Fjord Δημοσ. Τρίτη στις 02:08 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:08 μμ (επεξεργασμένο) Δηλαδή εγώ που έκανα παραγγελία από iStorm 23/9 orange PM 256 πληρωμένο πότε θα παραλάβω ; Δεκέμβρη ;;;; 🎄🎅 Επεξ/σία Τρίτη στις 02:09 μμ από Fjord 2
PanozX Δημοσ. Τρίτη στις 02:12 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:12 μμ 4 λεπτά πριν, Fjord είπε Δηλαδή εγώ που έκανα παραγγελία από iStorm 23/9 orange PM 256 πληρωμένο πότε θα παραλάβω ; Δεκέμβρη ;;;; 🎄🎅 Δεκεμβρη καλα θα εισαι 1
Sz97 Δημοσ. Τρίτη στις 02:15 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:15 μμ Απο τα ξαφνικα του Κωτσοβολου παρελαβα 17PM σε μπλε χρωμα πριν λιγο απο Αγιους Αναργυρους. Αν καποιος θελει την προπαραγγελια μου στην Istorm ας επικοινωνησει. Χωρις κοστος φυσικα εννοειται, το διευκρινιζω γιατι εχω δει τρελες. 2
farcry33 Δημοσ. Τρίτη στις 02:17 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:17 μμ 7 λεπτά πριν, Fjord είπε Δηλαδή εγώ που έκανα παραγγελία από iStorm 23/9 orange PM 256 πληρωμένο πότε θα παραλάβω ; Δεκέμβρη ;;;; 🎄🎅 Εν το βιάζεσαι και είσαι από Θεσσαλονίκη μόλις το παρέλαβα, για τα παιδιά σε αυτό το τοπικ και μόνο το δίνω όσο το αγόρασα 1500 με απόδειξη από Κωτσόβολο. 1
harris231 Δημοσ. Τρίτη στις 02:17 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:17 μμ Πραγματικά έχει παραγίνει το κακό φέτος. Πρώτη φορά ασχολούμαι με day one και δεν πρόκειται να το ξανακάνω. Σήμερα πρώτη φορά άκουσα για νέο έτος σε ομαλοποίηση της κατάστασης ακόμα και για τις απλές τις συσκευές σε μαύρο χρώμα. Ο κακός χαμός. Μου αρέσει που κάποιοι έλεγαν πως φέτος είναι καλύτερα. Όπως τα βλέπω τα πράγματα και στο εξωτερικό που διαβάζω σχετικά, παντού έτσι είναι για όλες τις συσκευές, προφανώς για τα προ προμαξ εννοείται πως είναι χειρότερα.
malamis1996 Δημοσ. Τρίτη στις 02:19 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:19 μμ Καλησπέρα στην ομάδα Εκ μέρους φίλου Θα παραλάβεις σήμερα 17 pro orange. Αλλά άλλαξε γνώμη και θέλει να πάει σε pro max. Οποίος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει μήνυμα . Δεκτές και αντέλεγα με pro μας σφραγισμένο εννοείται και διάφορα από εμάς
geor92 Δημοσ. Τρίτη στις 02:19 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:19 μμ 49 λεπτά πριν, geor92 είπε Μόλις βρήκα αυτό που θέλω στον Κωτσόβολο Χολαργός (12 PM 256 blue). Άντε να δούμε! Αν το παραλάβω ακυρώνω την προπαραγγελία μου. Την ακυρώσανε! 1
zavrasdj Δημοσ. Τρίτη στις 02:20 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:20 μμ Εμείς με προπαραγγελία Pro Max Silver , μας βλέπω για Απόκριες , λογικά εκεί μετά την καθαρά Δευτέρα θα παραλάβουμε ! 3 1
geor92 Δημοσ. Τρίτη στις 02:21 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:21 μμ 51 λεπτά πριν, jonis είπε Με το πέρας των 3 ημερών και εφόσον δεν έχεις παραλάβει την παραγγελία σου, τα είδη που έχεις επιλέξει θα αποδεσμευθούν και η παραγγελία σου θα ακυρωθεί. Σε τι κατάσταση βρίσκεται η δική σου;
PanozX Δημοσ. Τρίτη στις 02:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:22 μμ εγω εβαλα ενα PM απο κωτσοβολο παραλαβη απο το καταστημα που εβγαλε πριν αλλα ακομα λεει Σε προετοιμασια ενω μου ηρθε email για παραλαβη
harris231 Δημοσ. Τρίτη στις 02:23 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:23 μμ Μόλις τώρα, zavrasdj είπε Εμείς με προπαραγγελία Pro Max Silver , μας βλέπω για Απόκριες , λογικά εκεί μετά την καθαρά Δευτέρα θα παραλάβουμε ! Δεν θα μου κάνει εντύπωση να πάει τόσο μακριά πλέον. Εδώ εμένα με την απλή σε μαύρο χρώμα ανεξάρτητα που άλλαξε η ημερομηνία σε 31.10 από 26.11, πιστεύω πως τελικά προς Χριστούγεννα θα πάω.
zavrasdj Δημοσ. Τρίτη στις 02:25 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:25 μμ Μόλις τώρα, harris231 είπε Δεν θα μου κάνει εντύπωση να πάει τόσο μακριά πλέον. Εδώ εμένα με την απλή σε μαύρο χρώμα ανεξάρτητα που άλλαξε η ημερομηνία σε 31.10 από 26.11, πιστεύω πως τελικά προς Χριστούγεννα θα πάω. Αδερφέ δεν θα περιμένω ένα τρίμηνο για ένα κινητό , προς θεού , αν δεν έρθει μέχρι μέσα του μήνα αυτού βαριά , έχει ακύρωση και το ψάχνω από τη νέα χρονιά ! Εχουμε περιμένει όλοι μας αρκετά νομίζω , και μάλιστα όταν πρόκειται για "προπαραγγελία" με λεφτά μπροστά ! 3
Giorgoss94 Δημοσ. Τρίτη στις 02:28 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:28 μμ 2 λεπτά πριν, zavrasdj είπε Αδερφέ δεν θα περιμένω ένα τρίμηνο για ένα κινητό , προς θεού , αν δεν έρθει μέχρι μέσα του μήνα αυτού βαριά , έχει ακύρωση και το ψάχνω από τη νέα χρονιά ! Εχουμε περιμένει όλοι μας αρκετά νομίζω , και μάλιστα όταν πρόκειται για "προπαραγγελία" με λεφτά μπροστά ! Συμφωνω εαν δεν ερθει ακυρωνω και εγω και απλα περιμενω για το επομενο μοντελο ! 2
jonis Δημοσ. Τρίτη στις 02:30 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:30 μμ 8 λεπτά πριν, geor92 είπε Σε τι κατάσταση βρίσκεται η δική σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα