Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα παράξενο θέμα αλλά δεν ξέρω τι να κάνω και από που να ξεκινήσω οπότε θέλω να δω αν κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο.

Χθες έλαβα ένα μικρό έμβασμα από έναν κρατικό φορέα. Δεν περίμενα τίποτα, από το πουθενά ήρθε το email της τράπεζας +η χρέωση για το εισερχόμενο.

Όταν προσπαθώ να δω περισσότερες πληροφορίες για να το ψάξω φαίνεται μόνο ο κωδικός του εμβάσματος και η αιτιολογία που είναι μέρος του ονόματος του φορέα (κόβεται λόγω μεγέθους μάλλον). Ούτε τράπεζα/λογαριασμός προέλευσης ούτε κάτι άλλο που μπορώ να ψάξω.

Το θέμα είναι ότι ο συγκεκριμένος φορέας υπάρχει σε πολλά μέρη και έχω πολύ παλαιότερα δουλέψει με αρκετούς άρα όχι μόνο δεν περίμενα τίποτα απολύτως μετά από χρόνια αλλά δεν ξέρω και ποιο από όλα τα παραρτήματα το έκανε για να μάθω. Λογιστικά ανάθεμα κι αν ξέρω πως θα το χειριστώ αλλά πρώτα πρέπει να δω αν είναι όντως κάτι που είχε ξεμείνει από χρόνια πριν και βρέθηκε τώρα ή αν έγινε λάθος και πρέπει να επιστραφεί.

Πριν αρχίσω να παίρνω τηλέφωνα αβέρτα, ξέρει κάποιος αν υπάρχει η δυνατότητα να πάρω περισσότερες πληροφορίες για τον αποστολέα από την τράπεζα ή θα περιμένω άδικα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...