Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, thansimo79 είπε

Προπαραγγελια ηταν 15.07 12/09 αρ 185ΧΧ. Ελπιζω να βοηθησα! Παντως οπως γραφουν και οι περισσοτεροι πρεπει να παρελαβαν αρκετα Μπλε. Οσο ημουν στο καταστημα δωσανε κ αλλο μπλε 512. Για πορτοκαλι και σιλβερ ουτς φωνη ουτε ακροαση… Καλη υπομονη σε ολους!

Ευχαριστώ ! αρα πλεον επιβεβαιωνεται οτι κυκλοφορούν τα μπλέ, ενώ για τα αλλα δύο υπάρχει πρόβλημα...

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, ANESTIS200 είπε

Είναι κανείς που έχει παραγγείλει απλό 17 και αν ναι το έχει παραλάβει - περιμένει ακόμα?

Εγώ το έχω παραγγείλει από Public στις 23.09 σε μαύρο και φυσικά περιμένω. Μου είχε έρθει ένα αρχικό μήνυμα που έπαθα σοκ στην αρχή που έγραφε 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!!!!! και μετά από λίγες ημέρες άλλαξε σε κάτι που προφανώς ήρθε και σε άλλους και αναφέρει έως 31.10 άρα υποθέτω πως ίσως και νωρίτερα παραλάβω αφού φυσικά προηγηθείτε οι υπόλοιποι που έχετε παραγγείλει νωρίτερα. Δεν βιάζομαι ιδιαίτερα αφού έχω ήδη το 15άρι και δουλεύω. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jonis είπε

Φίλε μου περί refresh να σου πω τα εξής.

Επειδή η δουλειά μου είναι 8 ώρες μπροστά σε ένα monitor μου είναι εύκολο να πατήσω 10 φορές το F5 μπας και βρω συσκευή.

Έτσι αγοράζω κάθε χρόνο από τον Κωτσόβολο και για φίλους.

Φέτος για το 17 έχω επισκεφθεί 4 μαγαζιά του Κωτσόβολου για να πάρω συσκευές και έχω μιλήσει μαζί τους.

Στο κατάστημα της Νέας Σμύρνης βρήκα και παιδιά της Apple στον πάγκο να εξυπηρετούν και μίλησα αρκετή ώρα μαζί τους.

Υπήρχαν κομμάτια pro και promax day 1 του 1Τ και 2Τ που δεν ήταν προ παραγγελίες και εξυπηρέτησαν κόσμο που είτε τα βρήκε online είτε μπήκε στο κατάστημα και τα πήρε.

Τώρα για αυτά που βγαίνουν ξαφνικά στο Online τους είναι από ακυρώσεις κάποιων και έχει την λογική ότι αφού ήρθε στο κατάστημα βγάλτε το στο online να φύγει.

Δεν θεωρώ λογικό ότι αν σκάσει ακύρωση σε συσκευή στο κατάστημα της Αλεξανδρούπολης πρέπει να φύγει και να πάει στην Κρήτη επειδή ο επόμενος στην λίστα για την συγκεκριμένη συσκευή είναι εκεί.

Συμφωνω σε αυτο που λες οτι δεν γινεται να φευγει η συσκευη απο το καταστημα που εχει ηδη παει. Αλλα μου φαίνεται πολύ δυσκολο (ειδικά σε κάτι κεντρικά μαγαζία που ακούω) να μην υπάρχει άλλη προπαραγγελία για παραλαβή απο το συγκεκριμένο καταστημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

20 λεπτά πριν, harris231 είπε

Εγώ το έχω παραγγείλει από Public στις 23.09 σε μαύρο και φυσικά περιμένω. Μου είχε έρθει ένα αρχικό μήνυμα που έπαθα σοκ στην αρχή που έγραφε 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!!!!! και μετά από λίγες ημέρες άλλαξε σε κάτι που προφανώς ήρθε και σε άλλους και αναφέρει έως 31.10 άρα υποθέτω πως ίσως και νωρίτερα παραλάβω αφού φυσικά προηγηθείτε οι υπόλοιποι που έχετε παραγγείλει νωρίτερα. Δεν βιάζομαι ιδιαίτερα αφού έχω ήδη το 15άρι και δουλεύω. 

Εγώ παρήγγειλα 17 μαύρο 256 απο istorm και πλαίσιο στις 2 Οκτωβρίου ( οποίο έρθει πρώτο) με παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα. Από όσο έχω ακούσει 2 εβδομάδες μπορεί να κάνει αντε 3 αλλα ελπίζω να είναι όντως έτσι.Αλλα βλέπω και κάποια "διαθέσιμα" που και που στο Γερμανό κυρίως και σκέφτομαι να παραγγείλω και απο εκεί μήπως έρθει νωρίτερα. Public μου είπαν για προκαταβολή οπότε τρώει Μπαν

Επεξ/σία από ANESTIS200
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μοοοονο στα μπλε υπάρχει κίνηση η οποία έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες κιόλας , οπότε φανταστείτε όσοι παραγγείλαμε τα υπόλοιπα δύο χρώματα πότε θα παραλάβουμε  , τα Χριστούγεννα καλά θα είναι 

1 ώρα πριν, G10rgos είπε

Το you.gr συνήθως τα δίνει τελευταίο, ανήκει στην InfoQuest που της ανήκει και η iSquare ο επίσημος εισαγωγέας για Ελλάδα, οπότε δεν τους καίει κιόλας να τα φέρουν πρώτοι αφού ουσιαστικά τα περισσότερα iPhone που πουλιούνται τα έχουν προμηθεύσει αυτοί.

Αν δεν κάνω λάθος στον ίδιο όμιλο δν ανήκει και η istorm? Δηλαδή με το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε και αυτοί να παραδίδουν τελευταίοι συσκευές 

Επεξ/σία από Mexicanos97
Δημοσ.

Φίλος μίλησε με μεγάλη αλυσίδα και του είπανε πως αυτό που γίνεται με τα απλά μαύρα δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Ανάρπαστα παντού πανευρωπαϊκά.  Ιδίως για το μαύρο μπορεί να πάει και από την νέα χρονιά για στοκ εφόσον δεν έχει γίνει προπαραγγελία. Σκέφτομαι πλέον πολύ σοβαρά να ακυρώσω. Δεν υπάρχει λόγος να μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία εφόσον ήδη έχω ένα λειτουργικό τηλέφωνο που με καλύπτει. Αν και όταν ηρεμήσει η αγορά, θα επανέλθω. Ας είναι και από το 2026. Θα ζήσω και χωρίς αυτό. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, vavatraxaki είπε

Επειδή με ενδιαφέρει άμεσα η συνομιλία διότι έχω παραγγείλει και εγώ από you δυστυχώς , αν σου είναι εύκολο ανέβασε το σε screenshot γιατί δν μου ανοίγει το αρχείο 

Δημοσ.

Δεν γράφει και τίποτα το διαφωτιστικό. Αναφέρει απλά πως δεν υπάρχει ενημέρωση διαθεσιμότητας λόγω αυξημένης ζήτησης. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω πάντως όσοι βιώσατε αυτήν την κατάσταση πέρσι και μπήκατε και φέτος στην ίδια διαδικασία εννοώ με τις προπαραγγελίες είστε μάλλον μαζόχες😂

• Haha 3
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε

Επειδή με ενδιαφέρει άμεσα η συνομιλία διότι έχω παραγγείλει και εγώ από you δυστυχώς , αν σου είναι εύκολο ανέβασε το σε screenshot γιατί δν μου ανοίγει το αρχείο 

image.jpeg.175269805829030dd45c3bd7b57c4102.jpeg

Δημοσ.

απο τι καταλαβαίνω παμε για την αλλη εβδομάδα σε ασημι και orange και γενικα, μαλλον δεν θα εχει αλλη παραλαβη στα καταστηματα αυτην την αβδομαδα , ετσι δειχνει και απο καποια τηλεφωνα που πηρα σε 1-2 καταστήματα σαν να κατάλαβα αυτο , οποτε παει και αυτην η εβδομάδα τον ηπιαμε κ παλι ... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ το έχω πάρει απόφαση πως θα έρθει η παραγγελία μου μετά τα Χριστούγεννα οπότε δεν αγχώνομαι. Δεν υπάρχει λόγος να τροφοδοτώ περισσότερο αυτό το γαϊτανάκι που μπορεί και η ίδια η Μηλιά τεχνηέντως να δημιουργεί, ρίχνοντας σταδιακά ποσότητες στην αγορά. Πάντως στα δικά της καταστήματα  στην Αγγλία και στην Γαλλία ενδεικτικά, είναι ΓΕΜΑΤΑ στην κυριολεξία από βασικές μαύρες συσκευές. Κάτι μας λέει αυτό. Μπείτε, βάλτε ΤΚ και απολαύστε υπεύθυνα. 

https://iphonechecker.herokuapp.com/  

Επεξ/σία από harris231

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...