Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσοι από εσάς έχετε πάρει ήδη τα airpods pro 3; Τα προπαράγγειλα από το πλαίσιο στις 15/9. Λέτε να έρθουν μέσα Οκτώβρη ή πιο νωρίς;

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

https://ibb.co/cKtPP3p9
Γύρω στις 18:00 και μετά από αρκετά refresh βγήκε διαθέσιμο το Pro 256 orange στο Κωτσόβολο και το τσίμπησα για την σύζυγο.. 

και είχα και προ παραγγελία σε iStorm και Κωτσόβολο επίσης..
Επόμενος στόχος το Max 😎

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, a40ntistos είπε

Γύρω στις 18:00 και μετά από αρκετά refresh βγήκε διαθέσιμο το Pro 256 orange στο Κωτσόβολο και το τσίμπησα για την σύζυγο.. 

Επόμενος στόχος το Max 😎

Τα pro τα βρίσκεις το πρόβλημα είναι στα max 256gb

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχώς όλοι πήγατε στα Pro και τα Pro Max και βρήκαμε εμείς οι απλοί θνητοί τα 17 από Day One.

Έχω απορία να μάθω πόσοι χρειάζεστε πραγματικά στην καθημερινότητά σας τα έξτρα χαρακτηριστικά του Pro Max. 

• Thanks 2
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, manolisk96 είπε

Ευτυχώς όλοι πήγατε στα Pro και τα Pro Max και βρήκαμε εμείς οι απλοί θνητοί τα 17 από Day One.

Έχω απορία να μάθω πόσοι χρειάζεστε πραγματικά στην καθημερινότητά σας τα έξτρα χαρακτηριστικά του Pro Max. 

Χρειαζόμαστε την τρομερή αυτονομία  της μπαταρίας , άρα τέλος η συζήτηση με 5 λέξεις . Δεν θα πω για τις κάμερες , τον επεξεργαστή αν εργαζόμαστε πάνω στο κινητό την μεγαλύτερη οθόνη αν βλέπουμε σειρές κλπ είναι περιττά . 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

Χρειαζόμαστε την τρομερή αυτονομία  της μπαταρίας , άρα τέλος η συζήτηση με 5 λέξεις . Δεν θα πω για τις κάμερες , τον επεξεργαστή αν εργαζόμαστε πάνω στο κινητό την μεγαλύτερη οθόνη αν βλέπουμε σειρές κλπ είναι περιττά . 

Τον επεξεργαστή ακόμα και να εργάζεσαι με το κινητό δεν τον χρειάζεσαι είναι ήδη υπέρ αρκετός και στο απλό, τις κάμερες άντε πες οκ αν και δεν το πιστεύω μόνο για την μπαταρία και για την οθόνη στο δίνω.

Επεξ/σία από farcry33
Δημοσ.
2 ώρες πριν, a40ntistos είπε

Επόμενος στόχος το Max 😎

Το είδα διαθέσιμο και το έγραψα και εδώ μέσα 😎

5 ώρες πριν, Giorgoss94 είπε

Άμεσα διαθέσιμο Πορτοκαλί 17 προ 256 τώρα Κωτσόβολος !

Να το 🤣

Μόλις τώρα, Giorgoss94 είπε

Το είδα διαθέσιμο και το έγραψα και εδώ μέσα 😎

Να το 🤣

Απλά επειδή έχω παραγγείλει Προ Μαξ σε πορτοκαλί και εγώ ,δεν το τσίμπησα αυτό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...