jimis98 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου τι συμφέρει από θέμα απόδοσης τιμής,εύκολης μεταφοράς έτοιμο mini pc ή να φτιάξεις mini tower? χρήση ίντερνετ,αντε και κανένα euro truck simulatior
nickol-us Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Τα itx συστήματα είναι σίγουρα πιο ακριβά, έχουν όμως το ατού της σχετικά εύκολης επισκευής και αναβάθμισης. Βλέποντας τις προσφορές που υπάρχουν στα μίνι pc, σίγουρα θα σου βγει πιο οικονομικά και εννοείται ότι είναι απείρως μικρότερα και ευκολότερα σε θέμα μεταφοράς. 1
jimis98 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Τα itx συστήματα είναι σίγουρα πιο ακριβά, έχουν όμως το ατού της σχετικά εύκολης επισκευής και αναβάθμισης. Βλέποντας τις προσφορές που υπάρχουν στα μίνι pc, σίγουρα θα σου βγει πιο οικονομικά και εννοείται ότι είναι απείρως μικρότερα και ευκολότερα σε θέμα μεταφοράς. εδώ Ελλάδα πάντως mini pc είναι λίγα και ακριβά μόνο από εξωτερικό και δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εξωτερικό το εύκολη επισκευή πώς είναι εύκολο?
nickol-us Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, jimis98 είπε εδώ Ελλάδα πάντως mini pc είναι λίγα και ακριβά μόνο από εξωτερικό και δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εξωτερικό το εύκολη επισκευή πώς είναι εύκολο? Αναφέρομαι στις προσφορές που έρχονται από μεγάλα site του εξωτερικού (στο δικό μας νήμα και σε παρακείμενο site θα βρεις τι εννοώ), δεν έχω σύγκριση με την ελληνική αγορά. Εύκολη επισκευή (συγκριτικά πάντα) είναι στην πρώτη περίπτωση όπου αναφέρομαι σε itx pc χτισμένο κομμάτι-κομμάτι. Αν αποτύχει κάποιο μέρος μπορείς να το αντικαταστήσεις ενώ στα mini pc δε μπορείς να πολυ-βάλεις χέρι, όπως αντίστοιχα και να αναβαθμίσεις 1
jimis98 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου θα μπορούσαμε να τα παρομοιασουμε και σαν λαπτοπ
@topos Δημοσ. Πέμπτη στις 12:59 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:59 μμ (επεξεργασμένο) 20 hours ago, jimis98 said: τι cpu είναι καλός? Βασικά στα ζητούμενα σου το πιο δύσκολο είναι η κάρτα γραφικών. Το "κανενα" euro truck simulator ->δεν ξέρω τι σημαίνει αυτο. Σε τι ρυθμίσεις?Τι ανάλυση? Τσεκαρε να δεις πως τρέχει για αρχή(υπάρχουν online ψαχτηρια) με Radeon 680 και ανάλογος βλέπεις. Όσο αφορά την δύναμη των cpu, ένας 6800h(βγαίνουν σε προσφορά με δαυτόν συχνά/πυκνά) είναι περίπου στα ~ιδια με 5600x/5700x desktop και υπεραρκετός για δουλειές γραφείου. Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:00 μμ από @topos
jimis98 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:03 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 01:03 μμ 1 λεπτό πριν, @topos είπε Βασικά στα ζητούμενα σου το πιο δύσκολο είναι η κάρτα γραφικών. Το "κανενα" euro truck simulator ->δεν ξέρω τι σημαίνει αυτο. Σε τι ρυθμίσεις?Τι ανάλυση? Τσεκαρε να δεις πως τρέχει για αρχή(υπάρχουν online ψαχτηρια) με Radeon 680 και ανάλογος βλέπεις. Όσο αφορά την δύναμη των cpu, ένας 6800h(βγαίνουν σε προσφορά με δαυτόν συχνά/πυκνά) είναι περίπου στα ~ιδια με 5600x/5700x desktop και υπεραρκετός για δουλειές γραφείου. και να μην παίξω δεν έγινε κάτι,απλώς για απλή χρήση θα κάνω δεν με βολεύουν τα λαπτοπ και θα ήθελα κάτι μικρό και εύχρηστο με ποντίκια,μεγάλη οθόνη και πληκτρολόγιο
LLLEFTERIS Δημοσ. Πέμπτη στις 01:11 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:11 μμ Απο θεμα μεταφορας σιγουρα ετοιμο γιατι αυτο που θα φτιαξεις θα ειναι αρκετα μεγαλυτερο. Απλα προσεξε να εχει HDMI γιατι τα περισσοτερα καλα μηχανηματα εχουν DP και οι ανταπτορες πολλες φορες δεν δουλευουν σωστα. Εγω εχω ενα Dell 3080 Micro που το εχω εδω στην τηλεοραση της κουζινας για τα παιδια και το κουβαλαω και στο εξοχικο οταν παω και ψαχνω να αγορασω δευτερο τροφοδοτικο για να κουβαλαω μονο το μηχανημα στο εξοχικο και οχι και το τροφοδοτικο. Παντως φιλος σε ενα NUC i5 7ης γενιας επαιζε Syberia 3 εγω στο Dell δεν εχω δοκιμασει να δω τι μπορει αν σηκωσει που εχει i5 10ης γενιας.
jimis98 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:28 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 01:28 μμ 15 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Απο θεμα μεταφορας σιγουρα ετοιμο γιατι αυτο που θα φτιαξεις θα ειναι αρκετα μεγαλυτερο. Απλα προσεξε να εχει HDMI γιατι τα περισσοτερα καλα μηχανηματα εχουν DP και οι ανταπτορες πολλες φορες δεν δουλευουν σωστα. Εγω εχω ενα Dell 3080 Micro που το εχω εδω στην τηλεοραση της κουζινας για τα παιδια και το κουβαλαω και στο εξοχικο οταν παω και ψαχνω να αγορασω δευτερο τροφοδοτικο για να κουβαλαω μονο το μηχανημα στο εξοχικο και οχι και το τροφοδοτικο. Παντως φιλος σε ενα NUC i5 7ης γενιας επαιζε Syberia 3 εγω στο Dell δεν εχω δοκιμασει να δω τι μπορει αν σηκωσει που εχει i5 10ης γενιας. μόνο εξωτερικό μπορεί να βρεις αξιόλογα
LLLEFTERIS Δημοσ. Πέμπτη στις 01:39 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:39 μμ 10 λεπτά πριν, jimis98 είπε μόνο εξωτερικό μπορεί να βρεις αξιόλογα Εγω παντως προτιμω ενα μεταχειρισμενο Dell HP κλπ παρα TAO MAO κλπ.
@topos Δημοσ. Πέμπτη στις 02:31 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:31 μμ 1 hour ago, LLLEFTERIS said: Εγω εχω ενα Dell 3080 Micro που το εχω εδω στην τηλεοραση της κουζινας για τα παιδια και το κουβαλαω και στο εξοχικο οταν παω και ψαχνω να αγορασω δευτερο τροφοδοτικο για να κουβαλαω μονο το μηχανημα στο εξοχικο και οχι και το τροφοδοτικο. Spoiler Μπορείς να αγοράσεις ένα μετατροπέα από usb-c στο αντίστοιχο "βαρελάκι" που χρησιμοποιεί το dell (κάνουν κανένα 4ευρω από AliExpress, απλά πρέπει να προσέξεις τα volt να είναι ίδια και προφανώς να έχεις ήδη φορτιστή κινητού pd που να υποστηρίζει αυτή την τάση/amp -λογικα θα είναι κάτι του στυλ~20v 3amp-) Μιλάω για κάτι τετοιο(τυχαίο παράδειγμα, δεν ξέρω εάν κάνει το συγκεκριμένο για το δικό σου dell)
jimis98 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:03 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 03:03 μμ 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Εγω παντως προτιμω ενα μεταχειρισμενο Dell HP κλπ παρα TAO MAO κλπ. pc εννοείς?
LLLEFTERIS Δημοσ. Πέμπτη στις 03:23 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:23 μμ 20 λεπτά πριν, jimis98 είπε pc εννοείς? Ναι 1 ώρα πριν, @topos είπε Απόκρυψη περιεχομένων Μπορείς να αγοράσεις ένα μετατροπέα από usb-c στο αντίστοιχο "βαρελάκι" που χρησιμοποιεί το dell (κάνουν κανένα 4ευρω από AliExpress, απλά πρέπει να προσέξεις τα volt να είναι ίδια και προφανώς να έχεις ήδη φορτιστή κινητού pd που να υποστηρίζει αυτή την τάση/amp -λογικα θα είναι κάτι του στυλ~20v 3amp-) Μιλάω για κάτι τετοιο(τυχαίο παράδειγμα, δεν ξέρω εάν κάνει το συγκεκριμένο για το δικό σου dell) Εχω βρει φθηνα τροφοδοτικο dell αλλα με 7.4 βυσμα και λεω να το παρω και να παρω ανταπτορακι.
jimis98 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:58 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 03:58 μμ 34 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Ναι Εχω βρει φθηνα τροφοδοτικο dell αλλα με 7.4 βυσμα και λεω να το παρω και να παρω ανταπτορακι. προτιμώ mini για να το κουβαλαω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα