mike15 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, fsbmaniac είπε Με 2.800 καθαρά μένουμε σε ενοίκιο και ουτε 20Κ δεν υπάρχουν στην άκρη, εγώ προσωπικά απορώ με τόσα αυτοκίνητα καινούρια που βλέπουμε έξω, εντάξει υπάρχουν και 500.000 ατομα που εργάζονται γ'υρω απο την άνθηση της οικοδομης και ανακαινήσεων και σίγουρα βγάζουν τα 2 πλά απο εμάς, αλλά οι υποχρεώσεις με παιδιά δεν σε αφήνουν να κάνεις κιχ. Για να δώσω 27-30 να πα΄ρω εν ανέο αμάξι θα επρεπε να έχω αλλα τοσα ακρη...δεν ξερω με ποιά λογική ΄δινει τόσος κόσμος 35-40 για αυτοκίνητο... στην χωρα του μαυρου χρηματος,της φοροδιαφυγης, δεν ειναι αξιο αποριας αυτο.ανεκαθεν αυτοι ειναι οι καλυτεροι πελατες σπιτιων και αυτοκινητων.
tutuyo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Όλα αυτά τα κόλπα γίνονται για να πουλάει η Φαου Βε, αυτό είναι το βασικό. Αλλιώς θα κατάρρευσει ολόκληρη η γερμανική οικονομία Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου από tutuyo 1
kostasbm Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου οι συνταξιούχοι ...ήτοι το 50% της επικρατείας δεν υπάρχει περίπτωση να αποσύρουν η να αλλάξουν αυτοκινητο μέχρι να πεθάνουν....μέσα σε αυτούς και εγώ επίσης πολλά αυτοκίνητα που είναι όλα στο δρόμο(ηλεκτρικά ) τα περισσότερα είναι παρμένα με δάνειο η leasing...... δεν ξέρω πόσοι έχουν αγοράσει με μετρητα...πιστεύω θα υπάρχει ένα ποσοστό..... όταν θα στρώσει η αγορά με προσιτές τιμές μπορεί κάτι να γίνει....ειδάλλως εμείς μαζι με την Αφρική και τη μισή Ασία και Ν Αμερική θα δούμε αυτοκίνητο σε 40 χρόνια + 4
cpavlidi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, andreas-d είπε Μακάρι να λέγαμε το ίδιο.. Κοίτα τι γράφεις να φροντίσει η ΕΕ να έχεις καλύτερο μισθό.. Κατά τα άλλα χέστηκες για αυτούς.. Και αύξηση μισθού, και να τους πιάσεις κωτσους και να ψωνίζεις απο κινα. Με πορδές αυγά δεν βάφεις.. Και επειδή συμφωνώ μαζί σου, αυτά να τα ακούνε οι αυτοκινητοβιομηχανίες της ΕΕ που έχουν την απαίτηση να αγοράσουμε καινούργια αυτοκίνητα. Με τα σαράβαλα θα μείνουμε όσο και να σκούζουν.
Klausx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Όλοι οι αποτυχημένοι μηχανικοί έχουν γίνει ελεγκτές ΚΤΕΟ... τι να αξιολογήσουν; Μαγκιές με τα οχήματα δεν μπορεί να κάνει καμία κυβέρνηση και το γνωρίζουν πολύ καλά αλλιώς θα κόβανε κάθε μέρα κλήσεις στα εκατομμύρια παράνομα παρκαρισμένα... αλλά με τι υποδομές;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα