Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, bill_2 είπε

καλοριζικο , το πηρες απο το σαιτ του γερμανου το πληρωσες εκει μεσα ? η το βρηκες σε καταστημα ?

Το βρήκα απο κατάστημα cosmos Θεσσαλονίκη ,είχε ακόμη ένα 512 pm deep blue για όποιον ενδιαφέρεται ,το πλήρωσα εκεί 

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, george991 είπε

Είχε διαθέσιμο πορτοκάλι ΠΜ 256 με παράδοση σε 2-3 μέρες την ώρα που το έστειλα

Εχει και ασημι αλλα δεν σ αφήνει να το προχωρήσεις , δεν ξερω το φοβαμαι , αν σου παρει τα χρηματα που θα στα παρει και μπεις στην σειρα τι γινετε μετα ? ας μας πει ο φιλος ποιο πανω που και πως το πηρε ... 

3 λεπτά πριν, stelpanta είπε

Το βρήκα απο κατάστημα cosmos Θεσσαλονίκη ,είχε ακόμη ένα 512 pm deep blue για όποιον ενδιαφέρεται ,το πλήρωσα εκεί 

ευχαριστω , μονο απο κατάστημα , οποτε απο το σαιτ ειναι ρισκο μαλλον , εκτος και αν πηρε καποιος αυτες της ημερες και μας το πει εδω .. 

Επεξ/σία από bill_2
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ktsak είπε

Απίστευτοι στον Κοτσοβολο. Δείχνει διαθέσιμο 17 ΡΜ 512 μπλε, προχωράς την παραγγελία, πας να δεις στο καλάθι και δείχνει αναμένεται σύντομα. Ξαναπάς στο σάιτ και το ξανά δείχνει διαθέσιμο. Πας καλάθι, πάλι αναμενεται.

Τα ίδια και στο Γερμανό. Συνεχίζω να λέω ΓΤΠ !!!!!!!!!

Αυτό το κάνει γιατί κάποιος το έχει βάλει στο καλάθι και προχωράει την διαδικασία παραγγελίας. Αν προλάβεις και το κάνεις εσύ το ίδιο βγάζει και στους άλλους μέχρι να κλείσει η παραγγελία ή όχι για να ξανά βγει διαθέσιμο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο τι καταλαβα σε προ παραγγελιες και παραγγελίες καλύτερα παει ο Κωτσόβολος μετα ο Γερμανος και μετο Χαος!

το iStorm που παραγγείλαμε εμεις τιποτα ! εδωσε καποια την πρωτη μερα και μετα Χαρταετο !

ασε το public kai to plaisio ακομη χειροτερα ! και Αμαζον επισης φετος τιποτα και αυτο μεχρι στιγμης ...

Επεξ/σία από bill_2
Δημοσ.

Παιδιά έως Παρασκευή θα εξυπηρετηθούν προπαραγγελίες. Επίσης έως 20-25 του μήνα λένε όλες οι προπαραγγελίες θα εξυπηρετηθούν. Λίγο υπομονή να τελειώνει αυτή η παρωδία ! Οταν παραγγελνετε 4 συσκευές ακυρώνετε κάνετε refresh κτλ, αυτά θα είναι τα αποτελέσματα. Πολύ σωστά λένε ότι είναι συστημικό λάθος γιατί πρέπει κανονικά η συσκευή να πάει στον επόμενο που έχει σειρά απ τις προπαραγγελίες! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα παρέλαβα τα δυο πρώτα, υπήρχαν λίγα κομμάτια στο iStorm και παρά πολλά στον Κωτσόβολο σε διαφορά χρώματα. Δεν ξέρω αν μετάνιωσα που έδωσα το πορτοκαλί περιμένοντας το ασημένιο 🤔

Θα ήθελα να έχω και τα τρία κουτιά μπροστά μου και να αποφασίσω 😂 

IMG_7507.jpeg

Επεξ/σία από farcry33
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Maxpower71 είπε

Παιδιά έως Παρασκευή θα εξυπηρετηθούν προπαραγγελίες. Επίσης έως 20-25 του μήνα λένε όλες οι προπαραγγελίες θα εξυπηρετηθούν. Λίγο υπομονή να τελειώνει αυτή η παρωδία ! Οταν παραγγελνετε 4 συσκευές ακυρώνετε κάνετε refresh κτλ, αυτά θα είναι τα αποτελέσματα. Πολύ σωστά λένε ότι είναι συστημικό λάθος γιατί πρέπει κανονικά η συσκευή να πάει στον επόμενο που έχει σειρά απ τις προπαραγγελίες! 

Μακάρι αν και δεν το βλέπω... μυρίζομαι ότι θα καταλήξει όπως πριν 2 χρόνια που περίμενα το 15 pro max έως 2 Νοέμβρη, ενώ είχα εξοφλήσει επιτόπου στις 15:00  ... Και τώρα εξόφληση έκανα επιτόπου σε iStorm... Για να δούμε

Επεξ/σία από MPQHD
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MPQHD είπε

Μακάρι αν και δεν το βλέπω... μυρίζομαι ότι θα καταλήξει όπως πριν 2 χρόνια που περίμενα το 15 pro max έως 2 Νοέμβρη, ενώ είχα εξοφλήσει επιτόπου στις 15:00  ... Και τώρα εξόφληση έκανα επιτόπου σε iStorm... Για να δούμε

Φίλε μου ιστορμ και παμπλικ έτσι μου είπανε, ότι έως τέλη του μήνα θα εξυπηρετηθούν οι προ παραγγελίες! Επισης ότι έρχεται μεγαλύτερο κύμα παραλαβών. Και σε μικρό μαγαζάκι ντόπιο που ρώτησα είπανε για τέλος του μήνα. Αν και το 15 pro max από εκεί το πήρα, είχε στοκ 5-6 συσκευές, τηλέφωνο κράτα μου 2 ( ήθελε κ ένας φίλος ), πάμε πληρώνουμε φεύγουμε. Γιατί τότε ιστορμ 2 μήνες ΤΙΠΟΤΑ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, jonis είπε

Μόλις με πήραν από Κωτσόβολο …. συγνώμη η συσκευή δεν είναι διαθέσιμη.

εννοειται δεν μου είχε έρθει κάποιο sms για παραλαβή πριν.

παμε για άλλα :D

δεν θα το επαιρνα καν .... σιγα να μην κατσω να περιμενω να παρω τι ... ενα μηνα η 10 μερες για ενα κηνιτο ;  μην  τρελαθουμε .... δεν θα το επερνα καθολου ... οταν πληρωνω το θελω τωρα ! δεν το εχουν .... δεν θα το παρω αυτοι εχασαν ....υπαρχουν και αλλες επιλογες ντορο θελουν να κανουν ειναι πολυ απλο ! 

Επεξ/σία από allure_boy
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, farcry33 είπε

Σήμερα παρέλαβα τα δυο πρώτα, υπήρχαν λίγα κομμάτια στο iStorm και παρά πολλά στον Κωτσόβολο σε διαφορά χρώματα. Δεν ξέρω αν μετάνιωσα που έδωσα το πορτοκαλί περιμένοντας το ασημένιο 🤔

Θα ήθελα να έχω και τα τρία κουτιά μπροστά μου και να αποφασίσω 😂 

IMG_7507.jpeg

Καλορίζικα , σου είπανε στο iStorm για το ασημένιο αν θα έρθουν  μέχρι Παρασκευή ; Στο ειχα πει και ποιο πάνω σε ποστ αν πας να τους πεις ! 😀Παραγγελια 12 15:01 silver 256 pm

Ρωτάω γιατί διάβασα σε ομάδα στο Facebook σε ποστ με φωτογραφία μια κυρία παρέλαβε σήμερα ασημί με προπαραγγελια 12-9 256 pm και της είπανε ότι ήρθανε ασημί και θα τα δώσουνε  αύριο  σε προπαραγγελίες που έγιναν πρώτες ημέρες. Από Κωτσόβολος ήτανε …. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, bill_2 είπε

Καλορίζικα , σου είπανε στο iStorm για το ασημένιο αν θα έρθουν  μέχρι Παρασκευή ; Στο ειχα πει και ποιο πάνω σε ποστ αν πας να τους πεις ! 😀Παραγγελια 12 15:01 silver 256 pm

Δεν γνωρίζουν ακόμα λέει, εντωμεταξύ το μπλε το παρηγγειλα πολύ αργότερα από το ασημένιο. 

• Like 1
Δημοσ.

Για Γερμανό πάντως προσέχετε. 19/09 μου έβγαζε PM DEEP BLUE διαθέσιμο. Πλήρωσα για παραλαβή από κατάστημα μετά από 3 μέρες και μετά άφαντοι. Ούτε επιβεβαίωση παραγγελίας δεν μου ήρθε. Συστημικό πρόβλημα μου είπαν και δεν υπάρχει κινητό. Τώρα τρέχω να μου επιστρέψουν τα χρήματα 

Δημοσ.

Χθες στη δουλειά, όπως κάθε μέρα, μπήκα για άλλη μια φορά στη σελίδα του Κωτσόβολου, με την ελπίδα πως θα βρω επιτέλους διαθέσιμο το iPhone 17 Pro Max που τόσο καιρό ψάχνω.

Ήταν περίπου 15:00 όταν το είδα: Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Deep Blue, διαθέσιμο στο κατάστημα Ηρακλείου, στη Λεωφόρο Κνωσσού 123. Μένω Χανιά, δηλαδή περίπου 140 χιλιόμετρα μακριά, αλλά αυτό δεν με σταμάτησε. Το παρήγγειλα αμέσως. Λίγο αργότερα έλαβα τα γνωστά μηνύματα εξέλιξης παραγγελίας και η κατάσταση έδειχνε ξεκάθαρα “Διαθέσιμο για παραλαβή”. Ήμουν χαρούμενος που το βρήκα, αλλά μέσα μου ήθελα το τηλέφωνο σε ασημί χρώμα.

Στις 17:00 βλέπω να εμφανίζονται δύο ακόμη συσκευές: ένα iPhone 17 Pro Max 512GB Silver και ένα iPhone 17 Pro Max 256GB Silver. Χωρίς δεύτερη σκέψη, τα παραγγέλνω κι αυτά. Συνολικά τρεις συσκευές. Ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω το ταξίδι για το Ηράκλειο και να παραλάβω το τηλέφωνο.

Στη διαδρομή, λαμβάνω δύο μηνύματα που αφορούσαν τις ασημένιες συσκευές: τελικά, το απόθεμα δεν επαρκεί για να καλύψει την παραγγελία μου. Απτόητος συνέχισα να οδηγώ.

Γύρω στις 19:30 φτάνω στο κατάστημα της Λ. Κνωσσού. Μπαίνω μέσα και κατευθύνομαι στο ταμείο. Με ρωτάει η υπάλληλος πότε έκανα την παραγγελία. Της απαντώ “σήμερα”. Καλεί τον υπεύθυνο του καταστήματος. Να σημειωθεί πως εκείνη τη στιγμή, η κατάσταση της παραγγελίας εξακολουθούσε να δείχνει “Διαθέσιμη για παραλαβή”.

Ο υπεύθυνος εμφανίζεται με ύφος απόλυτης σιγουριάς και με ενημερώνει ότι αυτό που βλέπω είναι “εικονικό”, αποτέλεσμα συστημικού λάθους. Του εξηγώ πως, αφού η αποθήκη το δείχνει διαθέσιμο και η παραγγελία έχει δεσμευτεί, το τηλέφωνο θα έπρεπε να είναι εκεί. Μου απαντά ότι τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας και ότι πρέπει να εξυπηρετηθούν πρώτα οι προπαραγγελίες.

Του εξήγησα πως έκανα μεγάλη διαδρομή, ξόδεψα χρόνο, χρήματα και έχασα έσοδα από τη δουλειά μου, μόνο και μόνο για να παραλάβω το τηλέφωνο. Του έδειξα μάλιστα και την κατάσταση της παραγγελίας στο κινητό μου. Κι εκείνος, χωρίς δεύτερη σκέψη, μου λέει “κοίτα τώρα” και μπροστά μου ακυρώνει την παραγγελία. Αυθαίρετα.

Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Συνολικά διένυσα περίπου 280 χιλιόμετρα.

Κατά τη διαδρομή επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών, τους εξήγησα τι συνέβη, ανέφερα τον υπεύθυνο και την αυθαίρετη ακύρωση της παραγγελίας, καθώς και το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση πριν κάνω όλη αυτή τη διαδρομή. Τους είπα ότι σκοπεύω να κινηθώ νομικά, μέσω του Συνήγορου του Καταναλωτή και κάθε άλλου νόμιμου μέσου, προκειμένου να αποζημιωθώ — είτε με τη συσκευή είτε με άλλον τρόπο.

Σήμερα το πρωί, μπαίνοντας ξανά στη σελίδα του Κωτσόβολου, βλέπω διαθέσιμο στο ίδιο κατάστημα το iPhone 17 Pro Max 1TB Cosmic Orange. Το παρήγγειλα και το δεσμεύσα.

Και η ιστορία… ίσως να επαναληφθεί.

• Sad 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χτες το βράδυ αργά κατά τις 11:30 είδα στο site του Γερμανού να υπάρχει διαθέσιμο το μπλε και το ασημί PM 512 .

Προχώρησα κανονικά τη διαδικασία για το ασημί  και πλήρωσα .

Μου γράφει αναμενόμενη παράδοση 10/10 . Ελπίζω να ισχύει αυτό και να μην είναι παπατζα διότι  μου ήρθε κανονικά επιβεβαίωση παραγγελίας στο email .

Btw ακόμα δείχνει διαθέσιμο το μπλε .

Επεξ/σία από Subrosaval

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...