Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τους είχα πάρει και νωρίτερα και μου λέγανε κατηγορηματικά παρασκευή 12/9 15:00 ξεκινάμε και εάν θέλετε μπορούμε απλά να κρατήσουμε στοιχεία σας …. Πως γίνεται να άνοιξαν 10/9 δεν ξέρω … μέχρι και το τηλ κέντρο τους αποφάσιζε μόνο του δηλαδή ; 

Δημοσ.

Μπαινω σε σκεψεις μηπως θα αξιζε να παραγγελνα απο Amazon και Saudi Arabia οταν θα υπηρχε διαθεσιμο, για να επωφεληθω την μεγαλυτερη μπαταρια. Δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο. Σημειωση οτι ταξιδευω καμια φορα και εκτος Ευρωπης. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, funeral3 είπε

Μόλις με πήρανε τηλ από κώτσο !!! Σάββατο 19:18 ! Το κινητό μου είναι έτοιμο προς αποστολή μου λέει η κοπέλα . Να προχωρήσω σε αποπληρωμή … καλά τα νέα !!! Παραγγελία πρώτη μέρα 15:20 αν θυμάμαι καλά 

Ποια συσκευή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Codehack είπε

Σε mail πριν 3 μέρες μου είπαν ότι περιμένουν κομμάτια μέχρι την Δευτέρα για να εξυπηρετήσουν προπαραγγελίες. Σήμερα είδα το status άλλαξε και λέει ότι το 17 PM 256 Deep Blue είναι σε δρομολόγιο για το κατάστημα από ταχυμεταφορική. Στο τηλέφωνο που πήρα και ρώτησα μου είπαν τα στέλνουν στο κατάστημα από την αποθήκη με κούριερ για λόγους ασφαλείας. Θαρρώ από Δευτέρα - Τρίτη κάποιοι θα παραλάβουν τα PM τους.

Πότε είχες κάνει την παραγγελια?

Επεξ/σία από Mr.kostas
Δημοσ.
3 ώρες πριν, funeral3 είπε

Τους είχα πάρει και νωρίτερα και μου λέγανε κατηγορηματικά παρασκευή 12/9 15:00 ξεκινάμε και εάν θέλετε μπορούμε απλά να κρατήσουμε στοιχεία σας …. Πως γίνεται να άνοιξαν 10/9 δεν ξέρω … μέχρι και το τηλ κέντρο τους αποφάσιζε μόνο του δηλαδή ; 

10/09 άνοιξαν μάλλον έπεσες σε άτομο που δεν ήξερε.

Δημοσ.

Μια πρόταση που θα βοηθούσε στο να μειωθεί ο χρόνος αναμονής είναι να κοιτάξετε, όποιος θέλει, τις επιλογές με την μεγαλύτερη μνήμη. Για παράδειγμα το 512gb, κρίνοντας από την δική μου περσινή εμπειρία, το πήρα σε πολύ λιγότερο χρονικό διάστημα από άτομα που είχαν παραγγείλει πολύ νωρίτερα το 256gb. Ίσως να έχουν λιγότερη ζήτηση και συμβαίνει αυτό. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ThisIsPanos είπε

Μια πρόταση που θα βοηθούσε στο να μειωθεί ο χρόνος αναμονής είναι να κοιτάξετε, όποιος θέλει, τις επιλογές με την μεγαλύτερη μνήμη. Για παράδειγμα το 512gb, κρίνοντας από την δική μου περσινή εμπειρία, το πήρα σε πολύ λιγότερο χρονικό διάστημα από άτομα που είχαν παραγγείλει πολύ νωρίτερα το 256gb. Ίσως να έχουν λιγότερη ζήτηση και συμβαίνει αυτό. 

προφανως αφου για να πας σε επομενη χωριτικοτητα δινεις +300 ευρώ...και κακα τα ψεματα γιατι να τα δωσει καποιος τα 256gb ειναι αρκετα για φυσιολογικη χρηση και αν τυχον αυτα δε σου κανουν βαζεις και ενα icloud+ και εισαι οκ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostasmath23 είπε

προφανως αφου για να πας σε επομενη χωριτικοτητα δινεις +300 ευρώ...και κακα τα ψεματα γιατι να τα δωσει καποιος τα 256gb ειναι αρκετα για φυσιολογικη χρηση και αν τυχον αυτα δε σου κανουν βαζεις και ενα icloud+ και εισαι οκ

Ναι ναι εννοείται παίζει ρόλο ο οικονομικός παράγοντας, το είπα για αυτούς που το θέλουν όσο πιο άμεσα γίνεται σε περίπτωση που δεν το έχουν σκεφτεί και φυσικά θέλουν να διαθέσουν τα παραπάνω χρήματα.

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε

Μια χαρά εγώ που το έκανα στης 18 μάλλον τον ήπια😂

Έτσι όπως φαίνεται να παραδίδουν ορισμένοι, μάλλον στην τύχη είναι

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ThisIsPanos είπε

Ναι ναι εννοείται παίζει ρόλο ο οικονομικός παράγοντας, το είπα για αυτούς που το θέλουν όσο πιο άμεσα γίνεται σε περίπτωση που δεν το έχουν σκεφτεί και φυσικά θέλουν να διαθέσουν τα παραπάνω χρήματα.

Αυτή τη στιγμή η έλλειψη όμως είναι -αν του. Και στα 256, τόσο σε Ελλάδα, όσο κι σε Amazon ….

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ThisIsPanos είπε

αν παντως ειχαν πιο λογικες αποκκλισεις τα μοντελα με μεγαλυτερη χωρητικοτητα σιγουρα πολλοι περισσοτεροι θα στρεφονταν σε αυτα. μια διαφορα της ταξης των 100-150 ευρω θα ηταν ελκυστικη για πολλους απο μας στο να ανεβουμε σε μεγαλυτερη χωρητικοτητα. τα 300 ευρω διαφορα θεωρω οτι ειναι παντελως απαγορευτικα και λογικα θα απευθυνονται σε παρα πολυ μικρο ποσοστο του αγοραστικου κοινου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...