Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ντροπη να εχεις παραγγειλει απο τις 12/9 με το που ανοιξαν οι παραγγελιες και σχεδον ενα μηνα μετα να μην εχεις παραλαβει και κανεις να μην σου λεει ποτε θα παραλαβεις. Αθανατη Ελλαδαρα...

• Like 4
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, polakis21 είπε

Ντροπη να εχεις παραγγειλει απο τις 12/9 με το που ανοιξαν οι παραγγελιες και σχεδον ενα μηνα μετα να μην εχεις παραλαβει και κανεις να μην σου λεει ποτε θα παραλαβεις. Αθανατη Ελλαδαρα...

Αμερική στο πορτλαντ ρωτησε σε Apple Store γνωστός για 17pm  του είπανε τουλάχιστον 20 μέρες αναμονή .καταλαβαίνετε ότι εδώ  δεν πρόκειται να έχουμε συσκευές πριν τον Δεκέμβρη εκτός και αν τα πληρώσουμε σε μαυραγορίτη Ή Να μας  το δώσει κάποιος γνωστός από κατάστημα . 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, polakis21 είπε

Ντροπή και αίσχος 😂 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

Αμερική στο πορτλαντ ρωτησε σε Apple Store γνωστός για 17pm  του είπανε τουλάχιστον 20 μέρες αναμονή .καταλαβαίνετε ότι εδώ  δεν πρόκειται να έχουμε συσκευές πριν τον Δεκέμβρη εκτός και αν τα πληρώσουμε σε μαυραγορίτη Ή Να μας  το δώσει κάποιος γνωστός από κατάστημα . 

Εγώ μίλησα μόλις με πλαίσιο και μου είπαν η αναμονή είναι στο μήνα. Για τις προπαραγγελίες από 12/09 δηλαδή θα πάνε για 12/10. Αν και εφόσον ισχύσει αυτό μπορεί να δούμε άσπρη μέρα. Από απορία, έχει παραλάβει κανείς από Πλαίσιο; Μόνο για Pro Max εννοώ.

Δημοσ.

3 λεπτά πριν, newtron είπε

Εγώ μίλησα μόλις με πλαίσιο και μου είπαν η αναμονή είναι στο μήνα. Για τις προπαραγγελίες από 12/09 δηλαδή θα πάνε για 12/10. Αν και εφόσον ισχύσει αυτό μπορεί να δούμε άσπρη μέρα. Από απορία, έχει παραλάβει κανείς από Πλαίσιο; Μόνο για Pro Max εννοώ.

Εγώ με προ παραγγελία 12/9 για ασημί pm ακόμα περιμένω. Μόνο ρολόι παρέλαβα.  

• Like 1
Δημοσ.
47 minutes ago, newtron said:

Αν δε βγάζει συγκεκριμένη ημερομηνία παράδοσης (όπως τώρα) δεν είναι ακριβώς άμεσα διαθέσιμο. Δείχνει ότι ναι μεν υπάρχει μια διαθεσιμότητα παραπάνω από άλλα που γράφουν μη διαθέσιμα, αλλά θα σε ενημερώσει κατόπιν ολοκλήρωσης το μέχρι πότε θα παραλάβεις. 

Γενικά όποιος παραγγείλει τώρα από Amazon καλό Νοέμβριο για παράδοση.

Δημοσ.
4 minutes ago, newtron said:

Απ ότι έχω καταλάβει στο Πλαίσιο δεν γίνεται η λαμογιά του Κωτσόβολου, που αν κάποιος δεν πάει να παραλάβει τη συσκευή γίνεται διαθέσιμη στο κατάστημα. Μάλλον τα στέλνουν πίσω ώστε να πάνε με την σειρά προτεραιότητας.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, newtron είπε

Εγώ μόλις μίλησα με πλαίσιο επίσης , παραγγελία 12/9 απογευματάκι , δεν έχει ιδέα ότι και να μου πει θα είναι ψέμα ούτε ο ίδιος λέει το έχει πάρει και σίγουρα θα είναι μετά από εμένα . 🤣🤣 σε 5 μέρες λογικά θα παραλάβουμε , σε ποιο ουράνιο και τόξο; Ή αλήθεια πάντως με το plaisio είναι ότι 11pro space green με προ παραγγελία μου είχαν παραδώσει day one ! Θεωρω αν είμαστε τυχεροί αυτοί που κάναμε προπαραγγελία να μας πουν νέα έως 12/11 για να παραλάβουμε μέσα στον Νοέμβριο . Σε καμία περίπτωση νωρίτερα !  

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Architekt είπε

Απ ότι έχω καταλάβει στο Πλαίσιο δεν γίνεται η λαμογιά του Κωτσόβολου, που αν κάποιος δεν πάει να παραλάβει τη συσκευή γίνεται διαθέσιμη στο κατάστημα. Μάλλον τα στέλνουν πίσω ώστε να πάνε με την σειρά προτεραιότητας.

Δεν είμαι τόσο σίγουρος. Έχω προπαραγγελία από 12/09. Ήταν το 2ο πορτοκαλί που έγινε στο κατάστημα στο The Mall. Ένα μήνα σχεδόν και ακόμη ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Και όσες φορές έχω ζητήσει να με καλέσουν, με γράφουν επιδεικτηκότατα.

Δημοσ.

Επικοινωνία μόλις με istorm. Λεει δεν γνωρίζουν πότε θα τους στείλει η apple συσκευές ! Επισης ότι δεν έχουν εξυπηρετηθεί καν οι προπαραγγελίες 12/09 για 17 pro max. 
Εχω παραγγείλει 13/09.

Καλα κρασιά παιδιά! Οι τύποι μιλάνε με υφάκι λες και ζητήσαμε δωρεάν να το πάρουμε. Οτι ναναι πάντως ΟΛΕΣ οι αλυσίδες ! 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Maxpower71 είπε

Επικοινωνία μόλις με istorm. Λεει δεν γνωρίζουν πότε θα τους στείλει η apple συσκευές ! Επισης ότι δεν έχουν εξυπηρετηθεί καν οι προπαραγγελίες 12/09 για 17 pro max. 
Εχω παραγγείλει 13/09.

Καλα κρασιά παιδιά! Οι τύποι μιλάνε με υφάκι λες και ζητήσαμε δωρεάν να το πάρουμε. Οτι ναναι πάντως ΟΛΕΣ οι αλυσίδες ! 

Εγω παρελαβα απο istorm χθες αλλα μπλε χρωμα! Νομιζω τα υπολοιπα 2 εχει μεγαλες ελλειψεις… Δεν ειδα να κυκλοφορει κατι σε πορτοκαλι και σιλβερ….

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...