Ringil Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Καλησπερα ομαδα! Εφαγα μια κληση απο δημοτικη αστυνομια στο Κολωνακι (παρανομη σταθμευση σε παρκινγκ μονιμων - μπλε διαγραμμιση). - Στην υποβολη της ενστασης μου εβαλα οτι το χρωμα της μοτοσυκλετας ειναι διαφορετικο απο αυτο στην αδεια. (δεν ξερω εαν πιανει ακομα αυτο το hack) - Η διαγραμμιση ηταν αφαντη. Βεβαια υπαρχει πινακιδα. Τωρα πανω στην κληση εγραφε αφαιρεση ικανοτητας οδηγησης. Οποτε υποθετω πρεπει να παραδωσω το διπλωμα μου? Επισης υπαρχει και χρηματικη ποινη 30euro. Γνωριζει κανεις εαν το περναει στην εφορια?
vamvakoolas Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, Ringil said: Καλησπερα ομαδα! Εφαγα μια κληση απο δημοτικη αστυνομια στο Κολωνακι (παρανομη σταθμευση σε παρκινγκ μονιμων - μπλε διαγραμμιση). - Στην υποβολη της ενστασης μου εβαλα οτι το χρωμα της μοτοσυκλετας ειναι διαφορετικο απο αυτο στην αδεια. (δεν ξερω εαν πιανει ακομα αυτο το hack) - Η διαγραμμιση ηταν αφαντη. Βεβαια υπαρχει πινακιδα. Τωρα πανω στην κληση εγραφε αφαιρεση ικανοτητας οδηγησης. Οποτε υποθετω πρεπει να παραδωσω το διπλωμα μου? Επισης υπαρχει και χρηματικη ποινη 30euro. Γνωριζει κανεις εαν το περναει στην εφορια? νομιζω για το χρωμα μπορει να μπλεξεις. Ετσι ειχε κανει ενας γνωστος και μετα σε τυχαιο ελεγχο ετρεχε να αποδειξει οτι δεν ηταν δικο του προβλημα (απο το εργοστασιο ηταν λαδί το χρωμα αλλα στην αδεια μεταλλικο). Αφαιρεση ικανοτητας=διπλωμα και αν δεν περναει στην εφορια; λες να το γειωσεις; Μηπως παρκαρες σε διαβαση αναπηρων ή ραμπα αυτων; Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από vamvakoolas
Ringil Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 λεπτό πριν, vamvakoolas είπε νομιζω για το χρωμα μπορει να μπλεξεις. Ετσι ειχε κανει ενας γνωστος και μετα σε τυχαιο ελεγχο ετρεχε να αποδειξει οτι δεν ηταν δικο του προβλημα (απο το εργοστασιο ηταν λαδί το χρωμα αλλα στην αδεια μεταλλικο). Αφεραιση ικανοτητας=διπλωμα και αν δεν περναει στην εφορια; λες να το γειωσεις; Μηπως παρκαρες σε διαβαση αναπηρων ή ραμπα αυτων; Όχι, μπλε διαγραμμιση στην Ηροδοτου. Στην διαβαση που εχει μονιμα παρκαρισμενα αυτοκινητα μονιμων δεν γραφουν.
Tsino Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Για απλό parking παίρνουν και δίπλωμα τώρα??? Έχουν αγριέψει τα πράματα... 1
NikosKallithea Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 ώρα πριν, Panagiotis 05 είπε Δεν υπάρχει σωτηρία. To καλυτερο σχολιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα