Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Makka είπε

Βρηκα διαθεσιμο 17PM deep blue 256 καλαμαρια και το εβαλα παραγγελια με παραλαβη και πληρωμη απο καταστημα Κωτσοβολου, μεχρι στιγημς ειναι σε εκκρεμοτητα.

Τα καταφερα και εγω 07/10/2025 15:12 παραγγελια , μολις παρελαβα.

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις με πήραν από Κωτσόβολο …. συγνώμη η συσκευή δεν είναι διαθέσιμη.

εννοειται δεν μου είχε έρθει κάποιο sms για παραλαβή πριν.

παμε για άλλα :D

Δημοσ.

Καλησπέρα, ειναι σιγουρα ακυρη η ερωτηση για το topic αλλα δεν ξερω που να ρωτησω. Εχει χρησιμοποιησει κανεις το trade in σε καποιον απο τους  μεγαλους που να εχουν καποιο Promo εξτρα απο την κλασικη τιμη που εμφανιζει? πχ istorm δεν ειναι για αγορα 17 το promo που εχουν, το Public εχει ενα extra promo Που συμφερει. ξερει κανεις αν εχει κωτσος ή πλαισιο καποιο εξτρα Promo?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

34 λεπτά πριν, jonis είπε

Μόλις με πήραν από Κωτσόβολο …. συγνώμη η συσκευή δεν είναι διαθέσιμη.

εννοειται δεν μου είχε έρθει κάποιο sms για παραλαβή πριν.

παμε για άλλα :D

Και εγώ με την 2η φέτος το πήρα.

Στο 1ο 256 Pro Orange έφαγα άκυρο, αλλά τα κατάφερα με το Silver.

Επεξ/σία από smas_h
  • Like 1
Δημοσ.

Ακυρωσα την παραγγελια απο public για να παρω τα χρηματα μου πισω και μου ειπε αυτος στο ταμειο οτι σε 20 μερες να εχουν παραδωσει ολες τι προπαραγγελιες, τωρα ψεματα ή αληθεια δεν ξερω.. 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

Κάτι τελευταίο δεν έχω περάσει το τιμολόγιο Άνευ φπα αλλά υπάρχουν στην καρτέλα μου τα στοιχεία τιμολόγησης . Εκεί πέρα θα μου το κάνουν ελπίζω να μην υπάρξει θέμα . 

IMG_0663.jpeg

Πέρσι που έκανα ακριβώς το ίδιο με εσένα και δεν ειχα κάνει την αποφορολογηση, όταν πήγα να παραλάβω το κινητο στο κατάστημα μου ακύρωσαν την παραγγελιά και την ξαναπέρασε χωρίς ΦΠΑ (με τον κίνδυνο να χαθεί η συσκευή γιατί πρακτικά φαινόταν διαθέσιμη πάλι για κάποια λεπτά).

Δημοσ.
7 ώρες πριν, harris231 είπε

Φίλος μίλησε με μεγάλη αλυσίδα και του είπανε πως αυτό που γίνεται με τα απλά μαύρα δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Ανάρπαστα παντού πανευρωπαϊκά.  Ιδίως για το μαύρο μπορεί να πάει και από την νέα χρονιά για στοκ εφόσον δεν έχει γίνει προπαραγγελία. Σκέφτομαι πλέον πολύ σοβαρά να ακυρώσω. Δεν υπάρχει λόγος να μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία εφόσον ήδη έχω ένα λειτουργικό τηλέφωνο που με καλύπτει. Αν και όταν ηρεμήσει η αγορά, θα επανέλθω. Ας είναι και από το 2026. Θα ζήσω και χωρίς αυτό. 

Πάντως εγώ λεω να πάω στον Γερμανό που βγάζει πού και πού διαθέσιμα και ενα παιδί εδώ μου είχε πει ότι παρήγγειλε 19/9 κ 24/9 του είχε έρθει. Μαύρο 256

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κωτσόβολος ακύρωσε τις παραγγελίες μας που κάναμε χθες μετά από refresh. Λάθος του συστήματος !!!!

Public : συνεχίζει να δείχνει στις παραγγελίες μας από 02/10/2025 μέχρι και τώρα «Η παραγγελία καταχωρήθηκε και είναι σε διαδικασία επεξεργασίας με εκτ. παραλαβή έως Δευτέρα 06/10 στο κατάστημα της επιλογής σου.». 
Αμα λέω ότι είναι ΓΤΠ ……..

Επεξ/σία από ktsak
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, smas_h είπε

Πέρσι που έκανα ακριβώς το ίδιο με εσένα και δεν ειχα κάνει την αποφορολογηση, όταν πήγα να παραλάβω το κινητο στο κατάστημα μου ακύρωσαν την παραγγελιά και την ξαναπέρασε χωρίς ΦΠΑ (με τον κίνδυνο να χαθεί η συσκευή γιατί πρακτικά φαινόταν διαθέσιμη πάλι για κάποια λεπτά).

Καλά δεν παίζει αυτό δεν θα φύγει από τα χέρια μου 🤭

Δημοσ.
5 ώρες πριν, geor92 είπε

Μόλις βρήκα αυτό που θέλω στον Κωτσόβολο Χολαργός (12 PM 256 blue). Άντε να δούμε! Αν το παραλάβω ακυρώνω την προπαραγγελία μου.

image.png.a50978203eb1d659983c62a17d1e4016.png

Πως βάσεις παραγγελίας και παραλαβή από κατάστημα στο Κωτσόβολο. Εμένα δεν με αφήνει.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

Καλά δεν παίζει αυτό δεν θα φύγει από τα χέρια μου 🤭

😁 Και εγώ έδωσα μια μικρή μάχη και τα κατάφερα να την ξαναπεράσει εντέλει .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σας πω κ εγώ πως κύλησε η δική μου μέρα.. Παρακολουθώντας το νήμα κ βλέποντας ότι περνάνε (κ παραδίνονται) παραγγελίες με άμεση διαθεσιμότητα από Κώτσο για αγορά από διάφορα καταστήματα είπα να κάνω λίγα refresh. Βλέπω διαθέσιμο ΠΜ μπλε 256 στο κατάστημα των Αμπελόκηπων κ το τσιμπάω χωρίς δεύτερη σκέψη. Μετά από κανένα 20λεπτο μου έρχεται κ το πολυπόθητο μήνυμα για να πάω να παραλάβω!

image.png.efd1040b85f50769634c1f7f002d6a92.png

(η φωτό για το λόγο του αληθές)

Λέω πολύ εύκολο ήταν ας κάνω κανένα ακόμα refresh να δω μήπως πετύχω κανένα άλλο χρώμα. Καλησπέρα στο ασημί από Ευκαρπία Θεσσαλονίκης λοιπόν (μένω Αθήνα)! Τα ίδια. Παραγγελία για παραλαβή από το κατάστημα κ μετά από λίγο επιβεβαίωση κ μήνυμα για παραλαβή!!

image.png.7efe91bc03a2c911657ab1cdada2ad62.png

Περιμένω λίγο ακόμα κ τι να δω??

Ένα πορτοκαλί στο Περιστέρι! Επαναληπτική κ εκεί της παραγγελίας αλλά αυτή δεν προχώρησε ποτέ σε κατάσταση για παραλαβή. Σε Αναμονή Διαθεσιμότητας λέει ακόμα. Ξαναεμφανίστηκε όμως το πορτοκαλί στο ίδιο κατάστημα κ το τσίμπησα πάλι με αυτή την φορά την παραγγελία να γράφει ότι δεν υπήρχε το προϊόν όπως κ σε άλλα μέλη.

Η λογική με τις τόσες παραγγελίες ήταν ότι όσα δεν έπαιρνα εγώ θα τα έδινα εδώ σε μέλη ή θα τα ακύρωνα (πριν ξεκινήσετε να με κράζετε για τις πολλές παραγγελίες...

Τελειώνω από τη δουλειά κατα τις 6 κ φεύγω για πρώτη στάση στο Περιστέρι. Παρότι δεν μου είχε έρθει μήνυμα ήθελα να το παλέψω μήπως και γιατί προτιμώ τελικά το πορτοκαλί. όπως καταλαβαίνετε δεν με περίμενε κανένα πορτοκαλί ΠΜ εκεί πέρα κ ο ένας υπάλληλος μου εξηγούσε με περίσσεια χαρά που δεν παραλάμβανα ότι υπάρχει σειρά προτεραιότητας κτλ αλλά δεν είχα όρεξη κ έφυγα γιατί ήξερα ότι στους Αμπελοκήπους με περιμένει το μπλε! Πάω Αμπελοκήπους κ το ζητάω στο ταμείο, όλα καλά μέχρι εδώ αλλά το τηλέφωνο δεν υπήρχε πουθενά. Τα είπαμε λίγο με 2 υπαλλήλους εκεί χωρίς να οδηγήσει πουθενά..

2,5 ώρες μετά στο σπίτι χωρίς κινητό. Κ τώρα το ερώτημα είναι.. Να στείλω τον φίλο μου τον μπιλ να πάει να δει κ στην Θεσσαλονίκη ή τσάμπα τον κόπο? Γιατί είναι κ στην Ευκαρπία δεν είναι στο κέντρο να πεταχτεί..

Από χρώματα τελικά έχω καταλήξει ότι είμαι πορτοκαλί > μπλε > ασημί κ έχω προπαραγγείλει το ασημί γιατί τότε μου φάνηκε η πιο safe επιλογή αλλά είναι το πιο αδιάφορο. Βλέπετε κανένα τρόπο να πάρω άλλο χρώμα κ να μην μου έρθει το 26? 🤣

Επεξ/σία από george991
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, bill_2 είπε

Ξερεις αν ειναι ελληνικο η ευρωπαικο ? οχι οτι παιζει ρολο απλα ρωτάω ! 

με το καλο και καλα εκανες αφου μας εχουνε σκάσει ! απηύδησες και εσυ , απλα αν παραλαβης γρηγορα ενημέρωσε μας ! thanks 

Εννοείται θα σας ενημερώσω. Και εγώ τώρα περιμένω να δω αν ήταν όντως έτσι ή αλλιώς μαιμουδια και καταλήξω να με κοροϊδεύουν δύο μαγαζιά. Τεσπα. Δεν ξέρω τι είναι αλλά θα το κοιτάξω όταν και αν το λάβω. Γιατί είμαι και σε νησι. Extra challenge 🤣

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...