teol20 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:01 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:01 μμ 5 λεπτά πριν, Mitsaras29 είπε Τραγικοί! Πόσοι είμαστε που έχουμε από 22/09 15:01 και νωρίτερα παραγγελία στην istorm Orange pm 256 και ούτε φωνή ούτε ακρόαση Νομίζω γενικά τα ΡΜ εχουν θέμα. Τα Προ ειναι σε καλυτερη μοίρα. 1
SteliosD70 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:10 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:10 μμ Καλησπέρα σας, Βλεπω όλοι στην ίδια μοίρα είμαστε. Προπαραγγελια 17 PM Cosmic orange 256 14/09, δυστυχώς από you.gr, δεν έχουν ιδέα πότε θα παραλάβουν. Όταν μίλησα μαζί τους τελευταία φορά την Δευτέρα 06/10 για την ημερομηνία προπαραγγελίας, η κοπέλα μου απαντάει "όντως, πολύ μεγάλο το διάστημα" (σώπα!). Εχει παραλάβει κανένας από το μαγαζί αυτό; Ή αν έχει παραγγείλει κάποιος από αυτό το μαγαζί, τι είπαν για τις προπαραγγελίες;
zavrasdj Δημοσ. Τετάρτη στις 08:13 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:13 μμ Το ότι δεν έχουν ιδέα πότε έχουν παραλαβές στο public, πως σας φαίνεται; Μιλάμε για ολική άγνοια! Να ρωτάς να σου πει έστω πότε περίπου θα εξυπηρετηθούν οι προπαραγγελίες και να σου λένε "μακάρι να ξέραμε" 🤡
G.K90 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:19 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:19 μμ (επεξεργασμένο) Για pro μου έστειλαν, όχι pro max… @Mitsaras29 Επεξ/σία Τετάρτη στις 08:21 μμ από G.K90
Jimakosd Δημοσ. Τετάρτη στις 08:23 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:23 μμ (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως από πλαίσιο παραγγελία 20/9 και πληρωμή απευθείας η απάντηση που μου έδωσαν πριν το κάνω προ παραγγελία ήταν ότι μπορεί να κανει και δυο μήνες 12PM orange 256 🤣 Επεξ/σία Τετάρτη στις 08:26 μμ από Jimakosd
stelpanta Δημοσ. Τετάρτη στις 08:29 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:29 μμ Λέμε πάντως για την Ελλαδίτσα και τις λιγοστές διαθεσιμότητες κράζοντας παρόχους και resellers,όμως φίλος που είναι τώρα στο San Francisco πήγε σε Apple Store για pro max και δεν είχε διαθέσιμο ,συμπεράσματα δικά σας ..
teol20 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:39 μμ 8 λεπτά πριν, stelpanta είπε Λέμε πάντως για την Ελλαδίτσα και τις λιγοστές διαθεσιμότητες κράζοντας παρόχους και resellers,όμως φίλος που είναι τώρα στο San Francisco πήγε σε Apple Store για pro max και δεν είχε διαθέσιμο ,συμπεράσματα δικά σας .. Απλα στο Apple Store στo San Francisco αποθεματα μερα με την ημερα θα βγουν και θα υπάρχει ομαλοποίηση ή παραγγέλνεις απευθειας απο την Apple και σε 3-4 βδομαδες (ναι ειναι πολυ) αλλα ΞΕΡΕΙΣ οτι θα παραλαβεις. Στην Ελλαδιτσα περιμενεις πρωτα να εξυπηρετηθουν τα βυσματα, οι influencers και οι παρατρεχάμενοι πρωτού έρθει η σειρά σου (ή παρακαλάς να σου κατσει κανενα κομματι απο τα Refresh στον Κώτσο)
Blueneo Δημοσ. Τετάρτη στις 08:45 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:45 μμ Το λοιπό. Σε συνέχεια. Η τοπική acs και φίλη που την έχει μου είδε το κωδικό και αύριο έρχεται το πολυπόθητο από το μικρομάγαζο του Σκρουτζ. Αύριο φάση παραλαμβάνω και είμαι και σε νησί. Πόσο ηλίθιος που περίμενα κοντά ένα μήνα για μια προπαραγγελια από istorm που στην καλύτερη θα ερχόταν Νοέμβρη. Αύριο θα σας στείλω update 1
MPQHD Δημοσ. Τετάρτη στις 08:53 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:53 μμ 4 λεπτά πριν, Blueneo είπε Το λοιπό. Σε συνέχεια. Η τοπική acs και φίλη που την έχει μου είδε το κωδικό και αύριο έρχεται το πολυπόθητο από το μικρομάγαζο του Σκρουτζ. Αύριο φάση παραλαμβάνω και είμαι και σε νησί. Πόσο ηλίθιος που περίμενα κοντά ένα μήνα για μια προπαραγγελια από istorm που στην καλύτερη θα ερχόταν Νοέμβρη. Αύριο θα σας στείλω update Αν πουλούσαν σε κανονικές τιμές τα Skroutzoμάγαζα δεν θα είχαν ούτε αυτά απόθεμα.... Αλλά στις ακραίες τιμές που πουλάνε και χωρίς να δέχονται απαλλαγή ΦΠΑ τα περισσότερα, τυχαίνει να έχουν κάποια κομμάτια να εξυπηρετήσουν αυτούς τους λίγους που δέχονται να πληρώσουν το κάτι παραπάνω λόγω βιασύνης... Καλά έκανες και το χτύπησες, αφού το βιαζόσουν και με γεια σου, αλλά σίγουρα δεν είναι και η ιδανική λύση... 4
zavrasdj Δημοσ. Τετάρτη στις 09:58 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:58 μμ Παρέλαβε κανείς από public αυτή τη βδομάδα ;
Makka Δημοσ. Τετάρτη στις 10:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:18 μμ 18 λεπτά πριν, zavrasdj είπε Παρέλαβε κανείς από public αυτή τη βδομάδα ; Επειδη σε νιωθω , εχω μπει σε σειρα σε ακομα ενα καταστημα , μου ειχαν πει οτι θα κανουν παραλαβη μεσα του μηνα και θα με παρουν τηλ. Αν με παρουν θα ερθω σε επικοινωνια μηπως το παρεις αν θελεις
Subrosaval Δημοσ. Τετάρτη στις 10:49 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:49 μμ Τα νεότερα από την παραγγελία μου από το Γερμανό χτες το βράδυ τέτοια ώρα, είναι ότι ταχυδρομήθηκε πριν λίγο . Το συμπέρασμα . Ο Γερμανός βάζει τακτικά κάποιες συσκευές ονλάιν . Αν προχωρήσεις τη διαδικασία σημαίνει ότι υπάρχει στο απόθεμα και όχι όπως συμβαίνει στον Κωτσόβολο που στον προχωράει ακόμα και χωρίς απόθεμα . 1
bill_2 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:01 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:01 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Subrosaval είπε Τα νεότερα από την παραγγελία μου από το Γερμανό χτες το βράδυ τέτοια ώρα, είναι ότι ταχυδρομήθηκε πριν λίγο . Το συμπέρασμα . Ο Γερμανός βάζει τακτικά κάποιες συσκευές ονλάιν . Αν προχωρήσεις τη διαδικασία σημαίνει ότι υπάρχει στο απόθεμα και όχι όπως συμβαίνει στον Κωτσόβολο που στον προχωράει ακόμα και χωρίς απόθεμα . Ο Γερμανος ναι ποιο αξιόπιστος εννοείτε ,πηρανε και αλλα παιδιά εδω μεσα ετσι , υπαρχει διαθέσιμο το πληρώνεις και το περνεις κανονικά! οχι σαν το Κωτσοβολ που μας εσπασε τα π@π@@@ του τυπου "δεν ειναι δικο σας ειναι αλουνου και ολο τετοιες βλακειες ! ¨" φτιάξτε το Γ@Μ@ΣΑΙΤ ΣΑΣ να είστε σωστοί δεν φταίμε εμεις! εσείς φταίτε ετσι ειπα εχθες σε εναν με (υφακι ξερολα) ! γιατι υπάρχουν και καλα παιδιά εκει μεσα δεν ειναι ολοι ετσι ! φτιάξτε το Κ@Λ@σαιτ οπως πρεπει και ΤΕΛΟΣ ! αντε και πολυ τραβηξε το θεμα με τον Κωτσοβολ και τα refresh .... το αλλο το παιδί εχθές εδω ποιο πάνω στο νήμα εκανε 280 χιλ και δεν πηρε τιποτα ! ενω του ελεγε το sms ελα να το παρεις απο το καταστημα ! και πηρε τα π@π@@@α του στο τελος και αυτος οπως και εγω και πολύ αλλοι .. καλα ειπε οτι θα τους παει δικαστικος η για καταγγελία ! γιατι ίσως ετσι θελουνε για να στρώσουν τα πραγματα .... Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:58 πμ από bill_2
didimimimi Δημοσ. Τετάρτη στις 11:04 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:04 μμ 1 λεπτό πριν, bill_2 είπε Ο Γερμανος ναι ποιο αξιόπιστος εννοείτε ,πηρανε και αλλα παιδιά εδω μεσα ετσι , υπαρχει διαθέσιμο το πληρώνεις και το περνεις κανονικά! οχι σαν το Κωτσοβολ που μας εσπασε τα π@π@@@ του τυπου "δεν ειναι δικο σας ειναι αλουνου και ολο τετοιες βλακειες ! ¨" φτιάξτε το Γ@Μ@ΣΑΙΤ ΣΑΣ να είστε σωστοί δεν φταίμε εμεις! εσείς φταίτε ετσι ειπα εχθες σε εναν ΜΠΟΥΦΟ ! γιατι υπάρχουν και καλα παιδιά γενικά δεν ειναι ολοι ετσι ! φτιάξτε το Κ@Λ@σαιτ οπως πρεπει και ΤΕΛΟΣ ! αντε και πιολυ τραβηξε το θεμα με τον Κωτσοβολ και τα refresh .... Νομίζω σε άκουσαν σχετικά με το σάιτ γιατί πλέον τα εμφανίζουν σαν εξαντλημένα όλα σχεδόν 😶 3
James. Δημοσ. Τετάρτη στις 11:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:05 μμ Μόλις τώρα, didimimimi είπε Νομίζω σε άκουσαν σχετικά με το σάιτ γιατί πλέον τα εμφανίζουν σαν εξαντλημένα όλα σχεδόν 😶 Ακριβως. Απο το μεσημερι και μετα αλλαξε. Το παρατηρησα και εγω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα