polaki Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, Cyberscout said: 1. Δεν έχει την προϋπηρεσία ως ελεύθερος επαγγελματίας. 2. Έχει την παλιά ταυτότητα και δεν έχει επιλογή για άντληση στοιχείων από το emep.gov.gr να πάρει την καινούργια. 3. Δεν έχει επιλογή για γραπτή αποστολή ερωτήματος/αιτήματος. 4. Δεν έχει επιλογή για φιλική είσοδο με PIN ή/και βιομετρικά. 5. Δεν υπάρχει επιλογή να πληρώσω άμεσα (πχ. με κάρτα) τις ασφαλιστικές εισφορές μου. 6. Στο ιστορικό ασφάλισης αναφέρει ότι δεν υπάρχουν δεδομένα. 7. Στην επιλογή Μεταβολής στοιχείων αναφέρει ότι παρουσιάστηκε σφάλμα. 1 + 7: Έχω εγώ δεδομένα πάντως σε αυτό και μάλιστα για όλες τις εργασίες που είχα ως μισθωτός ΙΚΑ αλλά και ΤΕΒΕ: Απλά σε ΤΕΒΕ (ΕΦΚΑ) ξεκινάει απ'το 2017 για κάποιο λόγο σε μένα, ενώ εγώ έχω μπλοκάκι από το 2011. 8: Με προχωράει κανονικά εμένα Σε όλα τα υπόλοιπα έχεις δίκιο. Θέλει βελτίωση, αλλά είναι μια καλή αρχή θεωρώ! Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από polaki
mariosnik_ Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LostHopes είπε Forums Ειδήσεις Νέα αλλά τελικά βρίσκομαι να διαβάζω ινφομέρσιαλ και με προσβάλουν και από πάνω που τους επισημαίνω τις ελλείψεις τους. Καλά να πάθω. Man μου. Μην επιμένεις γιατί όσο κι αν έχουν ένα ενδιαφέρον για το κοινό αυτές οι πληροφορίες που ψάχνεις, με τον τρόπο που απαιτείς να τις μάθεις χάνεις λίγο το δίκιο σου. Ο συντάκτης του άρθρου θέλει απλά να σε/μας ενημερώσει για την νέα εφαρμογή. Τώρα τα υπόλοιπα που ζητάς, θέλει ολόκληρη δημοσιογραφικη έρευνα, και ειδικα από την στιγμή που ο άλλος κάνει εθελοντικά αυτό που κάνει δεν βρίσκω τον λόγο να απαιτώ κάτι παραπάνω. Την εφαρμογή καποια εταιρεία θα την έφτιαξε μετα απο κάποιον διαγωνισμό. Θα υπάρχει σίγουρα κάποια απόφαση στο Διαύγεια ανηρτημενη δεν κρύβονται αυτα, αλλα αντε να τα βρεις τώρα.... Εκεί αναρτώνται τα πάντα των πάντων σε ότι έχει να κάνει με το δημόσιο, άπειροι άλλοι διαγωνισμοί που μπορει να τρέχουν και στο ίδιο υπουργείο η υπηρεσία, δεν θα είναι εύκολο να τα ψάξεις λόγω πολλών αποτελεσμάτων ενώ επίσης επειδή έχω κάνει αναζήτηση παλιά, δεν έχει και τα καλύτερα φίλτρα αναζήτησης. Πχ αν βάλεις μια λέξη συγκεκριμένη στην βάση δεδομένων δεν θα εμφανίσει κανένα αποτέλεσμα ενώ αν βάλεις δυο τρεις μπορείς να σου βγάλει 100 αποτελέσματα. 1 ώρα πριν, billdanos είπε Ο συντάκτης του άρθρου δεν είναι δημόσιος υπάλληλος ούτε και το insomnia είναι δημόσιος οργανισμός. Για αυτά τα στοιχεία μπορείς να απευθυνθείς στην ίδια την υπηρεσία. Που ούτε αυτή παίζει να σου απαντήσει έτσι απλά η μέσω email εντός αν υποβάλλεις ερώτημα με αριθμό πρωκολλου. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από mariosnik_ 1
NexGen Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 2 hours ago, LostHopes said: Αφού είναι εφαρμογή δημοσίου συμφέροντος στο άρθρο θα έπρεπε να μας ενημερώνει ο συντάκτης επιπλέον: - πόσο μας κόστισε - ποιος την ανέπτυξε Κάπου εκεί μέσα στη διαύγεια πρέπει να είναι όλα. Άμα έχεις όρεξη και το ψάξεις πες κι εμάς τι βρήκες. https://diavgeia.gov.gr/f/e-E.F.K.A.
Titos301 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 2 ώρες πριν, billdanos είπε Ο συντάκτης του άρθρου δεν είναι δημόσιος υπάλληλος ούτε και το insomnia είναι δημόσιος οργανισμός. Για αυτά τα στοιχεία μπορείς να απευθυνθείς στην ίδια την υπηρεσία. Α ο δημοσιογραφος κανει copy paste το δελτιο τυπου μονο;
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Super Moderators Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 λεπτό πριν, Titos301 είπε Α ο δημοσιογραφος κανει copy paste το δελτιο τυπου μονο; Στο insomnia είσαι όχι στην Καθημερινή! 😛
warewolf Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Κόστισε 90.000 ευρώ, αν και εντάσσεται στο γενικότερο έργο της ψηφιακής μετάλλαξης του ΕΦΚΑ που φτάνει τα 30 εκατομμύρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα