Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Maxpower71 είπε

13/09 12:55 , pm 256 silver, από istorm η public έχει παραλάβει κανείς ; 

Και γω από public περιμένω το ίδιο , ακόμα τίποτα , να ρωτήσω , όσοι έχετε πάρει από public σας λέει και εσάς 31/10;

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stevengr είπε
1 ώρα πριν, Maxpower71 είπε

13/09 12:55 , pm 256 silver, από istorm η public έχει παραλάβει κανείς ; 

Ουδείς !

1 ώρα πριν, zavrasdj είπε

Και γω από public περιμένω το ίδιο , ακόμα τίποτα , να ρωτήσω , όσοι έχετε πάρει από public σας λέει και εσάς 31/10;

Ναι 31/10 κι εμένα και πολύ φοβάμαι μην το αλλάξει σε 11 😂😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, vavatraxaki είπε

Ουδείς !

Ναι 31/10 κι εμένα και πολύ φοβάμαι μην το αλλάξει σε 11 😂😂😂

Άμα δείτε να πουλάω αυθεντική techwoven θήκη για PM , ξέρετε τι θα χει συμβεί! 🤣 Έτρεξα να πάρω , μη χάσω , λέω πόσο να αργήσει να έρθει το κινητό , είχα ψυχολογία 🥲🤣

Επεξ/σία από zavrasdj
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, zavrasdj είπε

Άμα δείτε να πουλάω αυθεντική techwoven θήκη για PM , ξέρετε τι θα χει συμβεί! 🤣 Έτρεξα να πάρω , μη χάσω , λέω πόσο να αργήσει να έρθει το κινητό , είχα ψυχολογία 🥲🤣

Η θήκη αυτή μου φάνηκε απαράδεκτη αλλά γούστα είναι αυτά 😂

Έχω αγοράσει μια απίστευτη πολύ σλιμ

Επεξ/σία από farcry33
Δημοσ.
Μόλις τώρα, farcry33 είπε

Η θήκη αυτή μου φάνηκε απαράδεκτη αλλά γούστα είναι αυτά 😂

Νταξει δεν είναι άσχημη αλλά είναι overpriced σίγουρα ! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zavrasdj είπε

Και σε εμενα 31/10 λεει, 17 PM deep blue 256. 12/9 15:49

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, a400 είπε

Στο Γερμανό έχει διαθέσιμο μπλε πμ 256. 

a Είχε. Τώρα μη διαθέσιμο ……

Επεξ/σία από ktsak
Δημοσ.
6 ώρες πριν, a400 είπε

Στο Γερμανό έχει διαθέσιμο μπλε πμ 256. 

Είχε και PM 512GB σε Cosmic & Silver! Παρήγγειλα με εκτιμώμενη παράδοση τεταρτη ή πέμπτη. Meanwhile είχα ακυρώσει istorm πριν δεκα μέρες και Κώτσο πριν τρεις μερες χαχα τι ζουμε για ενα τηλέφωνο τα προβατα!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Rallyeman είπε

Είχε και PM 512GB σε Cosmic & Silver! Παρήγγειλα με εκτιμώμενη παράδοση τεταρτη ή πέμπτη. Meanwhile είχα ακυρώσει istorm πριν δεκα μέρες και Κώτσο πριν τρεις μερες χαχα τι ζουμε για ενα τηλέφωνο τα προβατα!

Δηλαδή τώρα ο Γερμανος που δίνει διαθέσιμο για παραδειγμα το PM 512 Blue, αλλά θέλει πλήρης προπληρωμή, πόσο εμπιστος είναι ότι θα παραδώσει αύριο/μεθάυριο όπως λέει?? Γιατι άλλα βλέπω να λένε άλλα παιδία έως τώρα...

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, thanasis tyro είπε

Δηλαδή τώρα ο Γερμανος που δίνει διαθέσιμο για παραδειγμα το PM 512 Blue, αλλά θέλει πλήρης προπληρωμή, πόσο εμπιστος είναι ότι θα παραδώσει αύριο/μεθάυριο όπως λέει?? Γιατι άλλα βλέπω να λένε άλλα παιδία έως τώρα...

Καθόλου, μην το κάνεις, το πιθανότερο είναι να αργήσεις να παραλάβεις.  

Δημοσ.

Νομίζω το καλύτερο είναι ένα τηλ στα κεντρικά και ίσως βγει άκρη με την διαθεσιμότητα 

Δημοσ.

Καλημέρα σήμερα άλλαξε η παραγγελία μου από τον Κωτσόβολο που έγινε στης 18/9 από σε επεξεργασία και να λέει πως αναμένουμε ημερομηνία κυκλοφορίας κτλ τώρα άλλαξε και λέει τώρα ότι είναι σε επεξεργασία και αναμένουμε ημερομηνία παράδοσης…. Άντε να δούμε επιτέλους σε εσας έχετε κάποιο νεότερο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...