Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Mexicanos97 είπε

Εγώ φίλε ίσως έκανα την χειρότερη μαλακια προ παραγγελία 13/9 17pro max 256gb orange στο συγκεκριμένο κατάστημα αααααλλα μέσω του Σκρουτζ , πληρωμενο και τιμολόγιο , μάντεψε; Κανένας δεν έχει ιδέα πότε θα παραλάβω και τι θα γίνει ούτε Σκρουτζ ούτε στο you!

Εεε ναι!! οντως την εκανες αδερφε.. Αξιζεις το βραβειο!! χωρις παρεξηγηση.. γιατιιιιιι???  εμπλεξες με 2 πλευρες εσυ, οχι με μια ... Ειλικρινα παιζει να παραλαβεις αφου παραλαβει και ο τελευταιος εδω.. καλο 2026. Υπομονη!!!

7 ώρες πριν, farcry33 είπε

Ασταμάτητα έχω να κοιμηθώ μια βδομάδα 😂

Επεσα κατω....  🤣🤣🤣

• Haha 2
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μίλησα πριν λίγο στο Πλαίσιο.. οι υπάλληλοι δεν έχουν ιδέα! Απαράδεκτο που δεν τους βοηθούν να έχουν εικόνα και τους αφήνουν να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. 
Εν ολίγης PM silver 1T παραγγελία 15:05 πληρωμένο  , μου είπε η κοπέλα πως δεν μπορεί να μου πει εκτιμώμενο χρόνο αν θα είναι σε 1 μήνα ή σε 10 μέρες … και ότι όταν έρθει η σειρά προτεραιότητας να μην φοβάμαι θα με ενημερώσουν δεν θα φύγει έτσι 😂 

εν το μεταξύ έλαβα κι εγώ το κλασικό μνμ στο Viber την Παρασκευή..

Καλα Χριστούγεννα 🎄

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jonis είπε

Δύσκολη μέρα για τους refreshers σήμερα.

Δεν έχει βγει κομμάτι από το πρωί.

πφφφφφφ :D

Βγηκε μπλε προ 256 στον Κωτσοβολο πριν κανενα μισαωρο και προ μπλε και ασημι 256 στο you το πρωί (είχαν κάτσει καμια ώρα σίγουρα)

• Like 1
Δημοσ.

Με την istorm γνωρίζουμε πότε θα έχουν παραλαβές; Παραγγελία 15:02 ακόμα τίποτα (κατάστημα Τσιμισκής)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zifkas είπε

Με την istorm γνωρίζουμε πότε θα έχουν παραλαβές; Παραγγελία 15:02 ακόμα τίποτα (κατάστημα Τσιμισκής)

Για ποιο μοντέλο ; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Zifkas είπε

Την Παρασκευή που πήγα για να παραλάβω AWU3 και Airpods 3 μου είπαν Τρίτη - Τετάρτη.

Δημοσ.

καλημέρα.

χθες εμφανίστηκε 1 17 προ μπλε στον Κωστοβολο, το παρηγγειλα, εβγαλε παραδοση για σήμερα.

Σήμερα αλλαξε η κατασταση σε οταν ειναι διαθεσιμο.

σε συνομιλια με την εξυπηρετηση, ξερετε τι πήρα ως απαντηση.

Αν έχει άλλος παρόμοια εμπειρία και τελικά αν παρελαβε όντως ας το αναφέρει.

ευχαριστώ.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Zifkas είπε

15:00 ακριβώς τσιμισκη ακόμα τίποτα εδώ φίλε άρα έχεις ψωμί ακόμα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, donteo είπε

15:00 ακριβώς τσιμισκη ακόμα τίποτα εδώ φίλε άρα έχεις ψωμί ακόμα 

Καλή υπομονή να έχουμε χαχα. Το ίδιο μοντέλο;

Δημοσ.

μακαρι να βγω ψευτης, αλλα αν δεν κανω λαθος και τις προηγουμενες χρονιες μετα το πρωτο κυμα της day1 με τις πολλες παραλαβες το επομενο μεγαλο κυμα ηταν αρκετο καιρο μετα κατα τα μεσα οκτωβρη. καλα ειδικα για silver που δεν εχει ερθει τιποτα σχεδον, βλεπω να πιανουμε νοεμβρη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...