Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PanozX είπε

Έχει καταφέρει κανείς να πάρει έτσι ;

Πήρα εγώ. Αλλά με πληρωμή σε κατάστημα. Δεν παίζει πληρωμή από μακριά με δ' αύτους

• Like 1
Δημοσ.

Εγω προσπαθησα εχθες και εγινε ενα αλλα νταλον ! 

μονο με τηλ ισως βγαλεις ακρη αλλα και παλι σου λενε ειναι συστημικο λαθος και τετοια , θα παει στον αλλονω που εχει σειρα  και διαφορα ... ειναι ρισκο , μονο αν βγαλεις γραμμη για να εισαι σιγουρος .

1 λεπτό πριν, newtron είπε

Πήρα εγώ. Αλλά με πληρωμή σε κατάστημα. Δεν παίζει πληρωμή από μακριά με δ' αύτους

αυτο που λες ναι μονο αυτο αλλα δεν υπαρχουν παντα στα καταστηματυα που ειμαστε κοντα ! 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bill_2 είπε

Εγω προσπαθησα εχθες και εγινε ενα αλλα νταλον ! 

μονο με τηλ ισως βγαλεις ακρη αλλα και παλι σου λενε ειναι συστημικο λαθος και τετοια , θα παει στον αλλονω που εχει σειρα  και διαφορα ... ειναι ρισκο , μονο αν βγαλεις γραμμη για να εισαι σιγουρος .

αυτο που λες ναι μονο αυτο αλλα δεν υπαρχουν παντα στα καταστηματυα που ειμαστε κοντα ! 

Εγω το χτύπησα γιατί μπαίνω και λέει ξαφνικά σε 14 καταστήματα το μπλε 256.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, και αν κανείς refresh, βγάζει Αναμένεται σύντομα !!!!! Moνο 2Τ διαθεσιμα ....

Εδώ χθες έστειλαν μήνυμα, έκανα παραγγελιά και σήμερα λένε ήταν λάθος του συστήματος !!!!!

Επεξ/σία από ktsak
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, newtron είπε

αν το βαλεις πληρωμη στο καταστημα μεχρι ποσο μπορεις να πας να το παρεις εννοώ σε ποσο χρονικο διαστημα ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bill_2 είπε

αν το βαλεις πληρωμη στο καταστημα μεχρι ποσο μπορεις να πας να το παρεις εννοώ σε ποσο χρονικο διαστημα ?

Με το πέρας των 3 ημερών και εφόσον δεν έχεις παραλάβει την παραγγελία σου, τα είδη που έχεις επιλέξει θα αποδεσμευθούν και η παραγγελία σου θα ακυρωθεί.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bill_2 είπε

Από το sms και μετά, 3 μέρες. Γενικά πήγαινε το πρώτο δευτερόλεπτο που σου λέει διαθέσιμο

Δημοσ.

Μόλις βρήκα αυτό που θέλω στον Κωτσόβολο Χολαργός (12 PM 256 blue). Άντε να δούμε! Αν το παραλάβω ακυρώνω την προπαραγγελία μου.

image.png.a50978203eb1d659983c62a17d1e4016.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα ήρθε το πορτοκαλί pro max 256 από Κώτσο είναι έτοιμο για παραλαβή προπαραγγελια από 10/09, ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν το θέλω σε ασημένιο η πορτοκαλί, αν κάποιος το θέλει μπορώ να του το δώσω είμαι από Θεσσαλονίκη είναι πληρωμένο με κανονική απόδειξη στα 1500 όποτε για κάποιον που το βιάζεται μπορώ να του το δώσω θα πάω να το παραλάβω το απόγευμα μαζί με το μπλε από iStorm και θα ρωτήσω και εκεί τι γίνεται. 

PM οποίος ενδιαφέρεται.

Επεξ/σία από farcry33
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, geor92 είπε

Μόλις βρήκα αυτό που θέλω στον Κωτσόβολο Χολαργός (12 PM 256 blue). Άντε να δούμε! Αν το παραλάβω ακυρώνω την προπαραγγελία μου.

Το ιδιο πετυχα βριλήσσια και περιμενω sms να παω να το παρω.

• Like 1
Δημοσ.

Ας πω και εγώ την εμπειρία μου,εκανα προπαραγγελία istorm 12/9 17pm blue 512 ούτε φωνή ούτε ακρόαση (ακόμη περιμένω ενημέρωση για το 14pm που έχω 😂😂). Παρηγγειλα στις 24/9 τηλεφωνικά το ίδιο τηλέφωνο στο Κωτσόβολο το status άλλαξε από Κυριακή σε προετοιμασία για αποστολή σε κατάστημα σήμερα βλέπω στο site διαθέσιμα και στέλνω στο live chat και μου λέει ότι αφορά απόθεμα για προπαραγγελίες και ότι δεν γνωρίζει πότε θα εξυπηρετηθεί η δική μου παραγγελία. Δεν έχω καταλάβει πως ενημερώνουν το site τους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...