Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Οι γωνίες του plateau, που αναφέρεται πως είναι πιο ευαίσθητες σε σημάδια

Δεν αναφέρομαι στις ακμές/γωνίες του πλατώ, αλλά στην "ελεύθερη"/ακάλυπτη επιφάνειά του μεταξύ των καμερών και του αισθητήρα Lidar, που είναι αρκούντως ευμεγέθης.

• Super Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dead-Poet είπε

Δεν αναφέρομαι στις ακμές/γωνίες του πλατώ, αλλά στην "ελεύθερη"/ακάλυπτη επιφάνειά του μεταξύ των καμερών και του αισθητήρα Lidar, που είναι αρκούντως ευμεγέθης.

Αυτή η ελεύθερη επιφάνεια στα τεστς έδειξε πως έχει καλή αντοχή όπως και το υπόλοιπο σασί. Το σημείο που άφησε αμφιβολίες ήταν οι αιχμηρές γωνίες γύρω από από το πλατώ. Και πάλι όμως σε επίπεδες επιφάνειες αν το ακουμπήσεις γυμνό δεν ακουμπάει πουθενά άμεσα το πλατώ  κάτω αλλά στηρίζεται στις κάμερες που προεξέχουν. Και με τη θήκη είναι ακόμη πιο σταθερό μετά και δεν "παλατζάρει" αν το πιέσεις κλπ. Θέμα θα έχεις ίσως αν πετάς τη συσκευή σου κάπου μαζί με άλλα μεταλλικά αντικείμενα (κλειδιά κλπ) που και πάλι όμως, σε αντιθεση με τα τεστ, δεν θα πάρεις το κλειδί και θα το κουνάς σαν πριόνι πάνω στη συσκευή! 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Vagus. είπε

Κάθε χρόνο επανέρχεται το ίδιο θέμα, το οποίο ξαφνικά "σβήνει" μετά από την αρχική βαβούρα.

Δε γίνεται ποτέ συζήτηση για το εξαιρετικά άθλιο επίπεδο αθλιότητας των Galaxy. Πέρασαν από τα χέρια μου S22, s23, s24 Ultra, όλα τους με κάκιστη βαφή αλουμινίου & τιτανίου, δυσχρωμίες/αλλοιώσεις μέσα σε θήκη. Και αμυχές με σχετική ευκολία.

Οπότε, αναρωτιέμαι, τι πραγματικά/πρακτικά ισχύει και τι όχι.

Αναμένω από Apple freaks να μιλήσουν για την εμπειρία τους. Αν αυτοί παραπονεθούν για εύκολες γρατζουνιές, το πρόβλημα ισχύει και είναι πλήρως αδικαιολόγητο, πλέον.

Έχω S22 ultra χωρίς θήκη από την πρώτη ημέρα, το πίσω μέρος δεν έχει ούτε γρατσουνια, ούτε η οθόνη που είναι χωρίς τσάμι προστασίας. Υποτίθεται πληρωνουμε 1000 + για ένα ολοκληρωμένο κινητό, αν είναι ευαίσθητο και θέλει πλαστική θήκη και πλαστικό τσάμι, τότε γιατί να το πληρώσω πληρώσω τόσο ακριβά? Πες ότι άλλο θέλεις για τα Galaxy, αλλά όσο αφορά το υλικό είναι κορυφαία 

Επεξ/σία από Macosj
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, smoothjimmy27 είπε

Αυτο ακριβως πιστευω και εγω

Μισο fold ειναι το Air

Η εξωτερική Magsafe μπαταρία είναι 1:1 η ίδια μπαταρία που φοράει το Air ως εξωτερική. Ουσιαστικά πειραματίζονται και είναι φως φανάρι ότι θα είναι 2 Air με 2 μπαταρίες δίπλα δίπλα και θα ενώνονται με εσωτερική οθόνη και hinge.

• Like 2
Δημοσ.

Και δηλαδή αν γρατζουνιστεί τι θα γίνει; Θα σταματήσει να δουλεύει; Προς τι αυτή η εμμονή να φασκιώνετε το κινητό και να το αντιμετωπίζετε λες και είναι ο θησαυρός της Ατλαντίδας; Πραγματικά η παράνοια μερικών έχει πάει σε άλλο επίπεδο. 

• Like 2
Δημοσ.
57 minutes ago, Thresh said:

Από το 3:25 όμως ανατριχιάζω χωρίς να είμαι χρήστης Apple. :(

γιατι βρε; δεν εχεις καθαρισει ποτε φρεσκα φασολακια;

• Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, enlightened είπε

Και δηλαδή αν γρατζουνιστεί τι θα γίνει; Θα σταματήσει να δουλεύει; Προς τι αυτή η εμμονή να φασκιώνετε το κινητό και να το αντιμετωπίζετε λες και είναι ο θησαυρός της Ατλαντίδας; Πραγματικά η παράνοια μερικών έχει πάει σε άλλο επίπεδο. 

Χάνει μεταπωλητική αξία... 😛 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, enlightened είπε

Πραγματικά η παράνοια μερικών έχει πάει σε άλλο επίπεδο. 

Πραγματικά, για τους "money is not an issue" είναι "παράνοια" η επιθυμία των υπόλοιπων -που δεν μπορούν να το αλλάζουν συχνά- να το προστατεύσουν όσο καλύτερα μπορούν...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, enlightened είπε

Και δηλαδή αν γρατζουνιστεί τι θα γίνει; 

Τώρα σοβαρά μιλάς; 

5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Χάνει μεταπωλητική αξία... 😛 

Δεν είναι αυτό. Μια χαρά πωλείται και με γρατζουνιές. Η γρατζουνιά είναι αίσθηση ατέλειας και νομίζεις ότι η συσκευή είναι χαλασμένη. Επίσης εγώ προσωπικά έχω ευαίσθητη αίσθηση στην αφή θα ξενέρωνα να έπεφτε συνέχεια το χέρι μου σε ατέλειες

• Super Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Vesouvious είπε

Τώρα σοβαρά μιλάς; 

Ναι μπορεί να μιλάει και σοβαρά, δεν είναι όλοι τόσο ευαίσθητοι (εγώ είμαι 😛 ). Αλλά να ξεκαθαρίσουμε και το από τι θα γρατζουνιστεί! Όπως είπα είναι άλλο να έρθει σε τυχαία επαφή με κάτι το κινητό και άλλο να σου σκάσει κάτω στο τσιμέντο ή να πάρεις ένα κλειδί ή κέρμα και να αρχίσεις να το ...πριονίζεις! :) 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, digitalarchive είπε

εσυ ρε φιλε πως τιν απολαμβανεις εχοντας την σε ενα πουγκι-θηκη και δεν εχεις επαφη με το κινητο παρα κουβαλας ενα τουβλο; δλδ σου ερχεται ενα νοτιφικειτιονβ και κανεις ολοκρηρη μανουρα για να το δεις;

εσυ καταργεις απο μονος σου την εννοια του smartphone γιατι εμενα αυτο μονο ταλεπωρια μου ακουγεται.

Τα smartwatch φιλαράκι γι αυτο βγήκαν... για να βλέπεις άμεσα notification και αν θελεις να απαντησεις πας στο κινητό. Η εννοια του smartphone δεν έχει καμια σχεση με την προστασια του κινητου που συζητάμε. Απλά την προστασια εσυ την οριζεις διαφορετικά απο τους άλλους. 

Κανε την δουλεια σου όπως εσυ νομιζεις και άσε τους άλλους να πραξουν το ίδιο... Must σε τετοια θεματα δεν υπάρχουν.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Vesouvious είπε

Τώρα σοβαρά μιλάς; 

Δεν είναι αυτό. Μια χαρά πωλείται και με γρατζουνιές. Η γρατζουνιά είναι αίσθηση ατέλειας και νομίζεις ότι η συσκευή είναι χαλασμένη. Επίσης εγώ προσωπικά έχω ευαίσθητη αίσθηση στην αφή θα ξενέρωνα να έπεφτε συνέχεια το χέρι μου σε ατέλειες

Σκέψου πως μιλάς με άτομο που μπορεί να αλλάξει μια συσκευή επειδή με την αφή του μπορεί να "πιάσει" ένα τσικ κάπου στην περίμετρο της οθόνης κάτι πολύ μικρότερο από έναν κόκκο άμμου ή μια ανεπαίσθητη αλλαγή στο πως κουνιέται ένα κουμπί... 😛 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nhzt είπε

Τα smartwatch φιλαράκι γι αυτο βγήκαν... για να βλέπεις άμεσα notification και αν θελεις να απαντησεις πας στο κινητό. Η εννοια του smartphone δεν έχει καμια σχεση με την προστασια του κινητου που συζητάμε. Απλά την προστασια εσυ την οριζεις διαφορετικά απο τους άλλους. 

Κανε την δουλεια σου όπως εσυ νομιζεις και άσε τους άλλους να πραξουν το ίδιο... Must σε τετοια θεματα δεν υπάρχουν.

Oπότε μαζί με το τηλέφωνο θα πρέπει αναγκαστικά να δώσω και άλλα 800 να πάρω το ΑWU??? ωραία λογική..φιλαράκι

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, crossmo είπε

Oπότε μαζί με το τηλέφωνο θα πρέπει αναγκαστικά να δώσω και άλλα 800 να πάρω το ΑWU??? ωραία λογική..φιλαράκι

Αυτό που δεν καταλαβαίνετε τι σας γράφει ο άλλος με τρελαίνει κάθε φορά! Οκ πολλές φορές ο γραπτός λόγος είναι διαφορετικός και μπορεί να παρεξηγηθεί αλλά και πάλι.. :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...