Witcher1st Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Ενω λειτουργουσε το πιστολακι μαλλιων ακουστηκε ενας θορυβος και επεσε το φως στο σαλονι. Απο το πιστολακι βγηκε και μια μυρωδια. Ανεβασα την ασφαλεια που επεσε απο τον πινακα αλλα τιποτα. Καλεσαμε ηλεκτρολογο, κατεβηκαμε κατω στον πινακα της ΔΕΗ και ηταν και εκει πεσμενη η ασφαλεια. Την ανεβαζει, ανεβαινουμε επανω και λειτουργουσαν ολα. Ρωταει να αλλαξουμε την ασφαλεια ειναι ετοιμη να καει, λεω ναι. Τον ρωταω τι οφειλουμε μου λεει 60 ευρω. Παθαινω εγκεφαλικο. Ειναι φυσιολογικο να ζητησε 60 ευρω για 5 λεπτα; Καλεσα λαθος ηλεκτρολογο μηπως; Επειδη εχει συμβει το ιδιο και παλαιοτερα, μας ζητουσαν 15-25 ευρω μεγιστο. Προφανως και δε θα ξανακαλεσουμε τον συγκεκριμενο.
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 λεπτό πριν, Witcher1st είπε Ενω λειτουργουσε το πιστολακι μαλλιων ακουστηκε ενας θορυβος και επεσε το φως στο σαλονι. Απο το πιστολακι βγηκε και μια μυρωδια. Ανεβασα την ασφαλεια που επεσε απο τον πινακα αλλα τιποτα. Καλεσαμε ηλεκτρολογο, κατεβηκαμε κατω στον πινακα της ΔΕΗ και ηταν και εκει πεσμενη η ασφαλεια. Την ανεβαζει, ανεβαινουμε επανω και λειτουργουσαν ολα. Ρωταει να αλλαξουμε την ασφαλεια ειναι ετοιμη να καει, λεω ναι. Τον ρωταω τι οφειλουμε μου λεει 60 ευρω. Παθαινω εγκεφαλικο. Ειναι φυσιολογικο να ζητησε 60 ευρω για 5 λεπτα; Καλεσα λαθος ηλεκτρολογο μηπως; Επειδη εχει συμβει το ιδιο και παλαιοτερα, μας ζητουσαν 15-25 ευρω μεγιστο. Προφανως και δε θα ξανακαλεσουμε τον συγκεκριμενο. Τα εδωσες ,πάει.Τέλος.Απόδειξη πήρες; Την επόμενη φορά φτιάξε το μόνος. 1
Witcher1st Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Ukforthemoment said: Τα εδωσες ,πάει.Τέλος.Απόδειξη πήρες; Την επόμενη φορά φτιάξε το μόνος. Η γυναικα μου τον καλεσε και τα εδωσε, εγω θα του την ελεγα προφανως. Ουτε αποδειξη ουτε τιποτα. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Witcher1st
Crbull Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Πως κατάλαβε ότι η ασφάλεια είναι έτοιμη να καεί; 2
Witcher1st Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Crbull said: Πως κατάλαβε ότι η ασφάλεια είναι έτοιμη να καεί; Την εβγαλε και την κοιταξε. Ειχαμε και μια ακομα εκει πεταμενη, και ειπε οτι ηταν καμενη και αυτη. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Witcher1st
Crbull Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Υπέθεσα ότι ήταν αυτόματη ασφάλεια. Πολλά σου πήρε , το πάθημα θα γίνει μάθημα. Από την άλλη αν παίρνανε 15-25 ευρώ δεν θα έβρισκες κανέναν
turbat0s Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Ειναι φυσιολογικο να ζητησε 60 ευρω για 5 λεπτα; Δεν σχολιάζω αν είναι πολλά η λίγα, αλλά η χρέωση σίγουρα δεν πάει με την ώρα... Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από turbat0s 5
Witcher1st Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες Just now, Crbull said: Υπέθεσα ότι ήταν αυτόματη ασφάλεια. Πολλά σου πήρε , το πάθημα θα γίνει μάθημα. Από την άλλη αν παίρνανε 15-25 ευρώ δεν θα έβρισκες κανέναν Τοσο βλεπω τωρα τιμοκαταλογους στο ιντερνετ. Τοσα παιρνουν οι περισσοτεροι με καλες αξιολογησεις.
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μόλις τώρα, Witcher1st είπε Τοσο βλεπω τωρα τιμοκαταλογους στο ιντερνετ. Τοσα παιρνουν οι περισσοτεροι με καλες αξιολογησεις. καλή τύχη να σου έρθουν αμέσως.
Witcher1st Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Ukforthemoment said: καλή τύχη να σου έρθουν αμέσως. Οκ εδω πασο. Ηρθε μεσα σε 20 λεπτα, οχι ο ιδιος, συνεργατης του. Τεσπα αλλη φορα διαβασμα και θα τα αλλαζω μονος μου. Αν και λογικα δε ηθελε καποια αλλαγη η ασφαλεια, απλα επεσε ο διακοπτης κατω στον μετρητη. Δεν ηξερα οτι ανοιγει το καπακι του μετρητη ετσι απλα, νομιζα ηταν κλειδωμενο. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Witcher1st
turbat0s Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 10 λεπτά πριν, Witcher1st είπε αλλη φορα διαβασμα 10 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Δεν ηξερα οτι Ακριβώς αυτό πλήρωσες. Τη γνώση. 5
cthulhucarbide Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δεδομένου ότι ήρθε επιτόπου και εκτάκτως δεν μου φαίνεται παράλογο να ήταν ακριβή η επίσκεψη. Από εκεί και πέρα 60€ και μένα μου φαίνονται πολλά και θα μου κακοφαινόταν να τα έδινα σε οποιαδήποτε περίσταση δεν απαιτεί πολύ χρόνο ή υλικά. Δυστυχώς έχουν ξεφύγει οι μάστορες, χρεώσουν όσο τους έρθει και προφανώς πλουτίζουν
mader Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 60€ Δεν ειναι πολλα, απ την αλλη εαν δεν εισαι πολυ σίγουρος οτι ξερεις τι να κάνεις καλύτερα 60€ παρα να σαι κλαίνε...
nickol-us Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Καμία εξειδικευμένη γνώση, καμία περίεργη βλάβη για διάγνωση... ο τύπος σας εκμεταλλεύτηκε ξεκάθαρα. Μην τρελαθούμε κιόλας. Καλά για το ζήτημα της απόδειξης μη το θίξουμε...ακόμη και σε αυτά τα λεφτά αν του ζητούσατε θα σας έλεγε να τα πληρώσετε καπέλο. Βρίσκουν και τα κάνουν...σημεία των καιρών. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις