Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ. 

Προπαραγγελίες 12 σεπ ασήμι προ μαξ 512 gb. 
Προπληρωμένο καμία ενημέρωση. 
παράγγειλα μόλις από μικρομάγαζο στο Σκρουτζ. Με παράδοση την πέμπτη. Το μόνο downside είναι ότι πληρώνω 256 για 512 αλλά με τηναποφορολκογηση μια η άλλη βγαίνει. Περίπου. Ως ιδιώτης δεν θα έσκαγα τόσα λεφτά για κινητό ούτε από την istorm ούτε από το 300 ευρώ τσιμπημένο μικρομάγαζο. 1400 βγαίνει με την αποφορολογηση. Οπότε ως επιχείρηση υπέρ μου είναι. Αλλά δεν θα κάθομαι να με κοροϊδεύει η istorm. Στο μεταξύ το 15 αρι μου ξαφνικά εδώ και δύο βδομαδες φορτίζει με τα κέφια του και εν όψη μακρινού επαγγελματικού ταξιδιού παίζει να μην είχα καν κινητό. Αυτός ο μόνος λόγος βιασύνης. Κατά τα άλλα αν λέει μαλακιες ή imob και δεν το στείλει μέχρι την πέμπτη όπως έλεγε θα φάει ένα άκυρο το ίδιο που θα φάει και η istorm 

• Like 2
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sz97 είπε

Απο τα ξαφνικα του Κωτσοβολου παρελαβα 17PM σε μπλε χρωμα πριν λιγο απο Αγιους Αναργυρους. Αν καποιος θελει την προπαραγγελια μου στην Istorm ας επικοινωνησει. Χωρις κοστος φυσικα εννοειται, το διευκρινιζω γιατι εχω δει τρελες.

Σήμερα με refresh την έκανες;

Δημοσ.

Καλησπερα,μολις καταφερα να μιλησω μετα απο τεραστια αναμονη με την εξυπηρετηση του Κωτσου,εχω παραγγειλει 12/9 ΠΜ 256 ΣΙΛΒΕΡ το οποιο και εχω πληρωσει ολο το ποσο,βλεποντας τη συζητηση και σημερα καπου πηρε το ματι μου οτι υπαρχουν μπλε πμ διαθεσιμα,με την κοπελα που μιλησα ευγενικη αρκετα μου ειπε οτι δεν μπορει να κανει τροποποιηση της παραγγελιας,μονο ακυρωση εγω της προτεινα να κρατησει το ποσο εφοσον ειναι πληρωμενο και να κανει εκ νεου παραγγελια το μπλε,ρωταει καποιον μου λεει οτι εχει ενα εκθεσιακο καπου στην Αθηνα,αλλα και παλι πρεπει να παω να το δω,της λεω δεν πειραζει παμε σε προ και ας παρω την επιστροφη,παει ξαναρωταει και μου λεει οτι δεν γινεται η τροποποιηση,η κοπελα πραγματικα ηθελε να βοηθησει,την ρωτησα πειτε μας τουλαχιστον μια ημερομηνια πανω κατω και μου ειπε σου μιλαω ειλικρινα μακαρι να ηξερα δεν ξερω,οταν την ρωτησα ποσα εχει διαθεσιμα προ μαξ,μου ειπε οτι ειναι 7 και ολα ειναι πιασμενα αυτη τη στιγμη στην αποθηκη δεν μπορουσε να πει παραπανω,απλα μου προτεινε να μην κανω ακυρωση γιατι οπως βλεπουμε αρχιζουν και παραλαμβανουν ααρκετοι,η δικη μου παραγγελια παντως δεν εχει ενημερωθει σε διαδικασια αποστολης σε καταστημα ακομα,θα πηγαινα απο Κατερινη αλλα σκεφτηκα για να λεει 7 και ολα κρατημενα για ολη την Ελλαδα,θα χασω τζαμπα χρονο,οποτε περιμενουμε,αυτα μου ειπε αυτα σας λεω

• Sad 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Sz97 είπε

Ναι, ακριβως.

Εμενα μου  ήρθε μήνυμα τώρα μόλις να πάω αεροδρόμιο να παραλάβω PM 256 blue.  Απο σημερινή παραγγελία στον κώτσο κατά τη μία το μεσημέρι . Λογικά θα την έχουν δεν θα μου πουν μα μου σωστά ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Stelaras1993 είπε

Εμενα μου  ήρθε μήνυμα τώρα μόλις να πάω αεροδρόμιο να παραλάβω PM 256 blue.  Απο σημερινή παραγγελία στον κώτσο κατά τη μία το μεσημέρι . Λογικά θα την έχουν δεν θα μου πουν μα μου σωστά ;

Kατα 99% ναι.

Δημοσ.

Τελικά παίζει πολύ δούλεμα στο κώτσο. Χθες στο τηλέφωνο μου είπαν να πάω αύριο στο κατάστημα Χανίων να παραλάβω ασήμι πμ 256 και σήμερα δεν υπάρχει. Αναμένουν. Μάλλον τα δίνουν σε κολλητούς. Προ παραγγελία 11/9 πληρωμένο. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Θέλει κανείς να παραλάβει 17 Pro Max Orange 256 από Κωτσόβολο Ευκαρπία Θεσσαλονίκη;

IMG_0188.jpeg

Εγώ αν δεν το έχει ζητήσει άλλος ακόμα ! Απλά είμαι με αναμονή σε παραγγελία με πλάνο , να ρωτήσω αν μπορώ με το ίδιο να παραλάβω αυτο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, a400 είπε

Τελικά παίζει πολύ δούλεμα στο κώτσο. Χθες στο τηλέφωνο μου είπαν να πάω αύριο στο κατάστημα Χανίων να παραλάβω ασήμι πμ 256 και σήμερα δεν υπάρχει. Αναμένουν. Μάλλον τα δίνουν σε κολλητούς. Προ παραγγελία 11/9 πληρωμένο. 

Αυτό είναι ακόμα χειρότερο , σου δίνουν τη χαρά ότι θα παραλάβεις και μετά σε ξενερώνουν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Blueneo είπε

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ. 

Προπαραγγελίες 12 σεπ ασήμι προ μαξ 512 gb. 
Προπληρωμένο καμία ενημέρωση. 
παράγγειλα μόλις από μικρομάγαζο στο Σκρουτζ. Με παράδοση την πέμπτη. Το μόνο downside είναι ότι πληρώνω 256 για 512 αλλά με τηναποφορολκογηση μια η άλλη βγαίνει. Περίπου. Ως ιδιώτης δεν θα έσκαγα τόσα λεφτά για κινητό ούτε από την istorm ούτε από το 300 ευρώ τσιμπημένο μικρομάγαζο. 1400 βγαίνει με την αποφορολογηση. Οπότε ως επιχείρηση υπέρ μου είναι. Αλλά δεν θα κάθομαι να με κοροϊδεύει η istorm. Στο μεταξύ το 15 αρι μου ξαφνικά εδώ και δύο βδομαδες φορτίζει με τα κέφια του και εν όψη μακρινού επαγγελματικού ταξιδιού παίζει να μην είχα καν κινητό. Αυτός ο μόνος λόγος βιασύνης. Κατά τα άλλα αν λέει μαλακιες ή imob και δεν το στείλει μέχρι την πέμπτη όπως έλεγε θα φάει ένα άκυρο το ίδιο που θα φάει και η istorm 

Ξερεις αν ειναι ελληνικο η ευρωπαικο ? οχι οτι παιζει ρολο απλα ρωτάω ! 

με το καλο και καλα εκανες αφου μας εχουνε σκάσει ! απηύδησες και εσυ , απλα αν παραλαβης γρηγορα ενημέρωσε μας ! thanks 

Επεξ/σία από bill_2
Δημοσ.

Καλησπέρα έχω κάνει προ παραγγελία από της 18/9 και ακόμη τπτ και βλέπω διαθέσιμο στο site το PM 256gb deep blue και το ξανά παραγγέλνω και μου λένε πως είναι λάθος είναι για τις προ παραγγελίες και κάτι τέτοιες δικαιολογίες και της λέω ωραία η προ παραγγελία μου τότε που είναι και μου λένε περιμένουν απόθεμα… πότε ξανά προ παραγγελία κοροϊδεύουν τον κόσμο ειδικά με τις δήθεν διαθεσιμότητες που βάζουν στο site… παρόμοια κατάσταση ειχανε ξανά κάνει με τα ps5

Δημοσ.

Μαλλον προλαβα το τελευταιο γιατι επειτα απο refresh δεν υπηρχε πλεον, απευθειας πηρα τηλ και μου ειπαν πως εχει δεσμευτει για εμενα και αναμένετε μύνημα για την παραλαβη ,ο θεος βοηθος.Αν καποιος θελει ανταλλαγη με orange / silver με ενδιαφερει.

image.png.c0b3ceec54b89de4180cdbc0a2a3305b.png

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

Βουρ με το που μπεις αριστερά :D  κατευθείαν ταμείο με το sms στην οθόνη του κινητού σου.

2 ώρες πριν, geor92 είπε

Θεωρώ θα παραλάβεις! Keep us posted! 🤞

Μάλλον στράβωσε.

Πρωτη φορά παίρνω αυτό το μνμ.

IMG_0074.png

• Sad 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Χρήστος Κατσικάρης02 είπε

ι δεσμευτει για εμενα και αναμένετε μύνημα γ

5 λεπτά πριν, jonis είπε

Βουρ με το που μπεις αριστερά :D  κατευθείαν ταμείο με το sms στην οθόνη του κινητού σου.

Μάλλον στράβωσε.

Πρωτη φορά παίρνω αυτό το μνμ.

IMG_0074.png

το ιδιο πηρα κ εγω πριν 2 ωρες ,καταστημα βολου .. οτι να ναι ..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jonis είπε

10 λεπτά πριν, jonis είπε

Κάτι τελευταίο δεν έχω περάσει το τιμολόγιο Άνευ φπα αλλά υπάρχουν στην καρτέλα μου τα στοιχεία τιμολόγησης . Εκεί πέρα θα μου το κάνουν ελπίζω να μην υπάρξει θέμα . 

IMG_0663.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...