harris231 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Γενικά και σε απλές συσκευές βλέπω οτι κινείται πολύ το μπλε. Μάλλον έφεραν αρκετά μπλε και τα μοίρασαν. Εγώ προσωπικά απλό 17 μαύρο περιμένω...και περιμένω...και περιμένω....🎅🎄🍉🤿 Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από harris231
zavrasdj Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, harris231 είπε Γενικά και σε απλές συσκευές βλέπω οτι κινείται πολύ το μπλε. Μάλλον έφεραν αρκετά μπλε και τα μοίρασαν. Εγώ προσωπικά απλό 17 μαύρο περιμένω...και περιμένω...και περιμένω....🎅 Για να περιμένεις εσύ ακόμα απλό 17 , φαντάσου εμείς με τα PM ! Αν εσύ πάρεις Χριστούγεννα , εμάς μας βλέπω για Πάσχα 😂😂😂 1
harris231 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Δεν είχε εικονίδιο για Πάσχα.....το διόρθωσα και έβαλα μάσκα και καρπούζι...χρησιμοποίησε τα αν θες....😛 Το πλαίσιο είναι το μοναδικό κατάστημα που δεν έχει απλές μπλε συσκευές...μήπως να παραγγείλω από εκεί; Να μην νοιώθω άσχημα;;;; Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από harris231
G10rgos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Στον Κωτσόβολο αν σας βγάλει διαθέσιμο βάλτε το παραλαβή στο κατάστημα και πληρωμή στο κατάστημα, αν δεν βγάζει διαθέσιμη παραλαβή από κατάστημα μην το προχωρήσετε, θα σας έρθει από του χρόνου για σπίτι σας. Υπάρχει ένα ρίσκο και με το παραλαβή από κατάστημα και σου έρθει ότι είναι διαθέσιμο για παραλάβει, να πας εκεί να σου πουν τελικά δεν το έχουμε και συστημικό λάθος κλπ, όμως αν το θέλετε πολύ και δεν βλέπετε φως αλλιώς, είναι μια λύση κ αυτό. Προσωπικά έχω παραλάβει day one 3 χρονιές με αυτό τον τρόπο, δουλεύει, με υπομονή και επιμονή και ένα ρίσκο που το αξιολογείτε εσείς, αλλά γίνεται. 2
MasterBlaster Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, malamis1996 είπε Μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά ότι θα σου το δώσουν εμένα εμένα μου έστειλαν να πάω να παραλάβω και την ακύρωσαν μετά στο mall και εγώ Μόλις γύρισα από Κωτσόβολο Mall και παρέλαβα PM deel blue 256 κανονικά. Τυχερός 😀 7
MasterBlaster Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, vavatraxaki είπε Καλορίζικο να το χαρείς ! Ευχαριστώ, και στα δικά σου! 1
Mexicanos97 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Ρε παιδιά έχει παραλάβει κανένας ΡΜ orange ? Ή μόνο τα μπλε έχουν κινητικότητα;
polakis21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Εγώ PM orange 256 από istorm 12/09, 15.01 τίποτα ακόμα... Παραλαβή από River...Γελαει ο κοσμος φετος 1 1
bill_2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, MasterBlaster είπε Μόλις γύρισα από Κωτσόβολο Mall και παρέλαβα PM deel blue 256 κανονικά. Τυχερός 😀 καλοριζικο ,μου φαινεται μονο ο Κοτσωβολος παει τρενο απο ολους τους αλλους , πως το πηρες το ειδες διαθεσιμο σε καταστημα εκει και το εκανες ηλεκτρονικα η πηρες τηλ ? και η πληρωμη εγινε απο εσενα η στο καταστημα ? Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από bill_2
G10rgos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Orange έχω δει να παραλαμβάνουν και στο προηγούμενο thread, νομίζω το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τα silver.
vpapanik Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Άραγε παρέλαβε κανείς PM απο iStorm μέχρι σήμερα ; εννοώ με προπαραγγελία, όχι 'αλλιώς'...
bill_2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, vpapanik είπε Άραγε παρέλαβε κανείς PM απο iStorm μέχρι σήμερα ; εννοώ με προπαραγγελία, όχι 'αλλιώς'... παρελαβε ενα παιδι ποιο πανω σε μπλε 256 .. εγω περιμενω ασημι αλλα δεν βλεπω να εχουν ερθει .. 1
vpapanik Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, thansimo79 είπε Μόλις έλαβα μειλ απο istorm για PM BLUE 256 για παραλαβή σήμερα! Ανάσταση! Σε καλή μεριά ! Θα μοιραστείς μαζί μας την ώρα ή/και κάποια ψηφια του αριθμού παραγγελίας να ξέρουμε που βρισκόμαστε ; 18 λεπτά πριν, bill_2 είπε παρελαβε ενα παιδι ποιο πανω σε μπλε 256 .. εγω περιμενω ασημι αλλα δεν βλεπω να εχουν ερθει .. ομοίως orange 15:05 184XX Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από vpapanik 1
farcry33 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Μόλις μου ήρθε μαιλ για pro max blue 256 από iStorm τσιμισκη, είναι το τελευταίο σε αριθμό παραγγελίας απο τα 3 που περιμένω με αριθμό 300018… οι άλλες είναι με αριθμό 300017 αλλά άλλο χρώμα όποτε ακόμα τίποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα