Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, didimimimi είπε

Νομίζω σε άκουσαν σχετικά με το σάιτ γιατί πλέον τα εμφανίζουν σαν εξαντλημένα όλα σχεδόν 😶

μακαρι το ΓΑΒ που εκανα να επιασε τοπο ,ειμαι ομως σιγουρος οτι τους τα ψαλανε και πολλοί αλλοι ...αντε  μας ζαλίσανε τα τετοια αυτες της μερες , φρουδες ελπιδες ! 280 χιλ εκανε ο αλλος ! WTF 

1 ώρα πριν, James. είπε

Ακριβως. Απο το μεσημερι και μετα αλλαξε. Το παρατηρησα και εγω.

Μακαρι επιτελους ΤΕΛΟΣ !!  δεν εχω μπει και δεν θα ξαναμπώ , εχω ωρες να μπω το έσβησα εντελώς απο τα νευρα μου ... 

Επεξ/σία από bill_2
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, MPQHD είπε

Αν πουλούσαν σε κανονικές τιμές τα Skroutzoμάγαζα δεν θα είχαν ούτε αυτά απόθεμα.... Αλλά στις ακραίες τιμές που πουλάνε και χωρίς να δέχονται απαλλαγή ΦΠΑ τα περισσότερα, τυχαίνει να έχουν κάποια κομμάτια να εξυπηρετήσουν αυτούς τους λίγους που δέχονται να πληρώσουν το κάτι παραπάνω λόγω βιασύνης... 
Καλά έκανες και το χτύπησες, αφού το βιαζόσουν και με γεια σου, αλλά σίγουρα δεν είναι και η ιδανική λύση... 

Ίσα-ίσα εμένα αυτό ήταν το πρόβλημα μου ότι ήθελαν όπως και δήποτε να γίνει απαλλαγή Φ.Π.Α. ενώ εμένα με συνέφερε να έχει το Φ.Π.Α. μέσα. Η αλήθεια είναι πως παλιά Scrooge ο μαγαζά δίνανε φθηνότερα τα κινητά Κοίτα μια εναλλακτική λύση τώρα πια δυστυχώς έχουν αλλάξει τα πράγματα προς το αντίθετο αλλά τουλάχιστον δεν είναι αυτή η κοροϊδία όπως είναι άλλες μεγάλες ηλικίες αλυσίδες δεν ξέρουμε πότε θα παραλάβετε δεν απαντάμε

Μόλις τώρα, Blueneo είπε

Ίσα-ίσα εμένα αυτό ήταν το πρόβλημα μου ότι ήθελαν όπως και δήποτε να γίνει απαλλαγή Φ.Π.Α. ενώ εμένα με συνέφερε να έχει το Φ.Π.Α. μέσα. Η αλήθεια είναι πως παλιά Scrooge ο μαγαζά δίνανε φθηνότερα τα κινητά Κοίτα μια εναλλακτική λύση τώρα πια δυστυχώς έχουν αλλάξει τα πράγματα προς το αντίθετο αλλά τουλάχιστον δεν είναι αυτή η κοροϊδία όπως είναι άλλες μεγάλες ηλικίες αλυσίδες δεν ξέρουμε πότε θα παραλάβετε δεν απαντάμε

Και να σου πω και Τάλω ότι είσαι ίσα με την φοροαπαλλαγή που ξαναλέω δε με συνέφερε πληρώνω + τρακόσια ευρώ λιγότερα το κινητό απ ότι στην iStorm

Δημοσ.

Αν ενοχλεί το σχόλιο μπορείτε να το διαγράψετε, αλλά υπάρχει κάποιος που να θέλει να ανταλλάξει 17 pro max cosmic orange με pro max deep blue 512gb? Ήμουν κολλημένος με το πορτοκαλί αλλά δεν μπορούσα να περιμένω άλλο και πήρα το μπλε (γούστα είναι αυτά).

Δημοσ.
4 ώρες πριν, teol20 είπε

Απλα στο Apple Store στo San Francisco αποθεματα μερα με την ημερα θα βγουν και θα υπάρχει ομαλοποίηση ή παραγγέλνεις απευθειας απο την Apple και σε 3-4 βδομαδες (ναι ειναι πολυ) αλλα ΞΕΡΕΙΣ οτι θα παραλαβεις. Στην Ελλαδιτσα περιμενεις πρωτα να εξυπηρετηθουν τα βυσματα, οι influencers και οι παρατρεχάμενοι πρωτού έρθει η σειρά σου :P (ή παρακαλάς να σου κατσει κανενα κομματι απο τα Refresh στον Κώτσο)

Όπως και να έχει σε απόσταση ενός μήνα από την κυκλοφορία περιμένεις άλλη εικόνα κ παράδοση από Αμερική,πόσοι εδώ μέσα δεν σκεφτήκαμε ενίοτε να ήμασταν εκεί να το παίρναμε έστω κ σαν εμπειρία ,anyway έτσι απλά το ανέφερα χωρίς καμία πρόθεση να καλύψω τα φετινά ρεζιλίκια στις ελληνικές παραδόσεις 🚚 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Blueneo είπε

Και να σου πω και Τάλω ότι είσαι ίσα με την φοροαπαλλαγή που ξαναλέω δε με συνέφερε πληρώνω + τρακόσια ευρώ λιγότερα το κινητό απ ότι στην iStorm

Με απαλλαγή αγοράζω και εγώ …Το pro max 256gb βγαίνει  1200€ περίπου από iStorm και γενικά αλυσίδες  , ενώ από το φθηνότερο Skroutz αυτή την περίοδο με απαλλαγή πάει 1470€ στην καλύτερη. Πως εσύ κερδίζεις 300€ ; Κάτι λάθος λες…

Όπως και να έχεις οι αλυσίδες δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν , έτσι λειτουργεί η Apple, δεν είναι επιλογή τους η καθυστέρηση… Και όταν υπάρχει καθυστέρηση στις αλυσίδες κάθε χρόνο το Skroutz παίρνει φωτιά με ότι να ναι τιμές + 300/400/500€ από την αρχική των iPhone, ελπίζοντας ότι θα πουλήσουν σε βιαστικούς καταναλωτές… Χειρότεροι είναι αυτοί στο Skroutz. 

Επεξ/σία από MPQHD
Δημοσ.

Έχω κάνει αντίστοιχο σχόλιο για το air στο δικό του thread. Στο Χονγκ Κονγκ το Air ειναι 950 ευρω, και το 17 pm περιπου 1150. Αν και οι διαθεσιμοτητες παιζονται μεχρι τον Νοεμβρη λογω scalping (στο air ειναι καλυτερα τα πραγματα), λογω οτι εχει πεσει το δολλαριο χονγκ κονγκ (γιατι ειναι συνδεδεμενο με το αμερικανικο) καθως και λογω μηδενικου ΦΠΑ, ειναι πολυ συμφερουσα αγορα αν ειστε κοντα σε ταξιδι. επισης το ιδιο ισχυει σε γενικες γραμμες για Ιαπωνια και πολιτειες εντος ηπα με χαμηλο φπα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με μία πιο ψύχραιμη αντιμετώπιση βλέπω πως πλέον ο Κωτσοβολος έχει γεμίσει στην κυριολεξία με μαύρες απλές 256 συσκευές και γενικά τροφοδοτήθηκε καλά σήμερα. Δείχνει η απλή σε μαύρο χρώμα διαθέσιμη σε 18 καταστήματα ανά την Ελλάδα, το ίδιο και η μπλέ και τα υπόλοιπα χρώματα. Θεωρώ πως οι προπαραγγελίες λογικά καλύφθηκαν και πάμε ράφι τουλάχιστον στις απλές με την μικρή χωρητικότητα. Πιστεύω πως και οι υπόλοιπες αλυσίδες  (public) λογικά θα στοκάρουν σύντομα και εμείς οι κοινοί θνητοί με τις βασικές συσκευές θα παραλάβουμε επίσης σύντομα. Αναφέρομαι πάντα στις απλές εκδόσεις. Η καθυστέρηση δεν πιστεύω πως οφειλόταν στις προπαραγγελίες αλλά στην έλλειψη στοκ. Έχω την εντύπωση πως στις μικρές εκδόσεις έχουν καλυφθεί εδώ και μέρες. Και ο Γερμανός βλέπω πως έχει πλέον διαθεσιμότητα σε βασικές συσκευές σε μαύρο χρώμα. 

Επεξ/σία από harris231
  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, zavrasdj είπε

Καλημέρα , ολοταχώς για μήνα αναμονής ! Κοντεύουμε ! 

Καλά περίμενε νωρίς είναι ακόμα , θα τον φτάσουμε και θα τον ξεπεράσουμε κιόλας τον μήνα εμείς με τα ΡΜ 256 πορτοκάλι κ ασήμι μας βλέπω για Χριστούγεννα και ααααννν

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε

Καλά περίμενε νωρίς είναι ακόμα , θα τον φτάσουμε και θα τον ξεπεράσουμε κιόλας τον μήνα εμείς με τα ΡΜ 256 πορτοκάλι κ ασήμι μας βλέπω για Χριστούγεννα και ααααννν

Άμα τα φέρουν τα Χριστούγεννα, να τα βάλουν εκεί που ξέρουν 🤣

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Blueneo είπε

Κάτι μάλλον σου διαφεύγει με το ΦΠΑ φίλε..

Δημοσ.

Αληθεια εγώ πραγματικά δν μπορώ να καταλάβω πως παιδιά που την πάτησαν και Πέρσι έκαναν ξανά φέτος το ίδιο λάθος με τις προ παραγγελίες μου φαίνεται αδιανόητο , εγώ προσωπικά δν ήξερα την κατάσταση που επικρατεί πρώτη φορά μπήκα σε αυτήν την διαδικασία και δν θα υπάρξει δεύτερη 

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...