Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, geor92 είπε

Την ακυρώσανε!

εκανα και εγω και μ την ακυρωσανε και εμενα , ειναι λεει για πελατες οταν μιλησα στο τηλ ! 

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bill_2 είπε

εκανα και εγω και μ την ακυρωσανε και εμενα , ειναι λεει για πελατες οταν μιλησα στο τηλ ! 

τι εννοει πελατες; εμεις να το κλεψουμε θελουμε;

• Haha 7
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, PanozX είπε

τι εννοει πελατες; εμεις να το κλεψουμε θελουμε;

μου ειπε οτι αυτα που φαίνονται στα καταστηματα ειναι για προπαραγγελιες πελατων και οτι ειναι συστημικά λαθος και καλα ! οτι να ναι ! 

Δημοσ.

Λοιπόν έστειλα ένα email στην ISquare ( επίσημος μεταπωλητής Apple σε Ελλάδα και Κύπρο ) , αυτοί προμηθεύουν και το public και άλλα μαγαζιά και μου απάντησαν αυτό που βλέπετε ! Τώρα το "σύντομα" σε πόσο καιρό θα είναι , είναι μια άλλη ιστορία !

IMG_9185.jpeg

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zavrasdj είπε

Λοιπόν έστειλα ένα email στην ISquare ( επίσημος μεταπωλητής Apple σε Ελλάδα και Κύπρο ) , αυτοί προμηθεύουν και το public και άλλα μαγαζιά και μου απάντησαν αυτό που βλέπετε ! Τώρα το "σύντομα" σε πόσο καιρό θα είναι , είναι μια άλλη ιστορία !

IMG_9185.jpeg

Πληρωμένη απάντηση ξεκάθαρα , τίποτα το όλο νόημα της υποθέσεις είναι του χρόνου να μην κάνουμε προπαραγγελίες δεν υπάρχει νόημα τζάμπα τα λεφτά μας δεσμεύουν 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mexicanos97 είπε

Παιδιά μοοοονο στα μπλε υπάρχει κίνηση η οποία έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες κιόλας , οπότε φανταστείτε όσοι παραγγείλαμε τα υπόλοιπα δύο χρώματα πότε θα παραλάβουμε  , τα Χριστούγεννα καλά θα είναι 

Αν δεν κάνω λάθος στον ίδιο όμιλο δν ανήκει και η istorm? Δηλαδή με το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε και αυτοί να παραδίδουν τελευταίοι συσκευές 

Είναι αδερφικές εταιρίες, αλλά ουσιαστικά η iStorm είναι μόνο για Apple, δεν θα είχε κανένα νόημα να μην τα φέρνουν ούτε αυτοί πρώτοι. Φαντάσου πουλάνε και μέσω iStorm οπότε το you το έχουν στην άκρη τελευταίο. 

Δημοσ.

Δεν ισχύουν αυτά παιδιά ! Εγώ πήρα ένα Προ Μάξ μόλις μπλε και ένα προ ασήμι από Κωτσόβολο κανονικά και μου ήρθανε μόλις sms να τα παραλάβω 

Δημοσ.

image.png.961e1c1858308a6d5cb344d6954048ee.png

Παρέλαβα από Κωτσόβολο εχθές το απόγευμα Pro Max τελικά όλα καλά! Αν και βέβαια όταν μπήκα στο κατάστημα μου είπαν λίγο δύσκολο να σας ήρθε μήνυμα αφού το βάλατε σήμερα μετά μόλις πήγα στο ταμείο/εξυπηρέτηση πελατών το βρήκαν και παρέλαβα. Με λίγα λόγια και το δικό μου και της συζύγου (pro orange) παρά τις τόσες προπαραγγελίες το πήραμε από το γνωστό σύστημα... Refresh

• Like 5
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, a40ntistos είπε

image.png.961e1c1858308a6d5cb344d6954048ee.png

Παρέλαβα από Κωτσόβολο εχθές το απόγευμα Pro Max τελικά όλα καλά! Αν και βέβαια όταν μπήκα στο κατάστημα μου είπαν λίγο δύσκολο να σας ήρθε μήνυμα αφού το βάλατε σήμερα μετά μόλις πήγα στο ταμείο/εξυπηρέτηση πελατών το βρήκαν και παρέλαβα. Με λίγα λόγια και το δικό μου και της συζύγου (pro orange) παρά τις τόσες προπαραγγελίες το πήραμε από το γνωστό σύστημα... Refresh

Δουλεύει το σύστημα… να το χαρείς καλορίζικο

• Thanks 1
Δημοσ.

Βρηκα διαθεσιμο 17PM deep blue 256 καλαμαρια και το εβαλα παραγγελια με παραλαβη και πληρωμη απο καταστημα Κωτσοβολου, μεχρι στιγημς ειναι σε εκκρεμοτητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Makka είπε

Βρηκα διαθεσιμο 17PM deep blue 256 καλαμαρια και το εβαλα παραγγελια με παραλαβη και πληρωμη απο καταστημα Κωτσοβολου, μεχρι στιγημς ειναι σε εκκρεμοτητα.

εγω πριν εβαλα ενα 17PM 512 blue και μου το ακυρωσανε ... στεγνα ,καταστημα βολος κ π@π@ρια 

ειναι δυνατον ομως να βλεπουμε σε καταστηματα ασημενια και μπλε στο κωτσοβολο σε ολοι την ελλαδα σχεδον και να μην εχει δωσει κανενα το istorm σημερα ? ειναι δυνατον ! 

Επεξ/σία από bill_2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλει κανείς να παραλάβει 17 Pro Max Orange 256 από Κωτσόβολο Ευκαρπία Θεσσαλονίκη;

IMG_0188.jpeg

Επεξ/σία από G10rgos
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, G10rgos είπε

Θέλει κανείς να παραλάβει 17 Pro Max Orange από Κωτσόβολο Ευκαρπία;

IMG_0188.jpeg

Σε όλη την Ελλάδα έχεις παραγγελίες κάνα ασημένιο δεν παίζει 😂

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...