gregory22 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 ώρες πριν, Tropical_fever είπε Παιδιά, νομίζω ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει λίγο. Ζούμε σε μια εποχή που πολλοί, απλά για να κάνουν νούμερα, ανεβάζουν βίντεο και «δοκιμές αντοχής» με στόχο να βλάψουν τον ανταγωνισμό – είτε είναι η Apple, είτε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία. Η πραγματικότητα είναι απλή: όλα τα κινητά θα γδαρθούν αν τα βάλεις κάτω από ξυράφια και κλειδιά ή αν τα ρίξεις από μεγάλο ύψος. Δεν υπάρχει συσκευή άφθαρτη. Το αν θα χαραχτεί με την πρώτη ή με τη δεύτερη προσπάθεια δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικό. Σχεδόν όλοι άλλωστε, από την πρώτη μέρα, βάζουμε θήκη και προστατευτικό τζαμάκι – και πολλές φορές καταλήγουμε να μην δούμε ποτέ πώς είναι πραγματικά το τηλέφωνο στα χέρια μας. Αντί, λοιπόν, να εστιάζουμε μόνο στα αρνητικά, ας χαρούμε την τεχνολογία που φέρνουν οι νέες συσκευές. Κάθε γενιά έχει τα υπέρ και τα κατά της, αλλά το να πηγαίνουμε από τη μια «παράνοια» στην άλλη δεν βγάζει πουθενά. Τωρα μου θύμησες να δω τι χρώμα είναι το iphone....άσπρο τελικά. 1
raid_av Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Το απλό 17αρι είναι μια χαρά φέτος και κάλυψε αρκετά κενα από την pro σειρά (π.χ. 120hz), πραγματικα δεν βλεπω κανεναν λογο για να αγορασει καποιος το pro το οποιο αποψη μου ειναι οτι το design του ειναι αθλιο , αμα θελει καποιος design και το κατι διαφορετικο παει στο AIR το οποιο το επιασα στα χερια μου και επαθα πλακα πραγματικα ενα πολυ ομορφο κινητο , οσο για την μπαταρια μην κοροιδευομαστε ολοι καθε βραδυ στην φορτιση τα βαζουμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα