tiniakos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 20 ώρες πριν, tiniakos είπε Έχω αυτή https://www.skroutz.gr/s/35059197/Samsung-Smart-Tileorasi-65-4K-UHD-QLED-Q70B-HDR-2022-QE65Q70BATXXH.html#reviews Αξίζει να πάω στην Tcl https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/321723-tv-qled-65-tcl-65p8k Σκέφτομαι τις ίδιες διαστάσεις λόγω χώρου αλλιώς θα πήγαινα σε μεγαλύτερη. Εννοείται ότι θα πήγαινα σε oled αν είχα τα διπλάσια χρήματα. Ευχαριστημένος είμαι με τη samsung στην εικόνα στον ήχο όχι αλλά σκεφτόμουν μήπως αξίζει να πάρω κάτι πιο φρέσκο και να φύγω και από το λειτουργικό της που δεν μου αρέσει.
paiktaras69 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Chrysostomos είπε Κανέναν οδηγό για Calibration έχουμε; Εννοείται την χτύπησα, μιας και την ζαχάρωνα καιρό.Σε αυτή τη τιμή παίζει χωρίς αντίπαλο πιστεύω. Nα δουμε όμως πότε θα παραλάβουμε , εμένα μου είπαν για 10 με 15 ημέρες
The_Judas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, tiniakos είπε Σκέφτομαι τις ίδιες διαστάσεις λόγω χώρου αλλιώς θα πήγαινα σε μεγαλύτερη. Εννοείται ότι θα πήγαινα σε oled αν είχα τα διπλάσια χρήματα. Ευχαριστημένος είμαι με τη samsung στην εικόνα στον ήχο όχι αλλά σκεφτόμουν μήπως αξίζει να πάρω κάτι πιο φρέσκο και να φύγω και από το λειτουργικό της που δεν μου αρέσει. για μένα οχι δεν αξιζει να πας από qled σε qled! ειδικά αν δεν σου περισσευουν. παρε ενα xiaomi tv box 3rd gen αν θελεις αλλαγή του λογισμικού. 3
power_1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, tiniakos είπε Σκέφτομαι τις ίδιες διαστάσεις λόγω χώρου αλλιώς θα πήγαινα σε μεγαλύτερη. Εννοείται ότι θα πήγαινα σε oled αν είχα τα διπλάσια χρήματα. Ευχαριστημένος είμαι με τη samsung στην εικόνα στον ήχο όχι αλλά σκεφτόμουν μήπως αξίζει να πάρω κάτι πιο φρέσκο και να φύγω και από το λειτουργικό της που δεν μου αρέσει. Περιμενεις αν θες black friday για tcl c7k mini led στο γερμανο με τιμη γυρω στα 799 - 15% επιστροφη eurobank 2
-WISE- Δημοσ. Παρασκευή στις 01:13 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:13 μμ (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, val007 είπε Αυτή ή PHILIPS 65PUS8009 399€ Αναλόγως τη χρήση και την οικονομική σου άνεση. Η TCL είναι αρκετά καλύτερη σε όλους τους τομείς. Από συνδεσμολογία (4 HDMI, Bluetooth) μέχρι ρυθμός ανανέωσης (60Ηz έναντι 120Hz) και ήχο. Αλλά ακόμα και αυτά να μην σε νοιάζουν, μόνο και μόνο για το Titan OS vs Google Tv αξίζει να δώσεις τα παραπάνω χρήματα. Για να είμαστε fair, το Ambilight της Philips είναι τρομερό feature. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στις μεγάλες/ακριβές σειρές της δεν βάζει Google OS. Έχω μία Philips 43άρα με Ambilight, Bluetooth, Google TV και είναι απόλαυση. Επεξ/σία Παρασκευή στις 01:13 μμ από -WISE- 4
logokrimenos Δημοσ. Παρασκευή στις 01:24 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:24 μμ 18 hours ago, power_1 said: Περιμενεις αν θες black friday για tcl c7k mini led στο γερμανο με τιμη γυρω στα 799 - 15% επιστροφη eurobank H 65αρα θα εχει τοσο?
power_1 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:18 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:18 μμ (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, logokrimenos είπε H 65αρα θα εχει τοσο? Nαι. Περιπου 850-800 στην black friday - 15% επιστροφη eurobank (germanos). Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:25 μμ από power_1
Cyberdemon87 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:43 μμ Αξίζει η 5ετης εγγύηση του κωτσοβολου; Είναι +100€...
SabotazNic Δημοσ. Παρασκευή στις 10:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:54 μμ Στις 24/9/2025 στις 12:11 ΜΜ, paiktaras69 είπε ψηνόμουν αλλά δεν έχει άτοκες . . . ..
paiktaras69 Δημοσ. Σάββατο στις 12:17 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:17 πμ 1 ώρα πριν, Cyberdemon87 είπε Αξίζει η 5ετης εγγύηση του κωτσοβολου; Είναι +100€... είναι κάτω από 100 και περιμένω αύριο την τελική τους τιμή...λογικά γύρω στα 80 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε την αγορασα ηδη αδερφε !
manolis27 Δημοσ. Σάββατο στις 12:11 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:11 μμ Στις 25/9/2025 στις 6:41 ΜΜ, power_1 είπε Περιμενεις αν θες black friday για tcl c7k mini led στο γερμανο με τιμη γυρω στα 799 - 15% επιστροφη eurobank στο εχουν πει απο μεσα αυτο;
power_1 Δημοσ. Σάββατο στις 02:35 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:35 μμ 2 ώρες πριν, manolis27 είπε στο εχουν πει απο μεσα αυτο; Οχι ηπορεια τις c805 ειχε αυτη την τιμη ξεκινησε στην ιδια αρχικη 1490 πηγε 999 και μετα 799 black friday ,otaν εμφανιστικε.Η κπτωση 15% με eurobank γινεται τα τελευταια 2 χρονια απο τον germano
Eddy_Gordo Δημοσ. Σάββατο στις 03:05 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:05 μμ Ρε μάγκες οσοι την έχετε ποσο ειναι η απόσταση στα ποδαράκια; επίσης έχει θέση να μπουν και στο κέντρο; Μην τρέχω και για έπιπλο να την βάλω επάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα