Lazmour Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες To θέμα δεν το επισημαίνει μόνο ο Jerry, που στο κάτω κάτω αυτή είναι η "δουλειά" του, αλλά και στο reddit. Επίσης, ΠΟΤΕ ΡΕ APPLE ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ????
Vesouvious Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Ε όχι και κανένα θέμα στο 16pro με το heating. Ενα χρόνο το είχα. Οκ όχι συνεχώς, αλλά μια χαρά σε ορισμένα tasks ψηνόταν σε συγκεκριμένο σημείο. Το air σε αυτό το πάχος αν ήταν από αλουμίνιο θα είχε θέμα φαντάζομαι. Για τη θερμοκρασία δεν ξέρω πως θα τα πάει, αλλά φαντάζομαι θα είναι σαν τα 16αρια (αν και έχει εναν πυρήνα λιγότερο στην GPU). Επίσης στα 16pro τιτάνιο πρακτικά είχαμε μόνο στο περίγραμμα του μισού εκατοστού και όχι γενικότερα στο υπόλοιπο σασί μιας και μπρος πίσω είχε γυαλί. Στο 16 δεν έχω κανένα θέμα. Άντε να ζεσταθεί αν γράψεις για ώρα ProRes. Υποθέτω το ίδιο θα γίνει και στο 17. Σε κανονικές συνθήκες δεν έχω θέμα με θερμοκρασίες πάντως. Στο 15 είχα σε απλά πράγματα. Είχε λυθεί όμως από 17.5 1 λεπτό πριν, Dion21 είπε Εντομεταξυ το Air που προτίμησα εγώ για φέτος δεν είναι από αλουμίνιο αλλά από τιτάνιο 😂 και μάλιστα δείχνει πολύ ποιοτικό τηλέφωνο το Air 👌 Φυσικά το τιτάνιο δείχνει premium. Το 17 θυμίζει iqos..
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 λεπτό πριν, Vagus. είπε Κάθε χρόνο επανέρχεται το ίδιο θέμα, το οποίο ξαφνικά "σβήνει" μετά από την αρχική βαβούρα. Δε γίνεται ποτέ συζήτηση για το εξαιρετικά άθλιο επίπεδο αθλιότητας των Galaxy. Πέρασαν από τα χέρια μου S22, s23, s24 Ultra, όλα τους με κάκιστη βαφή αλουμινίου & τιτανίου, δυσχρωμίες/αλλοιώσεις μέσα σε θήκη. Και αμυχές με σχετική ευκολία. Οπότε, αναρωτιέμαι, τι πραγματικά/πρακτικά ισχύει και τι όχι. Αναμένω από Apple freaks να μιλήσουν για την εμπειρία τους. Αν αυτοί παραπονεθούν για εύκολες γρατζουνιές, το πρόβλημα ισχύει και είναι πλήρως αδικαιολόγητο, πλέον. Είναι πολύ φρέσκιες ακόμη οι συσκευές στα χέρια μας για να παρατηρήσουμε σημάδια κλπ. Η προστασία στο αλουμίνιο φαίνεται είναι μια χαρά για την καθημερινή χρήση αλλά δεν παύει να έχει και κάποια όρια σαν υλικό. Όλες μου οι συσκευές ήταν γυμνές ανέκαθεν και χρησιμοποιώ θήκες πουγκιά συνήθως δερμάτινες και πολύ λεπτές για την προστασία τους όταν τις πετάω μέσα σε καμιά τσάντα κλπ. Καμία ποτέ δεν είχε αποκτήσει ιδιαίτερα σημάδια άσχετα με τα υλικά κατασκευής της. Επειδή όμως δεν είναι όλοι σαν εμένα, υπάρχουν και οι θήκες και όλα καλά!
Vesouvious Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 9 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν παίζει αυτό να γίνει. Γιατί;;;; Και θα μείνουμε με το 16;
smoothjimmy27 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 λεπτά πριν, Vesouvious είπε Στο 16 δεν έχω κανένα θέμα. Άντε να ζεσταθεί αν γράψεις για ώρα ProRes. Υποθέτω το ίδιο θα γίνει και στο 17. Σε κανονικές συνθήκες δεν έχω θέμα με θερμοκρασίες πάντως. Στο 15 είχα σε απλά πράγματα. Είχε λυθεί όμως από 17.5 Και σε εγγραφη βιντεο 4Κ60 και 4Κ120 ανεβαζει καλες θερμοκρασιες. Μεσα σε θηκη σιλικονης. Δεν εχω γραψει βιντεο χωρις τη θηκη για να δω αν υπαρχει αισθητη διαφορά, αλλα δε θα εμπαινα και στη διαδικασια κιολας Θεωρω στανταρ την αυξηση θερμοκρασιας οταν ο επεξεργαστης δινει πονο ! 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 3 ώρες 5 λεπτά πριν, Dion21 είπε Εντομεταξυ το Air που προτίμησα εγώ για φέτος δεν είναι από αλουμίνιο αλλά από τιτάνιο 😂 και μάλιστα δείχνει πολύ ποιοτικό τηλέφωνο το Air 👌 Το τιτάνιο στο air είναι τίποτα από άποψη επιφάνειας σε σχέση με τα 17 pro! Τα πιο "σημαντικά" θέματα με το air είναι το ένα ηχείο, η μία κάμερα και η μικρότερη αυτονομία του.
Silverage Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Το αγγίζετε λάθος, έχει εμπειρία η Apple σε αυτά.
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 λεπτά πριν, Vesouvious είπε Γιατί;;;; Και θα μείνουμε με το 16; Θυμάσαι ποτέ την Apple να σου αλλάξει υλικά κατασκευής σε μια σειρά στη μέση της χρονιάς? Άντε να σου βγάλει κάνα άλλο χρώμα αλλά μέχρι εκεί. 1
Dion21 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 5 λεπτά πριν, Vesouvious είπε Στο 16 δεν έχω κανένα θέμα. Άντε να ζεσταθεί αν γράψεις για ώρα ProRes. Υποθέτω το ίδιο θα γίνει και στο 17. Σε κανονικές συνθήκες δεν έχω θέμα με θερμοκρασίες πάντως. Στο 15 είχα σε απλά πράγματα. Είχε λυθεί όμως από 17.5 Φυσικά το τιτάνιο δείχνει premium. Το 17 θυμίζει iqos.. Ενώ αρχικά φίλε έκανα παραγγελία το Pro Max είδα Air και μέσα μου είπα ρε σύ αυτό είναι ωραίο και είναι πραγματική αναβάθμιση (κάτι διαφορετικό) όντως με το τιτάνιο στο περίβλημα δείχνει πολύ premium 1
Dead-Poet Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μόλις τώρα, billdanos είπε υπάρχουν και οι θήκες και όλα καλά! Δεν είναι "όλα καλά", και έγραψα παραπάνω το γιατί. Τόσα χρόνια, με το σχεδιασμό του τετράγωνου camera bump, η βάση ήταν δυσπρόσιτη και από γυαλί, άρα δεν μπορούσε να γρατζουνιστεί εύκολα καθώς μόνο οι τρεις στρογγυλές κάμερες προεξείχαν και την κάλυπταν. Τώρα, με το παραλληλόγραμμο camera plataeau, μεγάλο μέρος παραμένει απροστάτευτο από τη θήκη (και ακάλυπτο από άλλα στοιχεία του κινητού), και όντας από το ίδιο υλικό (ανοδιωμένο αλουμίνιο) είναι μοιραίο να γρατζουνιστεί 2
Huruduru Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μόλις τώρα, billdanos είπε Το τιτάνιο στο air είναι τίποτα από άποψη επιφάνειας σε σχέση με τα 17 pro! Τα πιο "σημαντικά" θέματα με το air είναι το ένα ηχείο, η μία κάμερα και η μικρότερη αυτονομία του. Το Air πιστεύω είναι το πρωτότυπο της Apple στο οποίο θα βασιστεί το Fold του χρόνου. Έχει τρομερό σασί σύμφωνα με τα τεστ και δεν λυγίζει με τίποτα. Προσωπικά περιμένω να δω την υλοποίηση του Fold. 2
Vesouvious Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μόλις τώρα, billdanos είπε Θυμάσαι ποτέ την Apple να σου αλλάξει υλικά κατασκευής σε μια σειρά στη μέση της χρονιάς? Άντε να σου βγάλει κάνα άλλο χρώμα αλλά μέχρι εκεί. Όχι. Μόνο κάτι κίτρινα και κόκκινα θυμάμαι και αυτά στα απλά iPhone. Εδώ όμως είναι ειδική περίπτωση πρέπει να σώσει την φήμη των pro 😛 3 λεπτά πριν, Dead-Poet είπε Δεν είναι "όλα καλά", και έγραψα παραπάνω το γιατί. Τόσα χρόνια, με το σχεδιασμό του τετράγωνου camera bump, η βάση ήταν δυσπρόσιτη και από γυαλί, άρα δεν μπορούσε να γρατζουνιστεί εύκολα καθώς μόνο οι τρεις στρογγυλές κάμερες προεξείχαν και την κάλυπταν. Τώρα, με το παραλληλόγραμμο camera plataeau, μεγάλο μέρος παραμένει απροστάτευτο από τη θήκη (και ακάλυπτο από άλλα στοιχεία του κινητού), και όντας από το ίδιο υλικό (ανοδιωμένο αλουμίνιο) είναι μοιραίο να γρατζουνιστεί Ισχύει. Γι αυτό η dbrand φέτος έκλεισε όλο το τμήμα της κάμερας. Κάτι ξέρει! 1
Dead-Poet Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 3 λεπτά πριν, Vesouvious είπε Γι αυτό η dbrand φέτος έκλεισε όλο το τμήμα της κάμερας. Και πολύ σύντομα, το κλειστό τμήμα θα μετατραπεί σε μαγνήτη σκόνης και λοιπών μικροσωματιδίων...
smoothjimmy27 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 5 λεπτά πριν, Huruduru είπε Το Air πιστεύω είναι το πρωτότυπο της Apple στο οποίο θα βασιστεί το Fold του χρόνου. Έχει τρομερό σασί σύμφωνα με τα τεστ και δεν λυγίζει με τίποτα. Προσωπικά περιμένω να δω την υλοποίηση του Fold. Αυτο ακριβως πιστευω και εγω Μισο fold ειναι το Air
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 3 ώρες 4 λεπτά πριν, Dead-Poet είπε Δεν είναι "όλα καλά", και έγραψα παραπάνω το γιατί. Τόσα χρόνια, με το σχεδιασμό του τετράγωνου camera bump, η βάση ήταν δυσπρόσιτη και από γυαλί, άρα δεν μπορούσε να γρατζουνιστεί εύκολα καθώς μόνο οι τρεις στρογγυλές κάμερες προεξείχαν και την κάλυπταν. Τώρα, με το παραλληλόγραμμο camera plataeau, μεγάλο μέρος παραμένει απροστάτευτο από τη θήκη (και ακάλυπτο από άλλα στοιχεία του κινητού), και όντας από το ίδιο υλικό (ανοδιωμένο αλουμίνιο) είναι μοιραίο να γρατζουνιστεί Οι γωνίες του plateau, που αναφέρεται πως είναι πιο ευαίσθητες σε σημάδια, καλυπτονται οκ από ότι βλέπω από τη θήκη που έχω (techwoven). Επίσης η ίδια η συσκευή γυμνή πάνω σε μια επίπεδη επιφάνεια, πάλι στηρίζεται στις κάμερες και δεν έχει επαφή το plateau.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα