June Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Γερμανός έχει διαθεσιμότητα σε 17 Pro Deep Blue 256GB πάντως από χθες σταθερά. Προσωπικά σε παραγγελία Pro Silver με "χαμηλή διαθεσιμότητα" που θα παραλάμβανα σε 3 ημέρες, δεν πήρα τίποτα, οπότε το "Διαθέσιμο" ίσως δεν λέει και τίποτα.
vpapanik Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) PM 256 orange iStorm12/09 15:05 184XX είμαι κοντά άραγε 😄 Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από vpapanik
zavrasdj Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Πάει και αυτή η βδομάδα , από Δευτέρα πάλι συνεχίζεται το θρίλερ 🤣 8
stelpanta Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Κάτι μου λέει πως ούτε από εβδομάδα για PM 256 silver ,οι περισσότεροι αυτό έχουν παραγγείλει I think..
G10rgos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, george991 είπε ρε πειρασμέ... Λες? Το μόνο που με κρατάει είναι ότι την έξτρα χωρητικότητα δεν πρόκειται να την πληρωθείς όταν το πουλήσεις το κινητό (άντε να πάρεις 50 ευρώ συν αν και πάλι δύσκολο) και δεν την χρειάζομαι κιόλας αφού ήδη πληρώνω για χώρο στο icloud. Από ότι βλέπω εδώ πρέπει να πλησιάζει κ η δικιά μου η σειρά σιγά σιγά είτε από Κωτσόβολο με παραγγελία 12/09 είτε από istorm με παραγγελία 15:22. Για PM 256 silver πάντα. Διαθέσιμο είναι πάντως αδερφέ… όποιος ενδιαφέρεται παιδιά iStorm Αθήνα να παραλάβει 17 Pro Max 512GB Silver, μου στέλνει όσο προλαβαίνει για σήμερα.
Ανδρεας97 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, G10rgos είπε Διαθέσιμο είναι πάντως αδερφέ… όποιος ενδιαφέρεται παιδιά iStorm Αθήνα να παραλάβει 17 Pro Max 512GB Silver, μου στέλνει όσο προλαβαίνει για σήμερα. Υπάρχει ακόμα δλδ;
G10rgos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Ανδρεας97 είπε Υπάρχει ακόμα δλδ; Υπάρχει ναι
steve355 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 23 λεπτά πριν, G10rgos είπε Υπάρχει ναι Εγώ θα το ήθελα αλλά δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα γιατί μου λέει ότι το κινητό χρησιμοποιείται από άλλο λογαριασμό τον οποίο δεν μπορώ να βρω. Αν υπάρχει ακόμα αν μπορείς στείλε μου ενα μήνυμα με ενα email να επικοινωνήσουμε
Stelaras1993 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Καλησπέρα , βρήκα ένα κονε τέλος παντων να μου το φέρει από Αμερική το παιδί είναι στα καράβια και αύριο πιάνει λιμάνι , η ερώτηση είναι η εξής και πολύ σοβαρή θα πάρω το ESIM only προφανώς ., θα παίζει εδώ στην Ελλάδα σωστά; Μην μου κάνει κάνα αστείο και δεν παίρνει την κάρτα την eSIM της κοσμοτε ; Απλά του λέω να φέρει ένα unlicensed / unlocked A3257 17PM? Πρεπει να κάνω κάποια άλλη διευκρίνιση; Ευχαριστωω !!
TiPsY4 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε Καλησπέρα , βρήκα ένα κονε τέλος παντων να μου το φέρει από Αμερική το παιδί είναι στα καράβια και αύριο πιάνει λιμάνι , η ερώτηση είναι η εξής και πολύ σοβαρή θα πάρω το ESIM only προφανώς ., θα παίζει εδώ στην Ελλάδα σωστά; Μην μου κάνει κάνα αστείο και δεν παίρνει την κάρτα την eSIM της κοσμοτε ; Απλά του λέω να φέρει ένα unlicensed / unlocked A3257 17PM? Πρεπει να κάνω κάποια άλλη διευκρίνιση; Ευχαριστωω !! Αν δεν είναι carrier locked πχ verizon/at&t τότε θα είσαι μια χαρά. Η εγγύηση μόνο δεν δουλεύει, αν θέλεις να αλλάξεις κάτι μέσω εγγύησης πρέπει να το στείλεις πίσω ΗΠΑ. Κωλόφαρδος πάντως, και εγώ θα έκανα τέτοια ιστορία για την παραπάνω μπαταρία αλλά ελπίζω του χρόνου να είναι όλα esim
James. Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Εγω γιατι νομιζα τοσο καιρο οτι στην Ελλαδα ειναι μονο e-sim και με την μεγαλυτερη μπαταρια;
TiPsY4 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 48 λεπτά πριν, James. είπε Εγω γιατι νομιζα τοσο καιρο οτι στην Ελλαδα ειναι μονο e-sim και με την μεγαλυτερη μπαταρια; Μόνο το air είναι αποκλειστικά e-sim. Τα υπόλοιπα μοντέλα με e-sim (iPhone 17, iPhone 17 Pro & iPhone 17 Pro Max) είναι μόνο στις παρακάτω χώρες: Bahrain Canada Guam Japan Kuwait Mexico Oman Qatar Saudi Arabia United Arab Emirates United States U.S. Virgin Islands
farcry33 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, James. είπε Εγω γιατι νομιζα τοσο καιρο οτι στην Ελλαδα ειναι μονο e-sim και με την μεγαλυτερη μπαταρια; ππριτσα είναι χωρίς sim εφόσον δεν υπάρχει υπάρχει παγκόσμια κάλυψη eSIM σε όλο τον κόσμο τώρα βέβαια αν δεν ταξιδεύεις ποτέ οκ. Γενικα θα μπορούσαν να βάλουν πολύ μεγαλύτερη μπαταρία αλλά δεν θέλουν να δώσουν κλασική apple 🍎
bill_2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) τι φάση μεσα στο φορουμ ( αγγελιες ) εδω που πουλανε ολοι τα 17pm σε μπλε σκούρο χρωμα! τι εχουν παθει ? τοσο πολυ ξενερωμα ειναι ? εγω το παράγγειλα σε ασημί και το μετάνιωσα πρωτον γιατι αργει δευτερον δεν λεει και τιποτα σαν χρωμα που το ειδα και απο κοντα ... ποιο εντυπωσιακα εινα τα πορτοκαλί και μπλε σκουρο ! Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από bill_2
TiPsY4 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Μετά απο 158 σελίδες για apple watch cellular πιστεύω να μην είναι προτοφανές ότι ακόμα υπάρχουν προβλήματα με esim και οι carriers δεν ξέρουν ούτε πως να βοηθήσουν τον κόσμο. Αν έβγαζε μοντέλα με esim και κόψτε το κεφάλι σας θα έβγαινε πιο κακή η apple, κατά τα άλλα έκοψε την παραγωγή x2 ώστε να βγάλει μοντέλα και για τις μη συνεργαζόμενες χώρες. Χάνει και σε χρόνο και σε logistics σε αυτό, διότι δεν παραγγέλνει ούτε 5 ούτε 500 ούτε 5000 κομμάτια όταν μιλάμε για τέτοιες κλίμακες. Παραγγέλνει σε εκατοντάδες χιλιάδες και εκατομύρια για να κόψει κόστος. Βάλε το κάτω σε κάθε εξάρτημα. 1 εκ. κάμερες. 1 εκ. μπαταρίες. 1 εκ. οθόνες. 1 εκ. ηχεία. κτλ εάν ένα καθυστερήσει να παραχθεί τραβάει πίσω όλη την παραγωγή. Εξού και προπαραγγελίες που αργούν 2 και 3 εβδομάδες. Είναι εύκολο το hate με το παραμικρό αλλά όταν γνωρίζει κάποιος πως λειτουργεί το σύστημα και ειδικά τέτοιας κλίμακας όλα παίζουν ρόλο μέχρι και την τελευταία βίδα, καταλαβαίνει την κατάσταση. Ίσως και το quality control το κάνανε push μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και δεν έγινε πιο σωστή στρογγυλοποίηση στο πλατώ και όλοι γκρινιάζουν παρόλο που βάζουν θήκη. Φανταστείτε να κάνει recall τόσα τηλέφωνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα