Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, manos08 είπε

Απλα στις περισσότερες αγορες, δεν ισχυει πλεον ο κανονας της προσφορας/ζητησης.  Βλεπει η εταιρία την ζητηση να πέφτει,  δε θα κατσει να πουλησει λιγότερο,  θα μειωσει προσφορά ( θα παραγει λιγότερο) και θα αυξήσει τιμές. Τα κέρδη παραμένουν!

Απλά βάζει κάτω τα νούμερα και βλέπει με ποια προσφορά ανάλογα με την ζήτηση 'έχει το μεγαλύτερο κέρδος.
Υπάρχει ένα σημείο που η παραπάνω προσφορά δεν φέρνει περισσότερα κέρδη και το ανάποδο.

Δημοσ.

Ο νέος νόμος προσφοράς / ζήτησης απο οταν έπεσε το ανατολικο μπλοκ και μετα :

Ητε αυξάνονεται ητε μειώνεται η ζήτηση, οι τιμές αυξάνουν... 

• Haha 1
Δημοσ.

Αυξανονται οι τιμες γιατι τα ΚΟΛΤΕΝ Πόιζ εχουν προβλεψει μια Χ αυξηση κερδων,
που δεν ηρθε ποτε.
Πεσανε εξω.
Γι' αυτο αυξανονται οι τιμες.
Εξαιτιας τους.

Κολτεν Πόιζ εχει κι η Ελλας.
Ξεχωριζουν σαν τη μυγα μες στο γαλα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Georgios Pappas είπε

Οι τιμές ανεβαίνουν όσο ο κόσμος αγοράζει. Αμα ο κόσμος σταματήσει να αγοράζει θα πέσουνε οι τιμές. Κατι που ο κόσμος δεν θέλει χάνει την αξία του. Αυτά

Και φαντάζομαι εδώ μπαίνει και ο παράγοντας hype και το marketing των εταιρειών. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, razimar είπε

Κάνουν οτι γουστάρουν για να κόβουν χρήμα.
Υπάρχουν όμως και αλλού πορτοκαλιές Samsung.
Για να μην μιλήσουμε για Μηλιές!

Εν έτη 2025 η μάρκα είναι τέρμα ιρρελεβαντ. εκεί που έχουν φτάσει οι ταχύτητες και η κουτσή Μαρία προσφέρει 8κ read/write και ικανοποιητικα random speeds. Πλέον samsung ssd παίρνουν μόνο τα fan boys.

Επεξ/σία από atypicalcoder
Δημοσ.
7 hours ago, polaki said:

Nταξ όλα οκ. 

Εδώ έχει ανέβει η τιμή της φέτας επειδή έχουμε πόλεμο στην Ουκρανία.

Στις μνήμες τώρα θα κολλήσουμε;

η' αυτο καταλάβες εσυ

Δημοσ.
26 minutes ago, patsstef said:

η' αυτο καταλάβες εσυ

Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί, όταν αγόρασα τη φέτα στην Αγγλία πιο φθηνά απ’τον Σκλαβενίτη. 

• Like 1
Δημοσ.
25 minutes ago, polaki said:

Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί, όταν αγόρασα τη φέτα στην Αγγλία πιο φθηνά απ’τον Σκλαβενίτη. 

εχουν ευλογια και στην Αγγλια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 minutes ago, patsstef said:

εχουν ευλογια και στην Αγγλια;

Α το συζητάμε πραγματικά ε; Τί να σου πω αδερφέ, το Μάιο νομίζω δεν είχαμε ούτε εδώ ευλογιά αλλά η ΕΛΛΗΝΙΚΗ φέτα πάλι πιο ακριβή ήταν. 

IMG_8084.jpeg

Επεξ/σία από polaki
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν κατεβαίνουν οι τιμές στις DDR5 αλλά ανεβαίνουν οι DDR4 30-50% ώστε οι DDR5 να καταστούν φτηνότερες...

Παλιά, κλασσικά εικονογραφημένα.

Πρακτικά η SAMSUNG κάνει ότι η Nvidia. Προσανατολίζεται στις cloud και λοιπές εταιρείες που έχει τεράστιο περιθώριο κέρδους και μειώνει την παραγωγή στα πελατάκια διατηρώντας το κέρδος της αυξάνοντας τις τιμές στα λιγότερα είδη που θα παράγει.

Επεξ/σία από Barbattilas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...