farcry33 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Φαίνεται ότι πλησιάζει η μέρα και ακόμα δεν έχω αποφασίσει το χρώμα πορτοκαλί η ασημένιο, το 95% των iPhone που είχα από το ήταν λευκά, αλλά είπα να πάω σε κάτι διαφορετικό φέτος.
bill_2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 33 λεπτά πριν, ManosAgg είπε Καλησπέρα σας. Έχω κάνει κι εγώ προπαραγγελίες από τις 12 του μήνα και ούτε φωνή ουτε ακρόαση. Σήμερα έβγαλε διαθέσιμο στον Κωτσόβολο στο Ηρακλειο Κρήτης και πρόλαβα κι έκανα παραγγελία. Πήγα στο κατάστημα αφού μου ήρθε το μήνυμα και παρέβαλα κανονικά. Μάλιστα πήρα 2. Τελικά ούτε προπαραγγελίες ούτε τίποτα.. δεν αξίζει ποτέ ξανά… ειδα και εγω ενα 512 pm blue ( Ηρακλειο ) αλλα ειμαι στην αλλη ακρη φιλε μου , πρεπει να σαι και τυχερος και να είσαι στο κοντινο καταστημα , καλοριζικο !
vavatraxaki Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 12 λεπτά πριν, farcry33 είπε Φαίνεται ότι πλησιάζει η μέρα και ακόμα δεν έχω αποφασίσει το χρώμα πορτοκαλί η ασημένιο, το 95% των iPhone που είχα από το ήταν λευκά, αλλά είπα να πάω σε κάτι διαφορετικό φέτος. Κι εγώ silver παράγγειλα αλλά τώρα λέω αν βρω και πορτοκαλί πουθενά θα το πάρω και ούτε θα το σκεφτώ
Mexicanos97 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Παιδιά το καλό της υπόθεσης είναι ότι από ότι φαίνεται έχει αρχίσει το πράγμα να τσουλάει λίγο , ελπίζω τουλάχιστον μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να έχουμε παραλάβει όλοι Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από Mexicanos97
Stelaras1993 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Η επόμενη βδομάδα είναι κρίσιμη θεωρώ . 4 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε Παιδιά το καλό της υπόθεσης είναι ότι από ότι φαίνεται έχει αρχίσει το πράγμα να τσουλάει λίγο , ελπίζω τουλάχιστον μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να έχουμε παραλάβει όλοι
stelpanta Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου iStorm cosmos PM 256 silver,15:00 πρώτη ημέρα και ακόμη τίποτε ,φέτος νομίζω κανονικά δεύτερο κύμα όπως παλιά για να μην πω και τρίτο ,ασχέτως εάν η Ελλάδα ήταν μέσα σε όλους τους άλλους εξ αρχής ,εικονική κυκλοφορία ..
zavrasdj Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, stelpanta είπε iStorm cosmos PM 256 silver,15:00 πρώτη ημέρα και ακόμη τίποτε ,φέτος νομίζω κανονικά δεύτερο κύμα όπως παλιά για να μην πω και τρίτο ,ασχέτως εάν η Ελλάδα ήταν μέσα σε όλους τους άλλους εξ αρχής ,εικονική κυκλοφορία .. Εχουν μεγάλο θέμα με το silver από ότι έχω καταλάβει !
a40ntistos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Άνοιξε ένα 17 Pro Max Blue Κωτσόβολο Αγιας Παρασκευής μου ήρθε και μήνυμα να πάω να παραλάβω ελπίζω ότι θα υπάρχει 1
Makka Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, zavrasdj είπε Ρε παιδιά ανεξαρτήτως μοντέλου , έχει παραλάβει κανείς τίποτα από Public ? Πηρα πριν λιγο παλι τηλ, δεν μπορεσα να βρω καμια ακρη με τιποτα. Δεν δινουν καμια πληροφορια σε οτι και αν τους ρωταω..
G10rgos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Makka είπε Πηρα πριν λιγο παλι τηλ, δεν μπορεσα να βρω καμια ακρη με τιποτα. Δεν δινουν καμια πληροφορια σε οτι και αν τους ρωταω.. Μα δεν ξέρει ο υπάλληλος, δεν ξέρουν, δεν έχουν ιδέα οι υπάλληλοι της εξυπηρέτησης τηλεφώνου σε κανένα κατάστημα. Βλέπουν ότι βλέπουμε κ εμείς στην κατάσταση παραγγελίας. 4 λεπτά πριν, a40ntistos είπε Άνοιξε ένα 17 Pro Max Blue Κωτσόβολο Αγιας Παρασκευής μου ήρθε και μήνυμα να πάω να παραλάβω ελπίζω ότι θα υπάρχει Τρέχα να το πάρεις αδερφέ, όλα καλά θα πάνε.
Makka Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, G10rgos είπε Μα δεν ξέρει ο υπάλληλος, δεν ξέρουν, δεν έχουν ιδέα οι υπάλληλοι της εξυπηρέτησης τηλεφώνου σε κανένα κατάστημα. Βλέπουν ότι βλέπουμε κ εμείς στην κατάσταση παραγγελίας. Εγω συμφωνω απολυτα με αυτο, οταν εκανα την παραγγελια και μου ειπαν δωσε 300ε προκαταβολη με το ετσι θελω ομως δεν μου εδωσαν μια ημερομηνια, μου ειπε αυτος που εβαλα την παραγγελια "λογικα τελος του μηνα θα το εχεις". Σημερα που πηρα τηλ του λεω δηλαδη μπορει να ερθει και το Πασχα, θες να ακουσεις την απαντηση; "ΑΓΝΩΣΤΟ". Δεν γινεται να πετας το μπαλακι στον προμηθευτη και να βγαζεις την ουρα σου εξω. Εγω δεν ξερω κανεναν προμηθευτη , ξερω τα public που μου ειπε αν θελεις προπαραγγελια σκασε την προκαταβολη. 1
G10rgos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Makka είπε Εγω συμφωνω απολυτα με αυτο, οταν εκανα την παραγγελια και μου ειπαν δωσε 300ε προκαταβολη με το ετσι θελω ομως δεν μου εδωσαν μια ημερομηνια, μου ειπε αυτος που εβαλα την παραγγελια "λογικα τελος του μηνα θα το εχεις". Σημερα που πηρα τηλ του λεω δηλαδη μπορει να ερθει και το Πασχα, θες να ακουσεις την απαντηση; "ΑΓΝΩΣΤΟ". Δεν γινεται να πετας το μπαλακι στον προμηθευτη και να βγαζεις την ουρα σου εξω. Εγω δεν ξερω κανεναν προμηθευτη , ξερω τα public που μου ειπε αν θελεις προπαραγγελια σκασε την προκαταβολη. Αδερφέ σε καταλαβαίνω απόλυτα, καταλαβαίνω τι λες. Αλλά φαντάσου κ αυτοί εντολές εκτελούν χωρίς να είναι κάτι και χωρίς να έχουν ή να τους λένε καμία παραπάνω πληροφορία. Τους είπαν τότε ζητήστε προκαταβολές και πείτε αόριστα κάτι και αυτό έκαναν. Τώρα δεν έχουν καμία πληροφορία για το πότε θα παραλάβεις τους έχουν πει να λένε ότι είναι άγνωστο και αυτό ακριβώς σου λένε.
Makka Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, G10rgos είπε Αδερφέ σε καταλαβαίνω απόλυτα, καταλαβαίνω τι λες. Αλλά φαντάσου κ αυτοί εντολές εκτελούν χωρίς να είναι κάτι και χωρίς να έχουν ή να τους λένε καμία παραπάνω πληροφορία. Τους είπαν τότε ζητήστε προκαταβολές και πείτε αόριστα κάτι και αυτό έκαναν. Τώρα δεν έχουν καμία πληροφορία για το πότε θα παραλάβεις τους έχουν πει να λένε ότι είναι άγνωστο και αυτό ακριβώς σου λένε. Ατιμωρησια θα πω εγω, αν το εκανα εγω αυτο σαν επιχειρηση θα με ειχαν γαμ**** 1
G10rgos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Makka είπε Ατιμωρησια θα πω εγω, αν το εκανα εγω αυτο σαν επιχειρηση θα με ειχαν γαμ**** Δυστυχώς έχουν το μαχαίρι, έχουν και το καρπούζι, μπάλα μας παίζουν και δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα. 1
Mexicanos97 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Κανονικά θέλουν σπαμαρισμα όλα τα κατάστημα στις Κριτικές στο Google και την επόμενη χρονιά καμμία προπαραγγελια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα