ManosAgg Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 36 λεπτά πριν, eyeman είπε Σερφαροντας τυχαία σήμερα το απόγευμα το βρήκα παραδοτέο σε κατάστημα και το πήρα. Εννοείται με.πληρωμη στο κατάστημα. Υπάρχει κανείς που πήγε να παραλάβει και του έκαναν τον Κινέζο; Θα παραλάβεις κανονικα. Έτσι το έκανα και εγω σημερα!!
fotisdri Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Έχουμε καμία ιδέα τι γίνεται με Κωτσόβολο προπαραγγελια 17 PM orange 12/09 12:00 το μεσημέρι . Και ακόμα περιμένω και είναι πληρωμένο. Πως γίνεται να υπάρχει τέτοια καθυστέρηση. Τα δίνουν σε γνωστούς. η παραγγελία έγινε Πύργο.
G10rgos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, kostasmath23 είπε αν στο βγαζει παραλαβη απο το καταστημα τοτε οντως ειναι διαθεσιμο και αν το τσιμπησεις οι πιθανοτητες ειναι οτι θα προσπερασεις τις ουρες αναμονης και θα το παρεις (ειναι καποιο κινητο απο ακυρωση αλλου παιδιου το οποιο ηδη εχει φτασει στο καταστημα οποτε ειναι διαθεσιμο για δωσιμο σε οποιον το προλαβει εκτος και αν το στειλουν πισω στις αποθηκες). αν σου λεει επιλογη μονο για αποστολη στο χωρο σου τοτε μην το προχωρας! ακριβως! ακριβως αυτο, συμφωνω και εγω! όχι! όχι για silver! Αυτό για το πρώτο σκέλος και ότι είναι κινητά από ακυρώσεις που λες αδερφέ, δεν είμαι κ τόσο σίγουρος, γιατί ας πούμε με αυτό τον τρόπο έχω παραλάβει 3 χρονιές day one όπως κ άλλα παιδιά, πρόλαβαν δηλαδή την ίδια μέρα και ακύρωσαν μέσα σε κάποιες ώρες κυκλοφορίας του προϊόντος; Ενώ όλοι οι υπόλοιποι σκιζόμαστε να παραλάβουμε; Και δηλαδή ο άλλος παρέλαβε τόσο εύκολα από αλλού και είχε στο νου του αμέσως να πάρει τηλ Κωτσόβολο να περιμένει πόση ώρα αναμονή εκείνη την ημέρα για να ενημερώσει πώς τελικά δεν θα το πάρει; Πραγματικά είναι απορίας άξιον αυτό που γίνεται ειδικά για την πρώτη ημέρα.
Maxpower71 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Εγώ πάντως όλο αυτό το βρίσκω λάθος με το refresh κτλ. Δηλαδή όσοι παραγγείλαμε πάμε συνέχεια πίσω στην σειρά γιατί ο καθένας βρίσκει συσκευή απo refresh και μας παίρνει την σειρά. Κατά τα άλλα στο τηλ λέει τηρείται σειρά προτεραιότητας και προπαραγγελιων ! Αγγούρια δηλαδή ! Και πριν ξεκινήσετε το κράξιμο, όχι δεν θα φάω χρόνο απ την ζωή μου να κάθομαι όλη μέρα να κάνω refresh μπας και βρω συσκευή, έχουμε και δουλειές! Και ναι έχω γνωστό συγχωριανό στον Κωτσόβολο και δεν τον ρώτησα καν για να πάρω βυσματικό. 1
zavrasdj Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Εγώ θα περιμένω μέχρι παρασκευή , μετά τέλος , ακύρωση και επιστροφή χρημάτων ! Είναι κοροϊδία όλο αυτό !
thansimo79 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, vpapanik είπε Σε καλή μεριά ! Θα μοιραστείς μαζί μας την ώρα ή/και κάποια ψηφια του αριθμού παραγγελίας να ξέρουμε που βρισκόμαστε ; ομοίως orange 15:05 184XX Προπαραγγελια ηταν 15.07 12/09 αρ 185ΧΧ. Ελπιζω να βοηθησα! Παντως οπως γραφουν και οι περισσοτεροι πρεπει να παρελαβαν αρκετα Μπλε. Οσο ημουν στο καταστημα δωσανε κ αλλο μπλε 512. Για πορτοκαλι και σιλβερ ουτς φωνη ουτε ακροαση… Καλη υπομονη σε ολους! 1
geor92 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 14 ώρες πριν, geor92 είπε Καλημέρα! Μόλις μου ήρθε μήνυμα από Κωτσόβολο για παραλαβή απ το Mall, 12pm 256 σε μπλε. Προπαραγγελία 12/9 14:29. Λοιπόν σε συνέχεια αυτού, πήγα το απόγευμα για να το παραλάβω και μου είπαν στο ταμείο και το επιβεβαίωσε και ο «υπεύθυνος» ότι (ο,τι καταλάβατε καταλάβατε): «όταν μπαίνει κάποιος απ τον Κωτσόβολο στην παραγγελία αλλάζει η κατάσταση και έρχεται καταλαθος sms χωρίς να ισχύει… έχει γίνει και με άλλους σήμερα» 😂 επίσης εγώ ανέφερα ότι πήρα και τηλ στα κεντρικά να επιβεβαιώσω ότι είναι έτοιμο για παραλαβή και μου είπαν ναι… Γενικά δεν έβγαλα καμία άκρη! Μου είπαν ότι την τέταρτη θα παραλάβουν (mall) και ότι αν είναι θα με καλέσουν απ το κατάστημα…
ktsak Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, geor92 είπε Λοιπόν σε συνέχεια αυτού, πήγα το απόγευμα για να το παραλάβω και μου είπαν στο ταμείο και το επιβεβαίωσε και ο «υπεύθυνος» ότι (ο,τι καταλάβατε καταλάβατε): «όταν μπαίνει κάποιος απ τον Κωτσόβολο στην παραγγελία αλλάζει η κατάσταση και έρχεται καταλαθος sms χωρίς να ισχύει… έχει γίνει και με άλλους σήμερα» 😂 επίσης εγώ ανέφερα ότι πήρα και τηλ στα κεντρικά να επιβεβαιώσω ότι είναι έτοιμο για παραλαβή και μου είπαν ναι… Γενικά δεν έβγαλα καμία άκρη! Μου είπαν ότι την τέταρτη θα παραλάβουν (mall) και ότι αν είναι θα με καλέσουν απ το κατάστημα… Δηλαδή, ΓΤΠ !!!!!! Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από ktsak
Nikos3648 Δημοσ. Τρίτη στις 06:52 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:52 πμ Θέλω να προσθέσω κάποια πράγματα από δική μου εμπειρία και να ρωτήσω την άποψη των υπολοίπων. Αρχικά να πω ότι αυτό με τον Κωτσόβολο και τα refresh υπάρχει και στην apple στο εξωτερικό κανονικά. Δεν μπαίνει στην αποθήκη· απλά κάποιος το παραλαμβάνει επιτόπου εφόσον κάνει τα refresh. Δεύτερον ως προς τους influencers που παίρνουν κινητά πρώτοι από εμάς που κάναμε προπαραγγελίες και δεν έχουμε λάβει τίποτα, μήπως είναι επειδή παίρνουν τα 2 TB? Εγώ προσωπικά ήδη από τις πρώτες μέρες είχα δει μεγάλα μοντέλα διαθέσιμα. Οπότε μήπως τελικά δεν παίζει τόσο πολύ απλά τα παίρνουν γιατί πρέπει να τα έχουν πρώτοι και απλά πληρώνουν το τίμημα; Φυσικά και θα υπάρξει μερικές φορές παράκαμψη αλλά θεωρώ ότι δεν είναι σε τόσο μεγάλο βαθμό.
stelpanta Δημοσ. Τρίτη στις 07:45 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:45 πμ Γνωστοί και influencers ψώνισαν τα 2 TB για αυτό και βρήκαν άμεσα ,οι περισσότεροι από εμάς έχουν παραγγελία το 256 max το 512
jonis Δημοσ. Τρίτη στις 08:20 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:20 πμ 48 λεπτά πριν, Nikos3648 είπε Θέλω να προσθέσω κάποια πράγματα από δική μου εμπειρία και να ρωτήσω την άποψη των υπολοίπων. Αρχικά να πω ότι αυτό με τον Κωτσόβολο και τα refresh υπάρχει και στην apple στο εξωτερικό κανονικά. Δεν μπαίνει στην αποθήκη· απλά κάποιος το παραλαμβάνει επιτόπου εφόσον κάνει τα refresh. Δεύτερον ως προς τους influencers που παίρνουν κινητά πρώτοι από εμάς που κάναμε προπαραγγελίες και δεν έχουμε λάβει τίποτα, μήπως είναι επειδή παίρνουν τα 2 TB? Εγώ προσωπικά ήδη από τις πρώτες μέρες είχα δει μεγάλα μοντέλα διαθέσιμα. Οπότε μήπως τελικά δεν παίζει τόσο πολύ απλά τα παίρνουν γιατί πρέπει να τα έχουν πρώτοι και απλά πληρώνουν το τίμημα; Φυσικά και θα υπάρξει μερικές φορές παράκαμψη αλλά θεωρώ ότι δεν είναι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Φίλε μου περί refresh να σου πω τα εξής. Επειδή η δουλειά μου είναι 8 ώρες μπροστά σε ένα monitor μου είναι εύκολο να πατήσω 10 φορές το F5 μπας και βρω συσκευή. Έτσι αγοράζω κάθε χρόνο από τον Κωτσόβολο και για φίλους. Φέτος για το 17 έχω επισκεφθεί 4 μαγαζιά του Κωτσόβολου για να πάρω συσκευές και έχω μιλήσει μαζί τους. Στο κατάστημα της Νέας Σμύρνης βρήκα και παιδιά της Apple στον πάγκο να εξυπηρετούν και μίλησα αρκετή ώρα μαζί τους. Υπήρχαν κομμάτια pro και promax day 1 του 1Τ και 2Τ που δεν ήταν προ παραγγελίες και εξυπηρέτησαν κόσμο που είτε τα βρήκε online είτε μπήκε στο κατάστημα και τα πήρε. Τώρα για αυτά που βγαίνουν ξαφνικά στο Online τους είναι από ακυρώσεις κάποιων και έχει την λογική ότι αφού ήρθε στο κατάστημα βγάλτε το στο online να φύγει. Δεν θεωρώ λογικό ότι αν σκάσει ακύρωση σε συσκευή στο κατάστημα της Αλεξανδρούπολης πρέπει να φύγει και να πάει στην Κρήτη επειδή ο επόμενος στην λίστα για την συγκεκριμένη συσκευή είναι εκεί.
Giannisrethymno Δημοσ. Τρίτη στις 08:40 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:40 πμ Καλησπέρα από You.gr μέσω skroutz έχει πάρει κανείς;
G10rgos Δημοσ. Τρίτη στις 08:51 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:51 πμ 8 λεπτά πριν, Giannisrethymno είπε Καλησπέρα από You.gr μέσω skroutz έχει πάρει κανείς; Το you.gr συνήθως τα δίνει τελευταίο, ανήκει στην InfoQuest που της ανήκει και η iSquare ο επίσημος εισαγωγέας για Ελλάδα, οπότε δεν τους καίει κιόλας να τα φέρουν πρώτοι αφού ουσιαστικά τα περισσότερα iPhone που πουλιούνται τα έχουν προμηθεύσει αυτοί. 1
ANESTIS200 Δημοσ. Τρίτη στις 08:53 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:53 πμ Είναι κανείς που έχει παραγγείλει απλό 17 και αν ναι το έχει παραλάβει - περιμένει ακόμα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα