a400 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 50 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Πότε έκανες την παραγγελία? Κάτι γίνετε σιγά-σιγά 9/11 πρωι με πληρωμη το 256 ασημι
bill_2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου ερωτηση , βγαζει ο Κωτσόβολος διαθεσιμα π.χ pm 256 , προχωραει η διαδικασία και σου λεει πληρωμη , πληρώνεις κανονικα , μετα το παραλαμβάνεις το κινητο την αλλη μερα η σε 2 ? η σου λενε οχι δεν υπαρχει αποθεμα ,το λεω αυτο γιατι βγαζει κατα καιρους στο σαιτ διαθεσιμα κοματια ! απλα δεν βλεπω εδω μεσα να περνει καποιος η δεν το καταλαβα?
zavrasdj Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, bill_2 είπε ερωτηση , βγαζει ο Κωτσόβολος διαθεσιμα π.χ pm 256 , προχωραει η διαδικασία και σου λεει πληρωμη , πληρώνεις κανονικα , μετα το παραλαμβάνεις το κινητο την αλλη μερα η σε 2 ? η σου λενε οχι δεν υπαρχει αποθεμα ,το λεω αυτο γιατι βγαζει κατα καιρους στο σαιτ διαθεσιμα κοματια ! απλα δεν βλεπω εδω μεσα να περνει καποιος η δεν το καταλαβα? Πήρα και ρώτησα για εναλλακτική , τηρείται κανονικά σειρά προτεραιότητας! Δεν παραλαμβάνεις αμέσως ! 1
steliospax Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 19 ώρες πριν, zavrasdj είπε Και γω από public περιμένω το ίδιο , ακόμα τίποτα , να ρωτήσω , όσοι έχετε πάρει από public σας λέει και εσάς 31/10; Παιδιά και εμένα μου έλεγε 31/10 από public και ήρθε προχθες, Σάββατο 4/6. PM 256 deep blue. 3
zavrasdj Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, steliospax είπε Παιδιά και εμένα μου έλεγε 31/10 από public και ήρθε προχθες, Σάββατο 4/6. PM 256 deep blue. Ναι το 31/10 θεωρώ το έχουν βάλει σε όλους για να είναι "καλυμμένοι"
thansimo79 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, bill_2 είπε ερωτηση , βγαζει ο Κωτσόβολος διαθεσιμα π.χ pm 256 , προχωραει η διαδικασία και σου λεει πληρωμη , πληρώνεις κανονικα , μετα το παραλαμβάνεις το κινητο την αλλη μερα η σε 2 ? η σου λενε οχι δεν υπαρχει αποθεμα ,το λεω αυτο γιατι βγαζει κατα καιρους στο σαιτ διαθεσιμα κοματια ! απλα δεν βλεπω εδω μεσα να περνει καποιος η δεν το καταλαβα? Απο ακυρωμένες παραγγελίες είναι. Θα σου έλεγα να μην προπληρώσεις γιατί δεν βλέπω να παραλαμβάνεις άμεσα... 1
Mexicanos97 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 11 λεπτά πριν, zavrasdj είπε Ναι το 31/10 θεωρώ το έχουν βάλει σε όλους για να είναι "καλυμμένοι" Εγώ που έχω μπλέξει με you.gr μέσω Skroutz μου έχουν πει μέχρι 13/11😂😂😂 2
newtron Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 15 λεπτά πριν, bill_2 είπε ερωτηση , βγαζει ο Κωτσόβολος διαθεσιμα π.χ pm 256 , προχωραει η διαδικασία και σου λεει πληρωμη , πληρώνεις κανονικα , μετα το παραλαμβάνεις το κινητο την αλλη μερα η σε 2 ? η σου λενε οχι δεν υπαρχει αποθεμα ,το λεω αυτο γιατι βγαζει κατα καιρους στο σαιτ διαθεσιμα κοματια ! απλα δεν βλεπω εδω μεσα να περνει καποιος η δεν το καταλαβα? Αν βγάλει σε κάποιο κατάστημα άμεσα διαθέσιμο και είναι κοντά σου, κάνε παραγγελία με πληρωμή στο κατάστημα και πήγαινε κατευθείαν και πάρτο. Το έκανε παιδί παραπάνω στην Αλεξανδρούπολη, 10-15 σελίδες πιο πίσω περίπου. Απλά θα πρέπει να τους πρήξεις λίγη ώρα μέχρι να τους καταφέρεις να στο δώσουν. 2
bill_2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, thansimo79 είπε Απο ακυρωμένες παραγγελίες είναι. Θα σου έλεγα να μην προπληρώσεις γιατί δεν βλέπω να παραλαμβάνεις άμεσα... δεν εχει αποπηρωμη εχε κανονικη πληρωμη αλιως δεν προχωραει , και δεν το εκανα μου φανηκε περιεργο ! 1 λεπτό πριν, newtron είπε Αν βγάλει σε κάποιο κατάστημα άμεσα διαθέσιμο και είναι κοντά σου, κάνε παραγγελία με πληρωμή στο κατάστημα και πήγαινε κατευθείαν και πάρτο. Το έκανε παιδί παραπάνω στην Αλεξανδρούπολη, 10-15 σελίδες πιο πίσω περίπου. Απλά θα πρέπει να τους πρήξεις λίγη ώρα μέχρι να τους καταφέρεις να στο δώσουν. αυτα τα βγαζει μονο παραλαβη στο χωρο σου που λεω εγω π.χ για εχθες που εβγαλε καποια κοματια , αλλα δεν το τολμησα γιατι περιμενω και απο istorm παραγγελια 12-9 15-01 17pm 256 silver και λεω κατσε μην πληρωσω και δεν παρω απο κοτσωβολο και χασω και το istorm στο τελος ... 1
newtron Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, bill_2 είπε δεν εχει αποπηρωμη εχε κανονικη πληρωμη αλιως δεν προχωραει , και δεν το εκανα μου φανηκε περιεργο ! αυτα τα βγαζει μονο παραλαβη στο χωρο σου που λεω εγω π.χ για εχθες που εβγαλε καποια κοματια , αλλα δεν το τολμησα γιατι περιμενω και απο istorm παραγγελια 12-9 15-01 17pm 256 silver και λεω κατσε μην πληρωσω και δεν παρω απο κοτσωβολο και χασω και το istorm στο τελος ... Παραλαβή στο χώρο σου σημαίνει μπες στην ουρά και βλέπουμε πότε θα πάρεις κι εσύ. Βέβαια οι προπληρωμές έχουν προτεραιότητα. Αν στο istorm έχεις προπληρώσει τότε θα σου έρθει σύντομα, αλλιώς ίσως αργήσει λίγο ακόμη. Τουλάχιστον οι υπόλοιποι αυτό κάνουν.
zavrasdj Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Εκεί κολλημένο ! Επεξεργασία εδώ και 20+ μέρες ! Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από zavrasdj
smas_h Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 25 λεπτά πριν, bill_2 είπε ερωτηση , βγαζει ο Κωτσόβολος διαθεσιμα π.χ pm 256 , προχωραει η διαδικασία και σου λεει πληρωμη , πληρώνεις κανονικα , μετα το παραλαμβάνεις το κινητο την αλλη μερα η σε 2 ? η σου λενε οχι δεν υπαρχει αποθεμα ,το λεω αυτο γιατι βγαζει κατα καιρους στο σαιτ διαθεσιμα κοματια ! απλα δεν βλεπω εδω μεσα να περνει καποιος η δεν το καταλαβα? Αν δεις διαθέσιμο σε κατάστημα που μπορείς να πας, προχωράς κανονικά την παραγγελια με παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα(μην κανείς πληρωμή online). Μετά αν όντως είναι διαθέσιμη η συσκευή σου έρχεται μήνυμα ότι η συσκευή είναι διαθέσιμη για παραλαβή στο καταστημα και έχεις περιθώριο 3 ημέρες να την παραλαβεις. Το έκανα την προηγούμενη Τρίτη με 17 Pro 256 Silver που εμφανιστηκε διαθεσιμο στο Mall. 1
vavatraxaki Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 36 λεπτά πριν, steliospax είπε Παιδιά και εμένα μου έλεγε 31/10 από public και ήρθε προχθες, Σάββατο 4/6. PM 256 deep blue. τι χαρα μου εδωσες να ξερεις η ελπιδα πεθαίνει τελευταία! Σου ειχε αλλαξει ομως την κατασταση της παραγγελιας; η απλα σου ηρθε sms να παραλαβεις; 10 λεπτά πριν, zavrasdj είπε Εκεί κολλημένο ! Επεξεργασία εδώ και 20+ μέρες !
geor92 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Καλημέρα! Μόλις μου ήρθε μήνυμα από Κωτσόβολο για παραλαβή απ το Mall, 12pm 256 σε μπλε. Προπαραγγελία 12/9 14:29. 2
zavrasdj Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 34 λεπτά πριν, vavatraxaki είπε τι χαρα μου εδωσες να ξερεις η ελπιδα πεθαίνει τελευταία! Σου ειχε αλλαξει ομως την κατασταση της παραγγελιας; η απλα σου ηρθε sms να παραλαβεις; Θα περιμένουμε και άλλο από ότι φαίνεται !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα