Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, NoMans said:

Πάντως όλοι έχουμε εκνευριστεί με την όλη κατάσταση, αλλά δεν μου φαίνεται λογικό κάποιοι που εν γνώσει τους προσπαθούν να εκμεταλλευτούν μια "τρύπα" του συστήματος, ουσιαστικά να πάρουν τη σειρά κάποιου άλλου που περιμένει τόσο καιρό, και μετά να τους φταίει το σύστημα, οι εταιρίες, το πόσα χιλιόμετρα έκαναν και δεν ξέρω τι άλλο. 

Έλεος, ένα τηλ είναι...

Η τρύπα είναι γνωστή χρόνια τώρα και αφορά είτε iphone, είτε playstation είτε, είτε... Δεν ασχολήθηκαν να την διορθώσουν γιατί έτσι τους βολεύει λόγω κόστους και logistics. Το θέμα είναι ότι πλέον με το έτσι θέλω ακυρώνουν παραγγελίες μπροστά στα μάτια σου χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. 

Καταλαβαίνω απόλυτα την ξενέρα του παιδιού που έκανε 280 χιλιόμετρα. Πρέπει να ζήσει κάποιος στην επαρχία για να νιώσει πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα ορισμένες φορές. Προφανώς δεν μιλάω για το χαζό τηλέφωνο

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, CleanthisD είπε

Η τρύπα είναι γνωστή χρόνια τώρα και αφορά είτε iphone, είτε playstation είτε, είτε... Δεν ασχολήθηκαν να την διορθώσουν γιατί έτσι τους βολεύει λόγω κόστους και logistics. Το θέμα είναι ότι πλέον με το έτσι θέλω ακυρώνουν παραγγελίες μπροστά στα μάτια σου χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. 

Καταλαβαίνω απόλυτα την ξενέρα του παιδιού που έκανε 280 χιλιόμετρα. Πρέπει να ζήσει κάποιος στην επαρχία για να νιώσει πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα ορισμένες φορές. Προφανώς δεν μιλάω για το χαζό τηλέφωνο

Το τηλέφωνο είναι απλά ο προορισμός και τα έχει πει καλύτερα από εμένα ο Καβάφης... 😜

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, george991 είπε

Τελικά είναι χρήσιμο να έχει το case θήκη για προφυλακτικό ή να πάρω μια torras με απλό κρίκο? 🤣

Δεν είχε η θήκη grip ! Εγώ το έβαλα είναι Μ μαγνήτη ! Κολλάω το δακτυλίδι στη θήκη Κ εκεί πιάνει ο μαγνήτης ! Είναι πολύ γερό 

1 ώρα πριν, Codehack είπε

Μεγειά το iPhone αλλά αυτή η θήκη παίζει να είναι ότι πιο άσχημο έχω δει ποτέ 🤣

Είναι βολικια πολύ ! Εγώ πάρει άλλες 3 ακόμα από temu 3με 4 ευρώ η μια ! Για ποιότητα εφάμιλλες του εμπορίου που κάνουν 20 ευρώ 

12 λεπτά πριν, silentforce1 είπε

Δεν είχε η θήκη grip ! Εγώ το έβαλα είναι Μ μαγνήτη ! Κολλάω το δακτυλίδι στη θήκη Κ εκεί πιάνει ο μαγνήτης ! Είναι πολύ γερό 

Είναι βολικια πολύ ! Εγώ πάρει άλλες 3 ακόμα από temu 3με 4 ευρώ η μια ! Για ποιότητα εφάμιλλες του εμπορίου που κάνουν 20 ευρώ 

552624302_1833455788053365_7200811979020295108_n.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jonis είπε

εχει βγαλει σε ολη την Ελλαδα απο χθες στην Καβαλα ουτε ενα διαθεσιμο παράπονο το εχω χαχαχα

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μίλησα με iStorm (με το ζόρι) σήμερα και μου είπαν μέσες-άκρες οτι οι προπαραγγελίες της πρώτης μέρας θα εξυπηρετηθούν μέσα στο μήνα... εγώ είμαι στο 184xx

Επεξ/σία από vpapanik
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vavatraxaki είπε

εχει βγαλει σε ολη την Ελλαδα απο χθες στην Καβαλα ουτε ενα διαθεσιμο παράπονο το εχω χαχαχα

Καλά όχι ότι εμείς που βρήκαμε διαθέσιμο μας το δώσαν κιόλας... Λίγοι ήταν οι τυχεροί. Οι υπόλοιποι απλά σκοτώνουμε ώρες από τη ζωή μας για το incompetence του κωτσόβολου (συστημάτων κ εργαζόμενων)

• Haha 1
Δημοσ.

Το ότι βγαίνουν λίγα διαθεσιμα κάθε μέρα σημαίνει ότι υπάρχουν κινητά, τα μεγάλα καταστήματα δημιουργούν τεχνητή έλλειψη για να υπάρχει όλος αυτός ο ντόρος, κάποια μικρά μαγαζιά έχουν κανονική διαθεσιμότητα κ πουλάνε τα κινητά με ληστρικές τιμές, παρόλα αυτά τίποτα δε σας πτοεί. Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Mitskp είπε

Το ότι βγαίνουν λίγα διαθεσιμα κάθε μέρα σημαίνει ότι υπάρχουν κινητά, τα μεγάλα καταστήματα δημιουργούν τεχνητή έλλειψη για να υπάρχει όλος αυτός ο ντόρος, κάποια μικρά μαγαζιά έχουν κανονική διαθεσιμότητα κ πουλάνε τα κινητά με ληστρικές τιμές, παρόλα αυτά τίποτα δε σας πτοεί. Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια. 

Δεν ισχύει αυτό που λες ρε φίλε τα κινητά είναι λίγα προς το παρόν και συγκεκριμένα για προπαραγγελίες πήγα εχτές iStorm και Κωτσόβολο το ντουλαπάκι στο iStorm είχε λίγα κομμάτια σχεδόν όλα μπλε ο Κωτσόβολος είχε μέσα στο ντουλαπάκι πάνω από 40 κομμάτια από όλα τα χρώματα αλλά ακόμα εξυπηρετούν προπαραγγελίες, αν συνεχίσει αυτή η κινητικότητα πιστεύω ότι από Νοέμβριο θα εξυπηρετούνται και παραγγελίες που έγιναν αργότερα. 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, george991 είπε

Καλά όχι ότι εμείς που βρήκαμε διαθέσιμο μας το δώσαν κιόλας... Λίγοι ήταν οι τυχεροί. Οι υπόλοιποι απλά σκοτώνουμε ώρες από τη ζωή μας για το incompetence του κωτσόβολου (συστημάτων κ εργαζόμενων)

ο Κωτσοβολος δεν αφηνει να κανεις παραγγελία δείχνει εξαντλήθηκε

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, farcry33 είπε

Σε όλη την Ελλάδα έχεις παραγγελίες κάνα ασημένιο δεν παίζει 😂

Αδερφέ το Σάββατο έγραψα για ασημένιο 17 Pro Max 512 αν ήθελε κάποιος κρατημένο σε iStorm Αθήνα και πήγε παιδί κ το παρέλαβε

Δημοσ.

Εγώ ξανά έκανα παραγγελία στον Κωτσόβολο αλλά χωρίς πληρωμή από κοντά θα πάω να το πάρω και θα τους πως ότι το έχω κάνει προ παραγγελία ήδη για να μην ξανά χρεωθώ. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Αδερφέ το Σάββατο έγραψα για ασημένιο 17 Pro Max 512 αν ήθελε κάποιος κρατημένο σε iStorm Αθήνα και πήγε παιδί κ το παρέλαβε

Το ξέρω κάνα ασημένιο Θεσσαλονίκη 256 πληρώνω ρήτρα 😂

• Haha 2
Δημοσ.

Να κυνηγάτε τα όνειρα σας αδέρφια! 🥅🤣🤣

Μετά από τόσες ώρες χαμένες, τόσα τηλέφωνα κ ακόμα κ τον ύπνο μου (λέμε τώρα 😂) τα κατάφερα κ πήρα ένα από τα διαθέσιμα που βρήκα στον Κώτσο! Ήταν η 4η κ φαρμακερή δέσμευση συσκευής σε κατάστημα. Σε αυτό της Λάρισας αυτή την φορά. Όντας απίστευτα τυχερός γιατί το βράδυ έρχεται ένας θείος μου από Λάρισα-Αθήνα που πετάχτηκε επιτόπου (πραγματικά έπινε καφέ εκεί δίπλα) κ το πήρε! Μιλούσαμε όλη την ώρα στο τηλέφωνο για να κοπεί το τιμολόγιο κ να κάνω την πληρωμή από μακριά κ δεν το πίστευα ότι του δώσαν όντως την συσκευή! Κατά το βραδάκι θα το έχω! 256 ΠΜ μπλε!

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, george991 είπε

Ναι ρε φίλε είχα κ εγώ πολύ παρόμοια εμπειρία χθες. Πάλι με κανονική παραγγελία κ χαιρέκακο υπάλληλο που χαιρόταν να σου λέει όχι δεν παραλαμβάνεις κ με τίποτα είναι λάθος του συστήματος κτλ. Το κατάστημα της Κνωσσού επιβεβαιώνω ότι το έβγαζε χθες  στα διαθεσιμα, το είδα κ εγώ. Δεν ξέρω αν αξίζει κ 2η προσπάθεια σήμερα από τους συγκεκριμένους..

Κλασικοί υπάλληλοι που χαίρονται και παίρνουν ικανοποίηση να σου πουν ότι δεν υπάρχει το κινητό και δεν θα παραλάβεις και έκανες τσάμπα τόσο κόπο και χιλιόμετρα γιατί ήταν απλά ένα λάθος του συστήματος. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...