KalapoP812 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Πόσοι από εσάς έχετε πάρει ήδη τα airpods pro 3; Τα προπαράγγειλα από το πλαίσιο στις 15/9. Λέτε να έρθουν μέσα Οκτώβρη ή πιο νωρίς;
a40ntistos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες https://ibb.co/cKtPP3p9 Γύρω στις 18:00 και μετά από αρκετά refresh βγήκε διαθέσιμο το Pro 256 orange στο Κωτσόβολο και το τσίμπησα για την σύζυγο.. και είχα και προ παραγγελία σε iStorm και Κωτσόβολο επίσης.. Επόμενος στόχος το Max 😎 1
farcry33 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 13 λεπτά πριν, a40ntistos είπε https://ibb.co/cKtPP3p9 Γύρω στις 18:00 και μετά από αρκετά refresh βγήκε διαθέσιμο το Pro 256 orange στο Κωτσόβολο και το τσίμπησα για την σύζυγο.. και είχα και προ παραγγελία σε iStorm και Κωτσόβολο επίσης.. Επόμενος στόχος το Max 😎 Τα pro τα βρίσκεις το πρόβλημα είναι στα max 256gb 1
manolisk96 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Ευτυχώς όλοι πήγατε στα Pro και τα Pro Max και βρήκαμε εμείς οι απλοί θνητοί τα 17 από Day One. Έχω απορία να μάθω πόσοι χρειάζεστε πραγματικά στην καθημερινότητά σας τα έξτρα χαρακτηριστικά του Pro Max. 2 1 1
Stelaras1993 Δημοσ. πριν από 35 λεπτά Δημοσ. πριν από 35 λεπτά 1 ώρα πριν, manolisk96 είπε Ευτυχώς όλοι πήγατε στα Pro και τα Pro Max και βρήκαμε εμείς οι απλοί θνητοί τα 17 από Day One. Έχω απορία να μάθω πόσοι χρειάζεστε πραγματικά στην καθημερινότητά σας τα έξτρα χαρακτηριστικά του Pro Max. Χρειαζόμαστε την τρομερή αυτονομία της μπαταρίας , άρα τέλος η συζήτηση με 5 λέξεις . Δεν θα πω για τις κάμερες , τον επεξεργαστή αν εργαζόμαστε πάνω στο κινητό την μεγαλύτερη οθόνη αν βλέπουμε σειρές κλπ είναι περιττά . 2
farcry33 Δημοσ. πριν από 13 λεπτά Δημοσ. πριν από 13 λεπτά (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε Χρειαζόμαστε την τρομερή αυτονομία της μπαταρίας , άρα τέλος η συζήτηση με 5 λέξεις . Δεν θα πω για τις κάμερες , τον επεξεργαστή αν εργαζόμαστε πάνω στο κινητό την μεγαλύτερη οθόνη αν βλέπουμε σειρές κλπ είναι περιττά . Τον επεξεργαστή ακόμα και να εργάζεσαι με το κινητό δεν τον χρειάζεσαι είναι ήδη υπέρ αρκετός και στο απλό, τις κάμερες άντε πες οκ αν και δεν το πιστεύω μόνο για την μπαταρία και για την οθόνη στο δίνω. Επεξ/σία πριν από 12 λεπτά από farcry33
Giorgoss94 Δημοσ. πριν από 13 λεπτά Δημοσ. πριν από 13 λεπτά 2 ώρες πριν, a40ntistos είπε https://ibb.co/cKtPP3p9 Γύρω στις 18:00 και μετά από αρκετά refresh βγήκε διαθέσιμο το Pro 256 orange στο Κωτσόβολο και το τσίμπησα για την σύζυγο.. και είχα και προ παραγγελία σε iStorm και Κωτσόβολο επίσης.. Επόμενος στόχος το Max 😎 Το είδα διαθέσιμο και το έγραψα και εδώ μέσα 😎 5 ώρες πριν, Giorgoss94 είπε Άμεσα διαθέσιμο Πορτοκαλί 17 προ 256 τώρα Κωτσόβολος ! Να το 🤣 Μόλις τώρα, Giorgoss94 είπε Το είδα διαθέσιμο και το έγραψα και εδώ μέσα 😎 Να το 🤣 Απλά επειδή έχω παραγγείλει Προ Μαξ σε πορτοκαλί και εγώ ,δεν το τσίμπησα αυτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα