Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλό 17άρι έχει πάρει κανείς ρε παιδιά από Public? Γενικότερα πάντως και σε Γερμανό που είδα ελεύθερα 17άρια απλά ή και σε άλλες αλυσίδες, σε αρκετές περιπτώσεις δεν μπορούσε κανείς να μου εγγυηθεί πως θα μου τα στείλει παρόλο που έλεγε άμεσα διαθέσιμο, οπότε ακόμα περιμένω για το απλό πάντα το 17άρι μιλάω. Τόσο χάλια και στις βασικές συσκευές είναι η κατάσταση; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε

Καλημέρα σήμερα άλλαξε η παραγγελία μου από τον Κωτσόβολο που έγινε στης 18/9 από σε επεξεργασία και να λέει πως αναμένουμε ημερομηνία κυκλοφορίας κτλ τώρα άλλαξε και λέει τώρα ότι είναι σε επεξεργασία και αναμένουμε ημερομηνία παράδοσης…. Άντε να δούμε επιτέλους σε εσας έχετε κάποιο νεότερο?

Εμένα άλλαξε από χθες και γράφει….

Αναμένουμε την παραγγελία σου από τις αποθήκες μας. Μόλις την παραδώσουμε στην εταιρεία ταχυμεταφορών θα σε ενημερώσουμε άμεσα με SMS.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, harris231 είπε

Απλό 17άρι έχει πάρει κανείς ρε παιδιά από Public? Γενικότερα πάντως και σε Γερμανό που είδα ελεύθερα 17άρια απλά ή και σε άλλες αλυσίδες, σε αρκετές περιπτώσεις δεν μπορούσε κανείς να μου εγγυηθεί πως θα μου τα στείλει παρόλο που έλεγε άμεσα διαθέσιμο, οπότε ακόμα περιμένω για το απλό πάντα το 17άρι μιλάω. Τόσο χάλια και στις βασικές συσκευές είναι η κατάσταση; 

https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/327859-apple-iphone-17-256gb-mist-blue

το δειχνει διαθεσιμο σε 3 καταστηματα αν σε βολευει καποιο να πας επιτοπου

Δημοσ.

Μα 2 φορές το έχω κάνει και τις 2 μου είπανε δεν υπάρχει και πρέπει να το προπληρώσω και αν θα έρθει θα μου πούνε. δεν υπήρχε σε κατάστημα παρόλο που έλεγε πως υπάρχει....

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, harris231 είπε

Μα 2 φορές το έχω κάνει και τις 2 μου είπανε δεν υπάρχει και πρέπει να το προπληρώσω και αν θα έρθει θα μου πούνε. δεν υπήρχε σε κατάστημα παρόλο που έλεγε πως υπάρχει....

εχουμε μπλεξει φετος ολοι μας, πρωτη φορα εκανα προπαραγγελια κι εγω δεν ηξερα ειχα την ελπιδα οτι θα παραλαβω αμεσως 

• Like 2
Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση απλά γιατί είχα την εντύπωση πως οι βασικές συσκευές ποτέ δεν έιχαν πρόβλημα. Τόσο στην Μηλιά όσο και στις άλλες εταιρείες. Γενικά η εικόνα που έχω στα βασικά μοντέλα είναι πως σχετικά σύντομα ξεπερνιούνται αυτές οι καθυστερήσεις των πρώτων ημερών. 

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα καμία ενημέρωση ούτε online ούτε με μήνυμα. Έγινε επικοινωνία την προηγούμενη βδομάδα με την εξυπηρέτηση και είπαν τα κλασικά ότι δεν ξέρουμε πότε θα έρθουν. Το κατάστημα του εύοσμου στην Θεσσαλονίκη μου είπε πως 10 Οκτωβρίου θα έχουν απόθεμα για να στέλνουν σε προ παραγγελίες 

IMG_3448.jpeg

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, a400 είπε

Εμένα άλλαξε από χθες και γράφει….

Αναμένουμε την παραγγελία σου από τις αποθήκες μας. Μόλις την παραδώσουμε στην εταιρεία ταχυμεταφορών θα σε ενημερώσουμε άμεσα με SMS.

Πότε έκανες την παραγγελία? Κάτι γίνετε σιγά-σιγά 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, zavrasdj είπε

Υπομονή παιδιά , μέχρι τις γιορτές θα το έχουμε ! Ειδικά εμείς από public, πιο αργοί πεθαίνεις !

Εγώ πάλι θαρρώ πως το πλαίσιο είναι χειρότερο. Βροχερές καλημέρες! 

• Like 2
Δημοσ.

απο αμαζον 19/9 παραγγελια προ μαξ 256,εκτιμωμενη παραδοση 10/10 μιλησα με customer service και θεωρητικα αυριο φευγει απο αυτους....αντε να δουμε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...