Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε

Κανονικά θέλουν σπαμαρισμα όλα τα κατάστημα στις Κριτικές στο Google και την επόμενη χρονιά καμμία προπαραγγελια

Τις χειρότερες έχουν ήδη και δεν ανοίγει ρουθούνι, πάλι θα παραγγείλουμε από αυτούς του χρόνου γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή, δεν έχουμε Apple Store στην Ελλαδίτσα.

• Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Makka είπε

Πηρα πριν λιγο παλι τηλ, δεν μπορεσα να βρω καμια ακρη με τιποτα. Δεν δινουν καμια πληροφορια σε οτι και αν τους ρωταω..

Αυτό ακριβώς , απαντάνε γενικότητες! Για αυτό έγραψα εδώ μήπως ξερει κάποιος κάτι παραπάνω!

Από τη στιγμή που ζητάνε προκαταβολές , ή και σε κάποιες περιπτώσεις όλο το ποσό , θα πρέπει να ξέρουν να εξυπηρετήσουν κιόλας !

Δημοσ.
Μόλις τώρα, G10rgos είπε

Τις χειρότερες έχουν ήδη και δεν ανοίγει ρουθούνι, πάλι θα παραγγείλουμε από αυτούς του χρόνου γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή, δεν έχουμε Apple Store στην Ελλαδίτσα.

Το θέμα είναι ρε φίλε ότι οι περισσότεροι βρίσκουν και τσιμπάνε συσκευές όταν ειναι  διαθέσιμες όχι από προ παραγγελίες , επίσης το σημαντικότερο από όλα είναι ότι δεν υπάρχει σειρά προτεραιότητας όπως λένε , εγώ πάντως δεν πρόκειται να ξανά κάνω προπαραγγελια 

• Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, a40ntistos είπε

Άνοιξε ένα 17 Pro Max Blue Κωτσόβολο Αγιας Παρασκευής μου ήρθε και μήνυμα να πάω να παραλάβω ελπίζω ότι θα υπάρχει 

Καλορίζικο… ποτέ είχες κάνει την προ παραγγελία?

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα από Κωτσόβολο 17 PM 256 Blue. Στο tracking τους έδειχνε ότι βρισκόταν στη Μαγούλα στην αποθήκη τους ενώ ήταν στο κατάστημα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, vavatraxaki είπε

τι χαρα μου εδωσες να ξερεις η ελπιδα πεθαίνει τελευταία!

Σου ειχε αλλαξει ομως την κατασταση της παραγγελιας; η απλα σου ηρθε sms να παραλαβεις;

Στιγμιότυπο_6-10-2025_12318_www.public.gr.jpeg

Μου ήρθε viber εκεί που ήμουν ανέμελος για κούρεμα και κόντεψα να φύγω μισοκουρεμένος.
Αυτόματα άλλαξε και η κατάσταση παραγγελίας όταν μου ήρθε το μήνυμα. Υπομονή και έρχεται!

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, steliospax είπε

Μου ήρθε viber εκεί που ήμουν ανέμελος για κούρεμα και κόντεψα να φύγω μισοκουρεμένος.
Αυτόματα άλλαξε και η κατάσταση παραγγελίας όταν μου ήρθε το μήνυμα. Υπομονή και έρχεται!

public;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, bill_2 είπε

ειδα και εγω ενα 512 pm blue ( Ηρακλειο ) αλλα ειμαι στην αλλη ακρη φιλε μου , πρεπει να σαι και τυχερος και να είσαι στο κοντινο καταστημα , καλοριζικο ! 

Όντως υπάρχει διαθέσιμο και το 512. Μου το είπαν!! Σε ευχαριστώ πολύ!! 

2 ώρες πριν, zavrasdj είπε

Εχουν μεγάλο θέμα με το silver από ότι έχω καταλάβει !

Ναι τεράστιο θέμα με το silver που ήθελα κι εγώ. Όλα τα μαγαζιά μου είπαν πως έχουν έρθει ελάχιστα. Έτσι κατέληξα κι εγώ στο blue. Εξάλλου πάντα μέσα σε θήκη είναι. Ασε που μαυρίζει και λίγο 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, bill_2 είπε

ερωτηση , βγαζει ο Κωτσόβολος διαθεσιμα π.χ pm 256 , προχωραει η διαδικασία και σου λεει πληρωμη , πληρώνεις κανονικα , μετα το παραλαμβάνεις το κινητο την αλλη μερα η σε 2 ? η σου λενε οχι δεν υπαρχει αποθεμα ,το λεω αυτο γιατι βγαζει κατα καιρους στο σαιτ διαθεσιμα κοματια !  απλα δεν βλεπω εδω μεσα να περνει καποιος η δεν το καταλαβα?

αν στο βγαζει παραλαβη απο το καταστημα τοτε οντως ειναι διαθεσιμο και αν το τσιμπησεις οι πιθανοτητες ειναι οτι θα προσπερασεις τις ουρες αναμονης και θα το παρεις (ειναι καποιο κινητο απο ακυρωση αλλου παιδιου το οποιο ηδη εχει φτασει στο καταστημα οποτε ειναι διαθεσιμο για δωσιμο σε οποιον το προλαβει εκτος και αν το στειλουν πισω στις αποθηκες). αν σου λεει επιλογη μονο για αποστολη στο χωρο σου τοτε μην το προχωρας!

8 ώρες πριν, MasterBlaster είπε

Παραγγελμένο και πληρωμένο iphone 17 pro max μπλε 256 από Γερμανό στις 19/09 μιας που φαινόταν διαθέσιμο στο site. Καμία ενημέρωση από εκεί και μετά, μόνο γενικές απαντήσεις στα τηλέφωνα μου "έγινε συστημικό λάθος, δεν ξέρουμε πότε θα παραλάβουμε" κτλ κτλ. Πριν μισή ώρα το είδα διαθέσιμο στον Κωτσόβολο στο mall και το παρήγγειλα με πληρωμή στο κατάστημα..μόλις μου ήρθε μύνημα για παραλαβή! Γερμανός ακυρώνεται πάραυτα. 

image.png.205e95ba3a7a8abe3cefa67db850fb1a.png

ακριβως!

8 ώρες πριν, bill_2 είπε

οποτε για να το  παρεις σιγουρα  απο κωτσοβολο μονο παραλαβη σε καταστημα , παραλαβη στο χωρο σου τελος ! παει με τη σειρα ... κατανοητο ..ας το δουνε και τα παιδια εδω μεσα για να μην το μετανιωσουνε μετα .. 

ακριβως αυτο, συμφωνω και εγω!

7 ώρες πριν, defodio είπε

Για Pro Max Silver 256, έχει πάρει κανείς ενημέρωση από iStorm;

όχι!

5 ώρες πριν, zavrasdj είπε

Ρε παιδιά ανεξαρτήτως μοντέλου , έχει παραλάβει κανείς τίποτα από Public ?

όχι για silver!

Επεξ/σία από kostasmath23
  • Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Rallyeman είπε

Είχε και PM 512GB σε Cosmic & Silver! Παρήγγειλα με εκτιμώμενη παράδοση τεταρτη ή πέμπτη. Meanwhile είχα ακυρώσει istorm πριν δεκα μέρες και Κώτσο πριν τρεις μερες χαχα τι ζουμε για ενα τηλέφωνο τα προβατα!

Follow up, μου ήρθε τιμολόγιο και αύριο λογικά  παραλαμβάνω αν το tracking τους είναι σωστό. Το αστείο είναι ότι δε βρήκα άκρη με προπαραγγελίες και μια Κυριακή μεσημέρι απλά εμφανίστηκαν διαθέσιμα. Όποιος βιάζεται και δεν θέλει να περιμένει άλλο ας κάνει refresh τη σελίδα του Γερμανού και θα του κάτσει σίγουρα. Ανά κάποιες μέρες ανανεώνουν το απόθεμα και απλά πρέπει να προλάβεις να πληρώσεις. (Την έπαθα έτσι ξανά προ λίγων ημερών και το έχασα γιατί δεν είχα κωδικό μιας χρήσης για αγορά με τιμολόγιο Άρθρο39α κλπ)

Δημοσ.

Σερφαροντας τυχαία σήμερα το απόγευμα το βρήκα παραδοτέο σε κατάστημα και το πήρα. Εννοείται με.πληρωμη στο κατάστημα. Υπάρχει κανείς που πήγε να παραλάβει και του έκαναν τον Κινέζο;

IMG_0036.png

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, didimimimi είπε

Ακούσατε, ακούσατε 👀

Screenshot 2025-10-06 at 21.51.21.jpg

Αυτά είναι. Και γ….ω της ευκαιρίες 🤣😂

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...