Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, MasterBlaster είπε

Μόλις γύρισα από Κωτσόβολο Mall και παρέλαβα PM deel blue 256 κανονικά. Τυχερός 😀

Πες μας λίγο αν θες σου είπαν κάτι ή κατευθείαν ταμείο με το sms και παραλαβή ;

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Μόλις μου ήρθε μαιλ για pro max blue 256 από iStorm τσιμισκη, είναι το τελευταίο σε αριθμό παραγγελίας απο τα 3 που περιμένω με αριθμό 300018… οι άλλες είναι με αριθμό 300017 αλλά άλλο χρώμα όποτε ακόμα τίποτα. 

καλοριζικο,μονο μπλε παραλαβανε μαλλον ,orange kai silver δεν το βλεπω για αυτην την εβδομαδα παντως .. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jonis είπε

Στην αντίστοιχη δικη μου παραγγελία δεν μου είπαν κατι στο ταμείο. Έδειξα το μήνυμα, πλήρωσα και παρέλαβα σε 2 λεπτά.

Επισης κάτι σημαντικό αν το πάρεις με αποφορολόγηση πρεπει να κάνεις της διαδικασία αφαίρεσης του ΦΠΑ από το site ώστε να έχει αφαιρεθεί από πριν. Γιατί διαφορετικά εκεί θα την ακυρώσουν.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bill_2 είπε

καλοριζικο,μονο μπλε παραλαβανε μαλλον ,orange kai silver δεν το βλεπω για αυτην την εβδομαδα παντως .. 

Δεν είναι το δικό μου αλλά ευχαριστώ όπως και να έχει, εγώ θα κρατήσω η το πορτοκαλί η το ασημένιο όταν έρθει 😂

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Μόλις μου ήρθε μαιλ για pro max blue 256 από iStorm τσιμισκη, είναι το τελευταίο σε αριθμό παραγγελίας απο τα 3 που περιμένω με αριθμό 300018… οι άλλες είναι με αριθμό 300017 αλλά άλλο χρώμα όποτε ακόμα τίποτα. 

ασημί η πορτοκαλί τα άλλα ;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jonis είπε

Κατευθείαν εξυπηρέτηση πελατών, είπα αριθμό παραγγελίας και σε 2 λεπτά κομπλέ

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα έχουμε κανα νέο από τον Κωτσόβολο? Προσπαθώ να συνεννοηθώ μαζί τους και δε βγάζω άκρη δλδ εντάξει μην περάσει και άλλη μια εβδομαδα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Δεν είναι το δικό μου αλλά ευχαριστώ όπως και να έχει, εγώ θα κρατήσω η το πορτοκαλί η το ασημένιο όταν έρθει 😂

να σε καλα δεν πειραζει , εμαθες τιποτα για τα αλλα  χρωματα, ασημι π.χ αν θα παραλαβουν αυτη την εβδομαδα ?

Δημοσ.

Καλησπερα,βλεπω οτι ολοι σιγα σιγα εχετε αρχισει και παιρνετε τις συσκευες,να τις χαρειτε,εχω γραψει και εχθες,προπαραγγελια 12/9 εξοφλημενο ολο το ποσο silver PM απο κωτσο,καμια ενημερωση τιποτα απολυτως μου λεει μονο σε διαδικασια αποστολης στο καταστημα,προσπαθησα να μιλησω μαζι τους αλλα με την καμια δεν το καταφερα,μιλαμε για αναμονη 10+ λεπτα αλλα και να το σηκωναν παλι συσκευη δεν θα εβλεπα,ξερει κανεις τι παιζει ρε παιδια,ειλικρινα εχει κουρασει πολυ,με εχει κουρασει η ολη φαση του περιμενε τοσο που σκεφτομαι να το ακυρωσω,η να παρω αλλη συσκευη,κπαραλαβη απο καταστημα Κατερινης

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bill_2 είπε

να σε καλα δεν πειραζει , εμαθες τιποτα για τα αλλα  χρωματα, ασημι π.χ αν θα παραλαβουν αυτη την εβδομαδα ?

Θα πάω από εκεί με τον φίλο να το πάρει σήμερα η αύριο και θα κάνω και μια ερώτηση εντωμεταξύ ο τύπος είναι τέρμα lucky είχε και άλλο μπλε που είχαμε ακυρώσει γιατί δεν μπορούσε να το πάρει πριν τον Οκτώβριο και τώρα του ήρθε ξανά 😂

4 λεπτά πριν, George18692 είπε

Καλησπερα,βλεπω οτι ολοι σιγα σιγα εχετε αρχισει και παιρνετε τις συσκευες,να τις χαρειτε,εχω γραψει και εχθες,προπαραγγελια 12/9 εξοφλημενο ολο το ποσο silver PM απο κωτσο,καμια ενημερωση τιποτα απολυτως μου λεει μονο σε διαδικασια αποστολης στο καταστημα,προσπαθησα να μιλησω μαζι τους αλλα με την καμια δεν το καταφερα,μιλαμε για αναμονη 10+ λεπτα αλλα και να το σηκωναν παλι συσκευη δεν θα εβλεπα,ξερει κανεις τι παιζει ρε παιδια,ειλικρινα εχει κουρασει πολυ,με εχει κουρασει η ολη φαση του περιμενε τοσο που σκεφτομαι να το ακυρωσω,η να παρω αλλη συσκευη,κπαραλαβη απο καταστημα Κατερινης

Έτσι όπως πάει το πράγμα θα πας για Νοέμβριο σίγουρα.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, zavrasdj είπε

Υπομονή παιδιά , μέχρι τις γιορτές θα το έχουμε ! Ειδικά εμείς από public, πιο αργοί πεθαίνεις !

Αγαπη τι να πούμε και εμείς στην istorm ούτε καλημέρα δεν μας έχουν στείλει. 

• Haha 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Έχω κάνει κι εγώ προπαραγγελίες από τις 12 του μήνα και ούτε φωνή ουτε ακρόαση. Σήμερα έβγαλε διαθέσιμο στον Κωτσόβολο στο Ηρακλειο Κρήτης και πρόλαβα κι έκανα παραγγελία. Πήγα στο κατάστημα αφού μου ήρθε το μήνυμα και παρέβαλα κανονικά. Μάλιστα πήρα 2. Τελικά ούτε προπαραγγελίες ούτε τίποτα.. δεν αξίζει ποτέ ξανά… 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα ρωτάτε όταν πετυχαίνεται κάποιο στον Κωτσόβολο κ σας έρθει μήνυμα να πάτε να παραλάβετε. Απλά πάτε ταμείο λέτε να παραλάβω μια παραγγελία, δίνετε αριθμό παραγγελίας και προχωράει η κατάσταση, μην ψαρώνετε ούτε να πηγαίνετε ψαρωμένοι. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια μπηκα στον Κωτσοβολο και ελεγε PM Πορτοκαλι 256 και Μπλε Διαθεσιμα τι γινεταιιι??????

Και εγω Day 1 16:00 Παραγγειλα τηλεφωνικα αλλα τιποτα ακομα............

Μόλις τώρα, djlazos είπε

Καλησπερα παιδια μπηκα στον Κωτσοβολο και ελεγε PM Πορτοκαλι 256 και Μπλε Διαθεσιμα τι γινεταιιι??????

Και εγω Day 1 16:00 Παραγγειλα τηλεφωνικα αλλα τιποτα ακομα............

με καθε ανανεωση αλλαζει συνεχως τωρα εχει μονο το Μπλε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...