zavrasdj Δημοσ. Τετάρτη στις 12:58 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:58 μμ (επεξεργασμένο) Είμαστε και εμείς που είδαμε όνειρο να πάρουμε silver και θα παραλάβουμε τελευταίοι , γιατί αυτοί είμαστε ! Y.Γ PUBLIC Γ****ΣΤΕ 🤣 Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:59 μμ από zavrasdj 1 3
george991 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:58 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:58 μμ 10 λεπτά πριν, farcry33 είπε Το ξέρω κάνα ασημένιο Θεσσαλονίκη 256 πληρώνω ρήτρα 😂 Φίλε έχω ένα κρατημένο ασημένιο ΠΜ 256 αλλά περιμένω την κοπέλα μου να αποφασίσει αν το θέλει ή όχι. Αύριο που θα έχουμε παίξει λίγο με το δικό μου θα ξέρω να σου πω. Αν θες στείλε μου ένα μήνυμα προς το απόγευμα αύριο κ αν υπάρχει ακόμα θα σου το δώσω. 1
teol20 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:23 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:23 μμ Βλέπω σιγά σιγά τα Apple Stores στο εξωτερικό να γεμίζουν με αποθέματα. Οπότε μην χάνεται την πίστη σας. Όλοι μέσα στο μήνα θα εξυπηρετηθειτε πιστεύω. Φορτώνουν σιγά σιγά αποθέματα.
koumos Δημοσ. Τετάρτη στις 01:33 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:33 μμ Μόλις έμαθα ότι αύριο παραλαμβάνει το Πλαίσιο μπόλικα κομμάτια guys.
t3llis Δημοσ. Τετάρτη στις 01:37 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:37 μμ 3 λεπτά πριν, koumos είπε Μόλις έμαθα ότι αύριο παραλαμβάνει το Πλαίσιο μπόλικα κομμάτια guys. Απίστευτο ! Σαν να τους έχουν τιμωρία εκεί στο πλαίσιο και τους δίνουν τελευταίους 5
Mexicanos97 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:39 μμ Εμείς που μπλέξαμε με το you.gr να δείτε τι έχουμε να πάθουμε για καθαρά Δευτέρα μας βλέπω 1 1
SkenaDena Δημοσ. Τετάρτη στις 01:44 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:44 μμ Μου έστειλαν σήμερα μήνυμα να παραλάβω από κατάστημα Πλαισίου 17 pro max silver 512 Εκδήλωση ενδιαφέροντος στις 10/09 & προ παραγγελία μόλις άνοιξαν στις 12/09 1
petran1790 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:45 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:45 μμ Τι καινουργιο ειναι αυτο το εξαντλημενο του Κωτσου?? το πρωι παιζει να ηταν πανω απο 10 συσκευες διαθεσιμες και τωρα ουτε για παραγγελια??? Αυτα τα μπ0υρδελ@ που ακυρωνουν τις παραγγελιες μπροστα σας , αληθεια επιτρεπεται κατι τετοιο?? Αν τους πειτε οτι ειστε δικηγορος και θα κινησετε ολες τις διαδικασιες? υφισταται κατι τετοιο?? Παντως, αρχιζει να κινειται παλι το πραμα... υπομονη ρε ολοι θα παραλαβετε... ΥΓ. Αρχιζω να αναπολω τις μερες του digital... 🤣 .. η επομενη φουρνια δειχνει χειροτερη (μπορει να ειναι και ο ιδιος.. 🤣) 1 1
teol20 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:07 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:07 μμ Ορίστε με τα ασημένια που τόσο καιρό δεν υπήρχαν πουθενά. Σιγά σιγά ξεπροβαλλουν και αυτά 😂
G10rgos Δημοσ. Τετάρτη στις 02:07 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:07 μμ 21 λεπτά πριν, petran1790 είπε Τι καινουργιο ειναι αυτο το εξαντλημενο του Κωτσου?? το πρωι παιζει να ηταν πανω απο 10 συσκευες διαθεσιμες και τωρα ουτε για παραγγελια??? Αυτα τα μπ0υρδελ@ που ακυρωνουν τις παραγγελιες μπροστα σας , αληθεια επιτρεπεται κατι τετοιο?? Αν τους πειτε οτι ειστε δικηγορος και θα κινησετε ολες τις διαδικασιες? υφισταται κατι τετοιο?? Παντως, αρχιζει να κινειται παλι το πραμα... υπομονη ρε ολοι θα παραλαβετε... ΥΓ. Αρχιζω να αναπολω τις μερες του digital... 🤣 .. η επομενη φουρνια δειχνει χειροτερη (μπορει να ειναι και ο ιδιος.. 🤣) Που χάθηκε αυτός; Παρέλαβε και ηρέμησε η ψυχή του;
ANESTIS200 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:10 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:10 μμ Δηλαδή εγώ που έκανα παραγγελία από πλαίσιο (που στο μειλ επιβεβαίωσης το γράφει ως προπαραγγελια) απλό 17 μαύρο 256 θα το πάρω τα Χριστούγεννα? Έκανα και στην istorm παραγγελία εκεί λέγαμε για 15-20 μέρες. Και οι 2 παραγγελίες έγιναν 2 Οκτώβρη
Stelaras1993 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:16 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:16 μμ 3 ώρες πριν, NoMans είπε Πάντως όλοι έχουμε εκνευριστεί με την όλη κατάσταση, αλλά δεν μου φαίνεται λογικό κάποιοι που εν γνώσει τους προσπαθούν να εκμεταλλευτούν μια "τρύπα" του συστήματος, ουσιαστικά να πάρουν τη σειρά κάποιου άλλου που περιμένει τόσο καιρό, και μετά να τους φταίει το σύστημα, οι εταιρίες, το πόσα χιλιόμετρα έκαναν και δεν ξέρω τι άλλο. Έλεος, ένα τηλ είναι... Κανενός σειρά δεν πάμε να παρακάμψουμε το γράφει διαθέσιμο το κλείνουμε και το παίρνουμε . Easy μην μπερδευεσαι, ωστόσο ένα τηλ είναι όπως λες αυτός που το περιμένεις ας το περιμένει παραπάνω δεν έγινε κάτι . Χθεσινή παραγγελία από κώτσο αεροδρομίου σήμερα πρωί παραλαβή . Ευγενικότατοι και απαλοί . Μου κάνανε και αποφορολογηση ενώ το είχα κλείσει χωρίς και καλά στην παραγγελία , απλά πλήρωσα όλο το ποσό και μου δώσανε πίσω μετρητά τα 300! Καλές παραλαβές στους υπόλοιπους!! 2
defodio Δημοσ. Τετάρτη στις 02:17 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:17 μμ Μόλις μίλησα με iStorm, τελευταία παραλαβή είχαν την προηγούμενη εβδομάδα. Αναμένουμε.... 1
zavrasdj Δημοσ. Τετάρτη στις 02:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:20 μμ Καλά κρασιά , πήρα public και μου λένε "σας παρακαλώ κάντε λίγο υπομονή" , τι να πεις, κούρασε η κατάσταση 1
harris231 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:28 μμ 20 λεπτά πριν, teol20 είπε Ορίστε με τα ασημένια που τόσο καιρό δεν υπήρχαν πουθενά. Σιγά σιγά ξεπροβαλλουν και αυτά 😂 Αυτή τη διαθεσιμότητα τη βλέπεις σε κάποιο πρόγραμμα; Έχεις κάποιο λινκ; Δεν την εχω ξαναδει αυτή την εικόνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα