Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα μικρό update για την παραγγελία που έκανα χτες το βράδυ αργά στο Γερμανό για το ασημένιο PM 512. Ή κατάσταση είναι σε επεξεργασία , όμως μου ήρθε email με την  ασφάλεια της συσκευής στην οποία αναγράφεται το serial number και το IMEI της συσκευής . Οπότε έχω μια ελπίδα ότι θα τελεσφορήσει αυτή η παραγγελία . 

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Blueneo είπε

Απολύομαι ψαρούκλες τα Μάλια μου κανω μπούκλες. Σήμερα παιδάκια μου καλά τσιμπήσει μεταφορική Από μικρομάγαζο Scrooge το iPhone 17 προ Max όπως είπα χθες σε παραπάνω ανάρτηση και μου έδωσε εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης για την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου. 
Αισθάνομαι τρομερά ηλίθιος και αυτό φακελώνουμε που ενώ είχα τη δυνατότητα να το κάνω αυτό νωρίτερα δεν το έκανα και επέτρεψα να με χειραγωγεί η iStorm. Με το που είδα το ενημερωτικό που περιμένω από χθες το βράδυ γιατί προφανώς χθες που έκανα την παραγγελία δεν προλαβαίνει μεταφορική να το πάρει απ’ το κατάστημα. Παίρνω αμέσως στην iStorm και επιτέλους λέω το πολυπόθητο προχώρα σε ακύρωση αφού τις προηγούμενες φορές όσες φορές τηλεφώνησα μου λέγανε με επιδεικτικό τρόπο μήπως θέλεις να το ακυρώσουμε; 
Όποτε παίρνω το τηλεφωνάκι μου το σηκώνει ένα παιδί του λέω για μια παραγγελία που έχω κάνει με τιμολόγια μπλαμπλά μπλα μου λέει να σε ενημερώσω ότι δεν έχουμε εκτιμώμενο χρόνο χωρίς να του πω τίποτα εγώ τι λέω δεν πειράζει επειδή βαριέμαι να περιμένω κι άλλο προχώρα σε μια ακύρωση να Τελειώνουμε μη σας πω ότι το έκλεισε το τηλέφωνο σχεδόν μουτρωμένος. Η κατάσταση είναι όπως πάντα πείτε ναι στους μαυραγορίτες. Είδα αλλιώς οτιδήποτε καινούργιο θέλετε να πάρετε day Γουάν θα το βλέπετε μόνο μέσα από άχρηστους ινφλουενσερ

Σε συνέχεια της Οδύσσειας μου η άριστον θα φάει κι άλλη Ακύρωση αφού μετά από πάρα πολύ καιρό η αγαπημένη μου μάρκα είναι back in stock με την καινούργια πολυπόθητη θήκη για το 17 προ Max Οπότε θα ακυρώσω και την δική από iStorm που είχα κανονίσει να πάρω

IMG_9192.png

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Blueneo είπε

Σε συνέχεια της Οδύσσειας μου η άριστον θα φάει κι άλλη Ακύρωση αφού μετά από πάρα πολύ καιρό η αγαπημένη μου μάρκα είναι back in stock με την καινούργια πολυπόθητη θήκη για το 17 προ Max Οπότε θα ακυρώσω και την δική από iStorm που είχα κανονίσει να πάρω

IMG_9192.png

την θηκούλα στην φέρνω μέχρι Παρασκευή με 999€ χωρίς απόδειξη αν θες ;) 

• Haha 2
Δημοσ.

Δεν έχουμε όλοι ρε μάγκες να πετάξουμε 200-300€ έξτρα για να πάρουμε από μαυραγορίτη, το ζητούμενο είναι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους οι αλυσίδες !

Δημοσ.

Χίλιες φορές να δωσω αυτά τα παραπάνω λεφτά για να κλείσω ενα city break Λονδίνο, Αμστερνταμ, ή οπου αλλού υπάρχει ενα Apple Store και ζήσω το experience της αγοράς απο εκεί,παρά να τα δώσω σε μαυραγορίτες που τα έχουν ήδη πάρει με αποφορολογηση και βάζουν και καπέλο (Λονδίνο το παίρνεις και 120 ευρω κάτω από την Ελλάδα λόγω ισοτιμίας).

Βεβαια η αγορα ειναι ελευθερη και όλοι μας κάνουμε συνειδητές επιλογές. Οπότε με ότι είναι ικανοποιημενος κάποιος.

• Like 5
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, MasterBlaster είπε

Κρατα μια.. ποτε δεν ξες.. 🤣 υπαρχουν αρκετοι ενδιαφερομενοι βλεπω...  αλλα μονο 999??? τζαμπα τη δινεις ρε αδερφε.. 🤣 

4 λεπτά πριν, zavrasdj είπε

Δεν έχουμε όλοι ρε μάγκες να πετάξουμε 200-300€ έξτρα για να πάρουμε από μαυραγορίτη, το ζητούμενο είναι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους οι αλυσίδες !

Ακομα και να τα εχουμε και τα 200 και τα 500... δεν επρεπε να τους επιβραβευουμε για αυτες τις @@@@... 

1 λεπτό πριν, teol20 είπε

Χίλιες φορές να δωσω αυτά τα παραπάνω λεφτά για να κλείσω ενα city break Λονδίνο, Αμστερνταμ, ή οπου αλλού υπάρχει ενα Apple Store και ζήσω το experience της αγοράς απο εκεί,παρά να τα δώσω σε μαυραγορίτες που τα έχουν ήδη πάρει με αποφορολογηση και βάζουν και καπέλο (Λονδίνο το παίρνεις και 120 ευρω κάτω από την Ελλάδα λόγω ισοτιμίας).

Βεβαια η αγορα ειναι ελευθερη και όλοι μας κάνουμε συνειδητές επιλογές. Οπότε με ότι είναι ικανοποιημενος κάποιος.

Η αγορα ειναι ελευθερη και καλα κανει.. αλλα εμεις επρεπε να καταδικαζουμε τετοιες ενεργειες και να μην τους δικαιωνουμε .... του χρονου θα σας βαλουν καπελο 2Κ και θα τους λετε και ευχαριστω......

Αναμονη μεχρι να σβησει ο ηλιος ρε....... 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, teol20 είπε

Με 200 ευρώ διαφορά ετοιμάσου για κανένα Bitola, άγιους 40 ή Σαντάνσκι αυθημερόν με μπατζετ για 2 κομμάτια πίτσα στο χέρι. Ίσως και κινητό. Ίσως κ όχι..

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vpapanik είπε

πρέπει να σε συμπαθούν πολύ ώστε να τους αποσπάσεις τέτοια πληροφορία...

17xxx ή 18xxx η παραγγελία ;

17xxx

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, george991 είπε

Με 200 ευρώ διαφορά ετοιμάσου για κανένα Bitola, άγιους 40 ή Σαντάνσκι αυθημερόν με μπατζετ για 2 κομμάτια πίτσα στο χέρι. Ίσως και κινητό. Ίσως κ όχι..

https://www.skroutz.gr/mp/268575532/Apple-iPhone-17-Pro-Max-12-256GB-Cosmic-Orange-Proparagelia.html

https://www.skroutz.gr/mp/268575532/Apple-iPhone-17-Pro-Max-12-256GB-Cosmic-Orange-Proparagelia.html

Τα 200 ευρω που ακριβως τα είδες; 

Με 1385 έχει σήμερα ετοιμοπαραδοτο Λονδινο και ο πιο "φθηνός" μαυραγορίτης το δινει 1825+.

Με 400 ευρω στο χερι σου κάνω εγω πακέτο σουπερ :P

https://gr.skyscanner.com/transport/flights/ath/lond/251011/251011/?adultsv2=1&cabinclass=economy&childrenv2=&ref=home&rtn=1&outboundaltsenabled=false&inboundaltsenabled=false&preferdirects=false 

Πας Σαββατο πρωι, παιρνεις κινητο, κάνεις βόλτα στο συννεφιασμενο Λονδινο, τρως 150 ευρω εκει και εχεις και περισσευμα από τα 1800 ευρω που ζηταει εδω ο μαυραγοριτης :P

Επεξ/σία από teol20
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, teol20 είπε

Με 1385 έχει σήμερα ετοιμοπαραδοτο Λονδινο και ο πιο "φθηνός" μαυραγορίτης το δινει 1825+.

https://gr.skyscanner.com/transport/flights/ath/lond/251011/251011/?adultsv2=1&cabinclass=economy&childrenv2=&ref=home&rtn=1&outboundaltsenabled=false&inboundaltsenabled=false&preferdirects=false 

Πας Σαββατο πρωι, παιρνεις κινητο, κάνεις βόλτα στο συννεφιασμενο Λονδινο, τρως 150 ευρω εκει και εχεις και περισσευμα από τα 1800 ευρω που ζηταει εδω ο μαυραγοριτης :P

Η μονη διαφορα τωρα ειναι οτι με τα δικα σου λεφτα, το ταξιδι αυτο αντι να το κανεις εσυ.. θα το κανει ο μαυραγοριτης.. .. 🤣🤣 

Καλα θα παει αυτο... 

• Haha 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, teol20 είπε

Αυτό που περιγράφεις δεν είναι ταξίδι είναι η ταλεπα η ίδια 😂

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, MasterBlaster είπε

Χαχαχαχαχα. Θα σου πω. Πέρα από την πλάκα είναι ακριβή μάρκα ισχύει. Αλλά έχω την ίδια για το 15 αρι και είναι σκυλί μαύρο. Έχει περάσει 3 οικοδομές 🤌🏽😏

55 λεπτά πριν, Blueneo είπε

IMG_9192.pngΠαιδιά κάτι θα καταλάβετε ηθική αυτή δεν υπάρχει στην iStorm είναι συγκεκριμένα σ’ αυτή την εταιρεία που είναι στη φωτογραφία από την iStorm θα έπαιρνα μία θήκη που θα χαλάσω ένα πενηντάρικο μόνο και μόνο για τις πρώτες μέρες μέχρι να είναι backing στοκ η θήκη που σας έχω σε φωτογραφία. Χρησιμοποιώ ήδη αυτή τη μάρκα στο κινητό που έχω τώρα και έχω μείνει εξαιρετικά ικανοποιημένος γιατί είναι αλουμίνιο και δεν έχει χτυπήσει καθόλου το κινητό μου μιας που δουλεύω σε οικοδομές. Την θήκη λοιπόν δεν την παίρνω από μαυραγορίτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...