Niorantes3 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:46 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:46 πμ Πωωωωω.. Άντε να παραλάβετε εσείς οι 10 που κάνετε 2-3 παραγγελίες τη φορά και μετά τις ακυρώνετε, μπας και μπούμε και οι υπόλοιποι (που δε μπορούμε να είμαστε όλη μέρα πάνω από έναν υπολογιστή και να πατάμε refresh και restart και alt+ctrl+del και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο) σε μια σειρά και πάρουμε σε κανένα μήνα. Καλοδούλευτο και να το χαρείτε όσοι το έχετε πάρει και όσοι σκοπεύετε να το πάρετε 2 2
vavatraxaki Δημοσ. Τετάρτη στις 08:51 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:51 πμ καλημερα ακομη μια μερα στην αναμονη ξεκινα!!! να το χαρείτε οσοι το παραλάβατε παιδια! για οσους ψαχνουν μαυρο απλο 17 δειχνει ο Γερμανος διαθεσιμο δεν ξερω κατα ποσο ισχυει https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/apple-iphone-17-dual-5g-256gb/?productId=20442933&fname=skuColor&fvalue=-127970154648546928&commerceItem=&isComingSoon=
george991 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:05 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:05 πμ 1 ώρα πριν, SkenaDena είπε Χθες στη δουλειά, όπως κάθε μέρα, μπήκα για άλλη μια φορά στη σελίδα του Κωτσόβολου, με την ελπίδα πως θα βρω επιτέλους διαθέσιμο το iPhone 17 Pro Max που τόσο καιρό ψάχνω. Ήταν περίπου 15:00 όταν το είδα: Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Deep Blue, διαθέσιμο στο κατάστημα Ηρακλείου, στη Λεωφόρο Κνωσσού 123. Μένω Χανιά, δηλαδή περίπου 140 χιλιόμετρα μακριά, αλλά αυτό δεν με σταμάτησε. Το παρήγγειλα αμέσως. Λίγο αργότερα έλαβα τα γνωστά μηνύματα εξέλιξης παραγγελίας και η κατάσταση έδειχνε ξεκάθαρα “Διαθέσιμο για παραλαβή”. Ήμουν χαρούμενος που το βρήκα, αλλά μέσα μου ήθελα το τηλέφωνο σε ασημί χρώμα. Στις 17:00 βλέπω να εμφανίζονται δύο ακόμη συσκευές: ένα iPhone 17 Pro Max 512GB Silver και ένα iPhone 17 Pro Max 256GB Silver. Χωρίς δεύτερη σκέψη, τα παραγγέλνω κι αυτά. Συνολικά τρεις συσκευές. Ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω το ταξίδι για το Ηράκλειο και να παραλάβω το τηλέφωνο. Στη διαδρομή, λαμβάνω δύο μηνύματα που αφορούσαν τις ασημένιες συσκευές: τελικά, το απόθεμα δεν επαρκεί για να καλύψει την παραγγελία μου. Απτόητος συνέχισα να οδηγώ. Γύρω στις 19:30 φτάνω στο κατάστημα της Λ. Κνωσσού. Μπαίνω μέσα και κατευθύνομαι στο ταμείο. Με ρωτάει η υπάλληλος πότε έκανα την παραγγελία. Της απαντώ “σήμερα”. Καλεί τον υπεύθυνο του καταστήματος. Να σημειωθεί πως εκείνη τη στιγμή, η κατάσταση της παραγγελίας εξακολουθούσε να δείχνει “Διαθέσιμη για παραλαβή”. Ο υπεύθυνος εμφανίζεται με ύφος απόλυτης σιγουριάς και με ενημερώνει ότι αυτό που βλέπω είναι “εικονικό”, αποτέλεσμα συστημικού λάθους. Του εξηγώ πως, αφού η αποθήκη το δείχνει διαθέσιμο και η παραγγελία έχει δεσμευτεί, το τηλέφωνο θα έπρεπε να είναι εκεί. Μου απαντά ότι τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας και ότι πρέπει να εξυπηρετηθούν πρώτα οι προπαραγγελίες. Του εξήγησα πως έκανα μεγάλη διαδρομή, ξόδεψα χρόνο, χρήματα και έχασα έσοδα από τη δουλειά μου, μόνο και μόνο για να παραλάβω το τηλέφωνο. Του έδειξα μάλιστα και την κατάσταση της παραγγελίας στο κινητό μου. Κι εκείνος, χωρίς δεύτερη σκέψη, μου λέει “κοίτα τώρα” και μπροστά μου ακυρώνει την παραγγελία. Αυθαίρετα. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Συνολικά διένυσα περίπου 280 χιλιόμετρα. Κατά τη διαδρομή επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών, τους εξήγησα τι συνέβη, ανέφερα τον υπεύθυνο και την αυθαίρετη ακύρωση της παραγγελίας, καθώς και το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση πριν κάνω όλη αυτή τη διαδρομή. Τους είπα ότι σκοπεύω να κινηθώ νομικά, μέσω του Συνήγορου του Καταναλωτή και κάθε άλλου νόμιμου μέσου, προκειμένου να αποζημιωθώ — είτε με τη συσκευή είτε με άλλον τρόπο. Σήμερα το πρωί, μπαίνοντας ξανά στη σελίδα του Κωτσόβολου, βλέπω διαθέσιμο στο ίδιο κατάστημα το iPhone 17 Pro Max 1TB Cosmic Orange. Το παρήγγειλα και το δεσμεύσα. Και η ιστορία… ίσως να επαναληφθεί. Ναι ρε φίλε είχα κ εγώ πολύ παρόμοια εμπειρία χθες. Πάλι με κανονική παραγγελία κ χαιρέκακο υπάλληλο που χαιρόταν να σου λέει όχι δεν παραλαμβάνεις κ με τίποτα είναι λάθος του συστήματος κτλ. Το κατάστημα της Κνωσσού επιβεβαιώνω ότι το έβγαζε χθες στα διαθεσιμα, το είδα κ εγώ. Δεν ξέρω αν αξίζει κ 2η προσπάθεια σήμερα από τους συγκεκριμένους.. 1
harris231 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:17 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:17 πμ Ρε παιδιά πραγματικά χωρίς ίχνος μομφής, δεν τρελαίνονται τα νεύρα σας; Πως μπορείτε; Εγώ με χαιρέκακο υπάλληλο που ΣΒΗΝΕΙ μπροστά μου την παραγγελία πραγματικά δεν θα μπορούσα και θα τον έπαιρνα μαζί μου και θα τον έσερνα με το αυτοκίνητο 240χλμ. Γιατί το κάνετε αυτό στον εαυτό σας; Δεν είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό; Για σας το λέω, εγώ έχω συμβιβαστεί ότι δεν πρόκειται να το πάρω πριν από τις γιορτές και ας είναι και το απλό και τέλος. Μπράβο και χαρά στο κουράγιο σας.
silentforce1 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:18 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:18 πμ παρελαβα απο γερμανο προπληρωμενο pm 256 ! ειναι πολυ ωραιο το πορτοκαλι απο κοντα !ειχε 3 μ 4 κομματια ακομα ειδα στο ντουλαπι για παραδοση!μετα πηγα στο πλαισιο για τζαμακι κ ρωτησα για διαθεσιμοτητα κ μ ειπαν ουτε δειγμα ! εβαλα μια clear case που καλυβει ολο το σασι πισω κ ολα οκ
Stelaras1993 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:51 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:51 πμ 44 λεπτά πριν, george991 είπε Ναι ρε φίλε είχα κ εγώ πολύ παρόμοια εμπειρία χθες. Πάλι με κανονική παραγγελία κ χαιρέκακο υπάλληλο που χαιρόταν να σου λέει όχι δεν παραλαμβάνεις κ με τίποτα είναι λάθος του συστήματος κτλ. Το κατάστημα της Κνωσσού επιβεβαιώνω ότι το έβγαζε χθες στα διαθεσιμα, το είδα κ εγώ. Δεν ξέρω αν αξίζει κ 2η προσπάθεια σήμερα από τους συγκεκριμένους.. Σου είχε έρθει μήνυμα να πας να παραλάβεις ; Και σου είπε δεν θα παραλάβεις ; Μα έχεις μήνυμα στο κινητό και στο site σου λέει διαθέσιμο για παραλαβή ή παραγγελία σου σε περιμένει στο κατάστημα .
jonis Δημοσ. Τετάρτη στις 10:02 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:02 πμ Εμένα αν δεν έρθει sms δεν κουνιέμαι ρούπι. https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/327914-apple-iphone-17-pro-max-256gb-deep-blue σε 21 καταστήματα λέει τώρα !
george991 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:21 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:21 πμ 28 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε Σου είχε έρθει μήνυμα να πας να παραλάβεις ; Και σου είπε δεν θα παραλάβεις ; Μα έχεις μήνυμα στο κινητό και στο site σου λέει διαθέσιμο για παραλαβή ή παραγγελία σου σε περιμένει στο κατάστημα . Ναι! 17 λεπτά πριν, jonis είπε Εμένα αν δεν έρθει sms δεν κουνιέμαι ρούπι. https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/327914-apple-iphone-17-pro-max-256gb-deep-blue σε 21 καταστήματα λέει τώρα ! Με sms εννοούμε κ το viber ε? Γιαί μουη έχει έρθει παρόμοιο μήνυμα με το παραπάνω στο viber. SMS o kotsovolos έχει να μου στείλει από το 2021.
jonis Δημοσ. Τετάρτη στις 10:23 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:23 πμ 1 λεπτό πριν, george991 είπε Ναι! Με sms εννοούμε κ το viber ε? Γιαί μουη έχει έρθει παρόμοιο μήνυμα με το παραπάνω στο viber. SMS o kotsovolos έχει να μου στείλει από το 2021. Δεν έχω viber εγώ κανονικά με sms μου τα στέλνει ο κωτσος. 1
george991 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:31 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:31 πμ 1 ώρα πριν, silentforce1 είπε παρελαβα απο γερμανο προπληρωμενο pm 256 ! ειναι πολυ ωραιο το πορτοκαλι απο κοντα !ειχε 3 μ 4 κομματια ακομα ειδα στο ντουλαπι για παραδοση!μετα πηγα στο πλαισιο για τζαμακι κ ρωτησα για διαθεσιμοτητα κ μ ειπαν ουτε δειγμα ! εβαλα μια clear case που καλυβει ολο το σασι πισω κ ολα οκ Τελικά είναι χρήσιμο να έχει το case θήκη για προφυλακτικό ή να πάρω μια torras με απλό κρίκο? 🤣
Stelaras1993 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:32 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:32 πμ Εγώ μιλάω με τσατ για να μην ξεκινήσω , τους ρωτάω είναι εκεί; Μου λένε επειδή κάνατε χθες την παραγγελία περιμένετε ένα τηλ επιβεβαίωσης . Καποια αποθέματα είναι εικονικά κλπ, γιατί αν ξεκινήσω και πάω εκεί θα φάνε χαστούκια και κάνω 60χλμ 1
Codehack Δημοσ. Τετάρτη στις 10:34 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:34 πμ 1 ώρα πριν, silentforce1 είπε παρελαβα απο γερμανο προπληρωμενο pm 256 ! ειναι πολυ ωραιο το πορτοκαλι απο κοντα !ειχε 3 μ 4 κομματια ακομα ειδα στο ντουλαπι για παραδοση!μετα πηγα στο πλαισιο για τζαμακι κ ρωτησα για διαθεσιμοτητα κ μ ειπαν ουτε δειγμα ! εβαλα μια clear case που καλυβει ολο το σασι πισω κ ολα οκ Μεγειά το iPhone αλλά αυτή η θήκη παίζει να είναι ότι πιο άσχημο έχω δει ποτέ 🤣 1 4
george991 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:34 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:34 πμ Μόλις τώρα, Stelaras1993 είπε Εγώ μιλάω με τσατ για να μην ξεκινήσω , τους ρωτάω είναι εκεί; Μου λένε επειδή κάνατε χθες την παραγγελία περιμένετε ένα τηλ επιβεβαίωσης . Καποια αποθέματα είναι εικονικά κλπ, γιατί αν ξεκινήσω και πάω εκεί θα φάνε χαστούκια και κάνω 60χλμ Έτσι όμως δεν υποτίθεται ότι "το χάνεις" πιο εύκολα αν το δει κανένας υπάλληλος κ το βάλει "στην σειρά" μαζί με τις προπαραγγελίες? Έχει πάρει κανένας τηλέφωνο μετά από παραγγελία που έγινε με refresh κ να του είπαν ναι εδώ είναι έλα να παραλάβεις??
NoMans Δημοσ. Τετάρτη στις 10:43 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:43 πμ Πάντως όλοι έχουμε εκνευριστεί με την όλη κατάσταση, αλλά δεν μου φαίνεται λογικό κάποιοι που εν γνώσει τους προσπαθούν να εκμεταλλευτούν μια "τρύπα" του συστήματος, ουσιαστικά να πάρουν τη σειρά κάποιου άλλου που περιμένει τόσο καιρό, και μετά να τους φταίει το σύστημα, οι εταιρίες, το πόσα χιλιόμετρα έκαναν και δεν ξέρω τι άλλο. Έλεος, ένα τηλ είναι... 2
koumos Δημοσ. Τετάρτη στις 10:48 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:48 πμ Είδα 2 διαθέσιμα PM 512 Silver Κωτσο. Μπαίνω για παραγγελία. Κολλάει στην επιβεβαίωση του 39Α με τον εκπρόσωπο και παίρνω τηλ. Μου λέει ο υπάλληλος άδικα προσπαθείτε, δεν θα ολοκληρωθεί η παραγγελία γιατί το προιόν δεν είναι διαθέσιμο. Μα του λέω πως, online μου το βγάζει ακόμα και τώρα που μιλάμε. Δεν ξέρω τι να σας πω ήταν η απάντησή του, εγώ σας λέω ότι συστημικά το βλέπω μη διαθέσιμο. Και κλείσαμε εκεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα