MasterBlaster Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Παραγγελμένο και πληρωμένο iphone 17 pro max μπλε 256 από Γερμανό στις 19/09 μιας που φαινόταν διαθέσιμο στο site. Καμία ενημέρωση από εκεί και μετά, μόνο γενικές απαντήσεις στα τηλέφωνα μου "έγινε συστημικό λάθος, δεν ξέρουμε πότε θα παραλάβουμε" κτλ κτλ. Πριν μισή ώρα το είδα διαθέσιμο στον Κωτσόβολο στο mall και το παρήγγειλα με πληρωμή στο κατάστημα..μόλις μου ήρθε μύνημα για παραλαβή! Γερμανός ακυρώνεται πάραυτα. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από MasterBlaster 2
bill_2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, smas_h είπε Αν δεις διαθέσιμο σε κατάστημα που μπορείς να πας, προχωράς κανονικά την παραγγελια με παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα(μην κανείς πληρωμή online). Μετά αν όντως είναι διαθέσιμη η συσκευή σου έρχεται μήνυμα ότι η συσκευή είναι διαθέσιμη για παραλαβή στο καταστημα και έχεις περιθώριο 3 ημέρες να την παραλαβεις. Το έκανα την προηγούμενη Τρίτη με 17 Pro 256 Silver που εμφανιστηκε διαθεσιμο στο Mall. αυτο ναι αλλα το αλλο που σου δειχνει παραλαβη στον χωρο σου ? π.χ τωρα βγαζει ενα 17pm 512 και δεν εχει παραλαβη σε καταστημα , αν το παραγγείλεις δεν το περνεις αυριο παει με την σειρα δλδ ? τι μ@@@@α εινα αυτο που κανουνε μετα ? Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από bill_2
stevengr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, bill_2 είπε αυτο ναι αλλα το αλλο που σου δειχνει παραλαβη στον χωρο σου ? π.χ τωρα βγαζει ενα 17pm 512 και δεν εχει παραλαβη σε καταστημα , αν το παραγγείλεις δεν το περνεις αυριο παει με την σειρα δλδ ? τι μ@@@@α εινα αυτο που κανουνε μετα ? Επειδή η αποστολή στο χώρο σου πάει στην ίδια ουρά με όσους ήδη περιμένουν εδώ και ένα μήνα και πας στο τέλος αυτής . Η παραλαβή από κατάστημα είναι από τεμάχιο που ξέμεινε εκεί από παραλαβή και δεν το γυρνάει το κατάστημα στα κεντρικά για να δοθεί στην ουρά ( καλώς ή κακώς , επιλογή της εταιρίας για καλύτερα logistics )
bill_2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, stevengr είπε Επειδή η αποστολή στο χώρο σου πάει στην ίδια ουρά με όσους ήδη περιμένουν εδώ και ένα μήνα και πας στο τέλος αυτής . Η παραλαβή από κατάστημα είναι από τεμάχιο που ξέμεινε εκεί από παραλαβή και δεν το γυρνάει το κατάστημα στα κεντρικά για να δοθεί στην ουρά ( καλώς ή κακώς , επιλογή της εταιρίας για καλύτερα logistics ) οποτε για να το παρεις σιγουρα απο κωτσοβολο μονο παραλαβη σε καταστημα , παραλαβη στο χωρο σου τελος ! παει με τη σειρα ... κατανοητο ..ας το δουνε και τα παιδια εδω μεσα για να μην το μετανιωσουνε μετα .. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από bill_2
zavrasdj Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Το γεγονός ότι δεν έχουμε πάρει ακόμα , προπληρωμένα κινητά , με προπαραγγελία εδώ και σχεδόν 20+ μέρες είναι ακατανόητο ! Και πάει να γίνει μήνας !
jonis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 41 λεπτά πριν, MasterBlaster είπε Παραγγελμένο και πληρωμένο iphone 17 pro max μπλε 256 από Γερμανό στις 19/09 μιας που φαινόταν διαθέσιμο στο site. Καμία ενημέρωση από εκεί και μετά, μόνο γενικές απαντήσεις στα τηλέφωνα μου "έγινε συστημικό λάθος, δεν ξέρουμε πότε θα παραλάβουμε" κτλ κτλ. Πριν μισή ώρα το είδα διαθέσιμο στον Κωτσόβολο στο mall και το παρήγγειλα με πληρωμή στο κατάστημα..μόλις μου ήρθε μύνημα για παραλαβή! Γερμανός ακυρώνεται πάραυτα. Πας ταμειο τους δειχνεις το sms το παιρνεις και φευγεις. Ουτε κουβεντες ουτε ερωτησεις. Καλοδουλευτο. 1
PanozX Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, zavrasdj είπε Το γεγονός ότι δεν έχουμε πάρει ακόμα , προπληρωμένα κινητά , με προπαραγγελία εδώ και σχεδόν 20+ μέρες είναι ακατανόητο ! Και πάει να γίνει μήνας ! το παραλογο ειναι οτι βγαζουν διαθεσιμα στα καταστηματα ενω περιμενουμε εμεις που εχουμε κανει day1 προπαραγγελια 1
malamis1996 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 55 λεπτά πριν, MasterBlaster είπε Παραγγελμένο και πληρωμένο iphone 17 pro max μπλε 256 από Γερμανό στις 19/09 μιας που φαινόταν διαθέσιμο στο site. Καμία ενημέρωση από εκεί και μετά, μόνο γενικές απαντήσεις στα τηλέφωνα μου "έγινε συστημικό λάθος, δεν ξέρουμε πότε θα παραλάβουμε" κτλ κτλ. Πριν μισή ώρα το είδα διαθέσιμο στον Κωτσόβολο στο mall και το παρήγγειλα με πληρωμή στο κατάστημα..μόλις μου ήρθε μύνημα για παραλαβή! Γερμανός ακυρώνεται πάραυτα. Μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά ότι θα σου το δώσουν εμένα εμένα μου έστειλαν να πάω να παραλάβω και την ακύρωσαν μετά στο mall και εγώ
thansimo79 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Μόλις έλαβα μειλ απο istorm για PM BLUE 256 για παραλαβή σήμερα! Ανάσταση! 3 1
defodio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Για Pro Max Silver 256, έχει πάρει κανείς ενημέρωση από iStorm;
bill_2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, defodio είπε Για Pro Max Silver 256, έχει πάρει κανείς ενημέρωση από iStorm; οχι και εγω αυτο περιμενω , μακαρι να επερνα μπλε ! δεν βλεπω να κινούνται καθολου τα ασημι ! αν διαλεγαμε μπλε θα το ειχαμε με σειρα παραγγελιας 687* εγω ,χαζομαρα εκανα μεγαλη Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από bill_2
donteo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, defodio είπε Για Pro Max Silver 256, έχει πάρει κανείς ενημέρωση από iStorm; Παραγγελια 1759... 2 Pro Max Silver 256gb Θεσσαλονικη Istorm ... Καμια ενημερωση
zavrasdj Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Και γω silver έχω παραγγείλει , προσωπικά αν δεν κινηθεί καθόλου μέσα στη βδομάδα , θα φάνε ακύρωση ! Αρκετά περιμέναμε!
defodio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, donteo είπε Παραγγελια 1759... 2 Pro Max Silver 256gb Θεσσαλονικη Istorm ... Καμια ενημερωση Και εγώ από Τσιμισκή περιμένω
MasterBlaster Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, malamis1996 είπε Μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά ότι θα σου το δώσουν εμένα εμένα μου έστειλαν να πάω να παραλάβω και την ακύρωσαν μετά στο mall και εγώ Θα σας ενημερώσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα