jonis Δημοσ. Τρίτη στις 09:59 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:59 μμ 39 λεπτά πριν, george991 είπε Να σας πω κ εγώ πως κύλησε η δική μου μέρα.. Παρακολουθώντας το νήμα κ βλέποντας ότι περνάνε (κ παραδίνονται) παραγγελίες με άμεση διαθεσιμότητα από Κώτσο για αγορά από διάφορα καταστήματα είπα να κάνω λίγα refresh. Βλέπω διαθέσιμο ΠΜ μπλε 256 στο κατάστημα των Αμπελόκηπων κ το τσιμπάω χωρίς δεύτερη σκέψη. Μετά από κανένα 20λεπτο μου έρχεται κ το πολυπόθητο μήνυμα για να πάω να παραλάβω! (η φωτό για το λόγο του αληθές) Λέω πολύ εύκολο ήταν ας κάνω κανένα ακόμα refresh να δω μήπως πετύχω κανένα άλλο χρώμα. Καλησπέρα στο ασημί από Ευκαρπία Θεσσαλονίκης λοιπόν (μένω Αθήνα)! Τα ίδια. Παραγγελία για παραλαβή από το κατάστημα κ μετά από λίγο επιβεβαίωση κ μήνυμα για παραλαβή!! Περιμένω λίγο ακόμα κ τι να δω?? Ένα πορτοκαλί στο Περιστέρι! Επαναληπτική κ εκεί της παραγγελίας αλλά αυτή δεν προχώρησε ποτέ σε κατάσταση για παραλαβή. Σε Αναμονή Διαθεσιμότητας λέει ακόμα. Ξαναεμφανίστηκε όμως το πορτοκαλί στο ίδιο κατάστημα κ το τσίμπησα πάλι με αυτή την φορά την παραγγελία να γράφει ότι δεν υπήρχε το προϊόν όπως κ σε άλλα μέλη. Η λογική με τις τόσες παραγγελίες ήταν ότι όσα δεν έπαιρνα εγώ θα τα έδινα εδώ σε μέλη ή θα τα ακύρωνα (πριν ξεκινήσετε να με κράζετε για τις πολλές παραγγελίες... Τελειώνω από τη δουλειά κατα τις 6 κ φεύγω για πρώτη στάση στο Περιστέρι. Παρότι δεν μου είχε έρθει μήνυμα ήθελα να το παλέψω μήπως και γιατί προτιμώ τελικά το πορτοκαλί. όπως καταλαβαίνετε δεν με περίμενε κανένα πορτοκαλί ΠΜ εκεί πέρα κ ο ένας υπάλληλος μου εξηγούσε με περίσσεια χαρά που δεν παραλάμβανα ότι υπάρχει σειρά προτεραιότητας κτλ αλλά δεν είχα όρεξη κ έφυγα γιατί ήξερα ότι στους Αμπελοκήπους με περιμένει το μπλε! Πάω Αμπελοκήπους κ το ζητάω στο ταμείο, όλα καλά μέχρι εδώ αλλά το τηλέφωνο δεν υπήρχε πουθενά. Τα είπαμε λίγο με 2 υπαλλήλους εκεί χωρίς να οδηγήσει πουθενά.. 2,5 ώρες μετά στο σπίτι χωρίς κινητό. Κ τώρα το ερώτημα είναι.. Να στείλω τον φίλο μου τον μπιλ να πάει να δει κ στην Θεσσαλονίκη ή τσάμπα τον κόπο? Γιατί είναι κ στην Ευκαρπία δεν είναι στο κέντρο να πεταχτεί.. Από χρώματα τελικά έχω καταλήξει ότι είμαι πορτοκαλί > μπλε > ασημί κ έχω προπαραγγείλει το ασημί γιατί τότε μου φάνηκε η πιο safe επιλογή αλλά είναι το πιο αδιάφορο. Βλέπετε κανένα τρόπο να πάρω άλλο χρώμα κ να μην μου έρθει το 26? 🤣 Σου είχαν έρθει sms να πας να παραλάβεις ή email ; Σου έκατσε στραβή κρίμα.
Malou84 Δημοσ. Τρίτη στις 10:05 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:05 μμ 4 ώρες πριν, ANESTIS200 είπε Πάντως εγώ λεω να πάω στον Γερμανό που βγάζει πού και πού διαθέσιμα και ενα παιδί εδώ μου είχε πει ότι παρήγγειλε 19/9 κ 24/9 του είχε έρθει. Μαύρο 256 Εγώ αυτό έκανα στον Γερμανό στο Χαλάνδρι. Παρήγγειλα 27/09 και 01/10 παρέλαβα! Μαύρο 256gb 1
stelpanta Δημοσ. Τρίτη στις 10:18 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:18 μμ (επεξεργασμένο) Δύο παραγγελίες από iStorm και πάπαλα από πρώτη ημέρα στις 15:00,βρήκα από Γερμανό ένα PM 512 silver και το χτύπησα χωρίς πολλά πολλά και χωρίς καμία προ παραγγελία ,επίσης μου έδωσαν ένα χρόνο εγγύηση ακόμη δώρο ,καλοδουλευτα σε όλους και καλές παραλαβές ,το κινητό σούπερ στο χέρι ,για τίποτα άλλο δεν πρόλαβα να δω ,καλό βράδυ ,του χρόνου πάλι !! Επεξ/σία Τρίτη στις 10:19 μμ από stelpanta 4
george991 Δημοσ. Τρίτη στις 10:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:22 μμ 22 λεπτά πριν, jonis είπε Σου είχαν έρθει sms να πας να παραλάβεις ή email ; Σου έκατσε στραβή κρίμα. Μου είχαν έρθει να πάω να παραλάβω κανονικά για τα δύο από τα τρία 1
Petros_o Δημοσ. Τρίτη στις 10:26 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:26 μμ Παιδιά τελικά αυτό με το refresh λειτουργεί; Λέω να το δω αύριο μπας και σταθώ τυχερός!! Για αποφορολόγηση να κάνω τη διαδικασία από το site ή γίνεται και στο κατάστημα;
smas_h Δημοσ. Τρίτη στις 10:34 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:34 μμ 6 λεπτά πριν, Petros_o είπε Παιδιά τελικά αυτό με το refresh λειτουργεί; Λέω να το δω αύριο μπας και σταθώ τυχερός!! Για αποφορολόγηση να κάνω τη διαδικασία από το site ή γίνεται και στο κατάστημα; Από το site (με πληρωμή στο καταστημα ) γιατί διαφορετικά όταν πας για παραλαβή θα πρέπει να ακυρώσουν και να την περάσουν παλι, οπότε πιθανό να γίνει μπέρδεμα
bill_2 Δημοσ. Τρίτη στις 10:43 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:43 μμ (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Petros_o είπε Παιδιά τελικά αυτό με το refresh λειτουργεί; Λέω να το δω αύριο μπας και σταθώ τυχερός!! Για αποφορολόγηση να κάνω τη διαδικασία από το site ή γίνεται και στο κατάστημα; προσπαθήσαμε ολοι της 2 τελευταίες ημερες μαλλον δεν πιάνει πλεον μας πειραν γραμμή τα τσακάλια του Κωτσοβολ ,και οταν πας ταμειο λενε διάφορα του στιλ εχει σειρα αλλος δεν υπαρχει και αλλα τετοια , και στα τηλεφωνα αν και οποτε το σηκωσουν το ιδιο σου λενε ,ενας αχταρμας πραγματικος συμβαίνει αυτες της ημέρες με τα PRO MAX ! για του λογου του αληθές δες στην προηγούμενη σελιδα ενα παιδι που εκανε 2 παραγγελιες και δεν πηρε καμία στο τελος ! Επεξ/σία Τρίτη στις 10:46 μμ από bill_2
george991 Δημοσ. Τρίτη στις 10:43 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:43 μμ Παίδες οι χρόνοι παράδοσης στον Γερμανό ισχύουν; Ρωτάω επειδή δεν έχει πληρωμή στο κατάστημα μην μου δεσμεύσουν όλο το ποσό κ περιμένω..
bill_2 Δημοσ. Τρίτη στις 10:45 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:45 μμ 26 λεπτά πριν, stelpanta είπε Δύο παραγγελίες από iStorm και πάπαλα από πρώτη ημέρα στις 15:00,βρήκα από Γερμανό ένα PM 512 silver και το χτύπησα χωρίς πολλά πολλά και χωρίς καμία προ παραγγελία ,επίσης μου έδωσαν ένα χρόνο εγγύηση ακόμη δώρο ,καλοδουλευτα σε όλους και καλές παραλαβές ,το κινητό σούπερ στο χέρι ,για τίποτα άλλο δεν πρόλαβα να δω ,καλό βράδυ ,του χρόνου πάλι !! καλοριζικο , το πηρες απο το σαιτ του γερμανου το πληρωσες εκει μεσα ? η το βρηκες σε καταστημα ?
george991 Δημοσ. Τρίτη στις 10:47 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:47 μμ 1 λεπτό πριν, bill_2 είπε καλοριζικο , το πηρες απο το σαιτ του γερμανου το πληρωσες εκει μεσα ? η το βρηκες σε καταστημα ? Ναι δώστε ινφο από Γερμανό όσοι τα πήρατε από εκεί (όχι προπαραγγελία) γιατί πολύ έχουμε ασχοληθεί με τον Κωτσόβολο 1
206qspatra Δημοσ. Τρίτη στις 11:00 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:00 μμ Και εγώ σήμερα παρέλαβα από Κωτσόβολο το 17 pro max 256 μπλε 3
bill_2 Δημοσ. Τρίτη στις 11:00 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:00 μμ (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, george991 είπε Παίδες οι χρόνοι παράδοσης στον Γερμανό ισχύουν; Ρωτάω επειδή δεν έχει πληρωμή στο κατάστημα μην μου δεσμεύσουν όλο το ποσό κ περιμένω.. τι βρήκες εκει ? εχει μονο pm 512 νομιζω ... αυτο με τα χρηματα ρ γμτ ειναι ρισκο ,ποιο πανω στο νημα γενικα τα δινει ο Γερμανος καποια παιδια πηρανε , αλλα και καποιοι δεν πηρανε και τα λεφτα ειχανε μπει , καλυτερα να μιλησεις μαζι τους αυριο για ποιο safe ... 14 λεπτά πριν, george991 είπε Ναι δώστε ινφο από Γερμανό όσοι τα πήρατε από εκεί (όχι προπαραγγελία) γιατί πολύ έχουμε ασχοληθεί με τον Κωτσόβολο Χ στον Κωτσοβολ ! Επεξ/σία Τρίτη στις 11:03 μμ από bill_2
ktsak Δημοσ. Τρίτη στις 11:00 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:00 μμ (επεξεργασμένο) Απίστευτοι στον Κοτσοβολο. Δείχνει διαθέσιμο 17 ΡΜ 512 μπλε, προχωράς την παραγγελία, πας να δεις στο καλάθι και δείχνει αναμένεται σύντομα. Ξαναπάς στο σάιτ και το ξανά δείχνει διαθέσιμο. Πας καλάθι, πάλι αναμενεται. Τα ίδια και στο Γερμανό. Συνεχίζω να λέω ΓΤΠ !!!!!!!!! Επεξ/σία Τρίτη στις 11:12 μμ από ktsak
bill_2 Δημοσ. Τρίτη στις 11:05 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:05 μμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, ktsak είπε Απίστευτοι στον Κοτσοβολο. Δείχνει διαθέσιμο 17 ΡΜ 512 μπλε, προχωράς την παραγγελία, πας να δεις στο καλάθι και δείχνει αναμένεται σύντομα. Ξαναπάς στο σάιτ και το ξανά δείχνει διαθέσιμο. Πας κλόι, πάλι αναμενεται. Συνεχίζω να λέω ΓΤΠ !!!!!!!!! το ιδιο και σε εμενα κανει , δεν το εχει διαθεσιμο ,και ας το γραφει, αν επιλεξεις π.χ ενα PRO που το εχει διαθεσιμο θα δεις οτι προχωραει , αλλα και παλι δεν προκειτε να παρουμε απο εκει εγινε ενας χαμος σημερα και το ψιδιαστήκανε νομιζω και δεν τα δινουν , και στο ταμειο να πας σου λενε δεν υπαρχει εχει σειρα ο αλλος και αλλα τετοια ... Επεξ/σία Τρίτη στις 11:07 μμ από bill_2
george991 Δημοσ. Τρίτη στις 11:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:22 μμ 20 λεπτά πριν, bill_2 είπε τι βρήκες εκει ? εχει μονο pm 512 νομιζω ... αυτο με τα χρηματα ρ γμτ ειναι ρισκο ,ποιο πανω στο νημα γενικα τα δινει ο Γερμανος καποια παιδια πηρανε , αλλα και καποιοι δεν πηρανε και τα λεφτα ειχανε μπει , καλυτερα να μιλησεις μαζι τους αυριο για ποιο safe ... Χ στον Κωτσοβολ ! Είχε διαθέσιμο πορτοκάλι ΠΜ 256 με παράδοση σε 2-3 μέρες την ώρα που το έστειλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα