατάστημα μόνο; Γιατί στο site μέχρι τις 12/9 το μεσημέρι μόνο εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορούσα να κάνω. εκανες εκδηλωση ενδιαφεροντος σε καλουσανε απο 10/9 και εκανες προπαραγγελια τηλεφωνικος μαλλον
koumos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Ρώτησα στο Πλαισιο στο Mall σήμερα το απόγευμα, δεν παρέλαβαν ΚΑΝΕΝΑ pro max στο κατάστημα εκεί, έχει πολλές παραγγελίες backlog μόνο το κατάστημα στο Mall και τα περισσότερα είναι απλά 17άρια. Επίσης δεν είχε κανένα ασημί ούτε για display.
panosk111178 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες απο YOU.GR εχει παραγγείλει κανείς η αν εχει παραλάβει κανείς! γιατί ήθελα να κανω και μια παραγγελία για PM εξοφλημένη αλλά μου είπαν δεν υπάρχει τίποτα διαθέσιμο αλλά παραλαμβάνουν κάθε μερα
kostasmath23 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 ώρες πριν, KFitilis είπε 14:58 istorm Αγία Παρασκευή, νέκρα. Όπως τα λες, βύσματα και προπληρωμένα εις στο ακέραιο πήραν προτεραιότητα. οχι ρε συ γιατι λες για βυσματα ντροπη...ειμαι σιγουρος οτι ολοι οι influencer που ανεβασαν day1 photo οτι το πηραν, ειχαν στηθει κανονικα σαν εμας στις προπαραγγελιες και απλα ηταν τυχεροι../ 9 λεπτά πριν, koumos είπε Ρώτησα στο Πλαισιο στο Mall σήμερα το απόγευμα, δεν παρέλαβαν ΚΑΝΕΝΑ pro max στο κατάστημα εκεί, έχει πολλές παραγγελίες backlog μόνο το κατάστημα στο Mall και τα περισσότερα είναι απλά 17άρια. Επίσης δεν είχε κανένα ασημί ούτε για display. ρε παιδια τι ακριβως γινεται με τα ασημι γαιτι τετοιο προβλημα; δεν ειχαν προβλεψει τη ζητηση που θα ειχαν και παρηγαγαν λιγα κομματια ή απλα επελεξε η apple να σπρωξει επιτηδες πρωτα τα χρωματιστα για λογους μαρκετιγκ; σε κανενα βιντεο και κανενα review δε βλεπεις ασημι εντωμεταξυ
Petros_P_ Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Καλησπέρα στην παρεα και καλη εβδομαδα! γνωριζει κανεις τι γινεται με Nova? απλο 17αρι σε μπλε χρωμα, διαθεσιμο λενε μετα τις 22/09.. εχει παραλαβει καποιος απο Nova γενικα ή το εχουν λούσει;
Just_travel_everywhere Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Φίλος παρέλαβε σήμερα από Κωτσόβολο μπλε 17 pro Max 1tb 1
Ανδρεας97 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες iPhone 17 pro deep blue 256 gb Κωτσόβολος άμεσα διαθέσιμο σε νέα Σμύρνη και Ιωάννινα 1
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 21 λεπτά πριν, panosk111178 είπε απο YOU.GR εχει παραγγείλει κανείς η αν εχει παραλάβει κανείς! γιατί ήθελα να κανω και μια παραγγελία για PM εξοφλημένη αλλά μου είπαν δεν υπάρχει τίποτα διαθέσιμο αλλά παραλαμβάνουν κάθε μερα Εγώ φίλε ίσως έκανα την χειρότερη μαλακια προ παραγγελία 13/9 17pro max 256gb orange στο συγκεκριμένο κατάστημα αααααλλα μέσω του Σκρουτζ , πληρωμενο και τιμολόγιο , μάντεψε; Κανένας δεν έχει ιδέα πότε θα παραλάβω και τι θα γίνει ούτε Σκρουτζ ούτε στο you! 1
farcry33 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 14 λεπτά πριν, Petros_P_ είπε Καλησπέρα στην παρεα και καλη εβδομαδα! γνωριζει κανεις τι γινεται με Nova? απλο 17αρι σε μπλε χρωμα, διαθεσιμο λενε μετα τις 22/09.. εχει παραλαβει καποιος απο Nova γενικα ή το εχουν λούσει; Ποια nova ρε αδερφέ απορώ γιατί υπάσχει ακόμα αυτή η εταιρία της ντροπής στη Ελλάδα 😂 1
panosk111178 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 3 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε Εγώ φίλε ίσως έκανα την χειρότερη μαλακια προ παραγγελία 13/9 17pro max 256gb orange στο συγκεκριμένο κατάστημα αααααλλα μέσω του Σκρουτζ , πληρωμενο και τιμολόγιο , μάντεψε; Κανένας δεν έχει ιδέα πότε θα παραλάβω και τι θα γίνει ούτε Σκρουτζ ούτε στο you! κατάλαβα μην το επιχειρήσω καν δηλαδή
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 2 λεπτά πριν, panosk111178 είπε κατάλαβα μην το επιχειρήσω καν δηλαδή Δεν ξέρω πραγματικά τι να σου πω, βλέπω γενικότερα έναν αδικαιολόγητο πανικό με τα καταστήματα να έχουν χάσει πραγματικά την μπάλα , φαντάσου για να μην έχουν παραλάβει οι προ παραγγελίες ακόμα πότε θα παραλάβουν αυτοί που θα κάνουν ή κάναν παραγγελίες αργότερα
Petros_P_ Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 22 minutes ago, farcry33 said: Ποια nova ρε αδερφέ απορώ γιατί υπάσχει ακόμα αυτή η εταιρία της ντροπής στη Ελλάδα 😂 ειμαστε και εμεις που υποχρεωτικα παραλαμβανουμε συσκευες απο αυτους 😂 οποτε το ερωτημα παραμενει: εχει παραβαλει κανεις καποιο iPhone 17 απο Nova? 1
panosk111178 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 34 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε Δεν ξέρω πραγματικά τι να σου πω, βλέπω γενικότερα έναν αδικαιολόγητο πανικό με τα καταστήματα να έχουν χάσει πραγματικά την μπάλα , φαντάσου για να μην έχουν παραλάβει οι προ παραγγελίες ακόμα πότε θα παραλάβουν αυτοί που θα κάνουν ή κάναν παραγγελίες αργότερα Απλά εξυπηρέτησαν εταιρίες με μεγάλες παραγγελίες που έχουν χρόνια πελάτες μετά πήραν οι κολλητοί και ότι απέμεινε κάτι ελάχιστα τα μοίρασαν αλλά ήταν πολύ λίγα για αυτό και ο κόσμος περιμένει με προπαραγγελιες που έχουν κάνει από τησ πρώτες μέρες. Γιατί εφοδιαστικο πρόβλημα δεν υπάρχει απλα από του χρόνου τουε ρίχνεις ένα μαύρο στης προπαραγγελιες και τέλος περιμένεις να έρθουν και αγοράζεις τότε.
Pankar94 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Εγώ παιδιά παρήγγειλα 19/9 μεσημέρι από Γερμανό ένα 17 pro orange που το έδειχνε διαθέσιμο. Πριν λίγο μου ήρθε μήνυμα ότι το έχουν δρομολογήσει για το κατάστημα παραλαβής. Πιθανότατα αύριο να το έχω στα χέρια μου. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα