Cyberdemon87 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:04 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:04 μμ 5 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε παραλαμβάνω αυριο μεταξυ 11:00 με 13:00 Αν θες μπορείς να μου πεις ημερομηνία παραγγελίας και αν στο site σου βγάζει ενημέρωση;
paiktaras69 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:44 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:44 μμ 40 λεπτά πριν, Cyberdemon87 είπε Αν θες μπορείς να μου πεις ημερομηνία παραγγελίας και αν στο site σου βγάζει ενημέρωση; 24 εκανα την παραγγελία 1
TheStranger80 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:20 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:20 μμ Αυτη η TCL και τα stand των τηλεορασεων τους.....Τα ιδια ακριβως ποδαρακια εχει μια 32αρα που πηρα πριν λιγες μερες για χρηση σε εξωτερικο χωρο, για καμια 150αρια ευρω και 32 ιντσες ηταν οκ, για 65 και πανω απο 500ε ε ενταξει......
paiktaras69 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:43 μμ (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, TheStranger80 είπε Αυτη η TCL και τα stand των τηλεορασεων τους.....Τα ιδια ακριβως ποδαρακια εχει μια 32αρα που πηρα πριν λιγες μερες για χρηση σε εξωτερικο χωρο, για καμια 150αρια ευρω και 32 ιντσες ηταν οκ, για 65 και πανω απο 500ε ε ενταξει...... το σκέφτομαι και εγώ , ίσως να πάρω κάτι σαν αυτές https://e-maniacs.gr/shop/eikona-ixos/βάσεις-στήριξης-εικόνα-ήχος/tv-stand/ Επεξ/σία Παρασκευή στις 02:18 μμ από matrixxx καθαρισμος συνδεσμου
TheStranger80 Δημοσ. Σάββατο στις 01:37 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:37 πμ 11 ώρες πριν, paiktaras69 είπε το σκέφτομαι και εγώ , ίσως να πάρω κάτι σαν αυτές https://e-maniacs.gr/shop/eikona-ixos/βάσεις-στήριξης-εικόνα-ήχος/tv-stand/ Εχω την 65αρα μου OLED πανω σε τετοια γιατι την ειχα σε τοιχο, εχασα τα δικα της και μετα δεν ειχα να την βαλω σε τραπεζι παλι. Κρατανε αλλα σε εμφανιση ειναι ψιλο ελεινα.
paiktaras69 Δημοσ. Σάββατο στις 09:46 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:46 πμ 8 ώρες πριν, TheStranger80 είπε Εχω την 65αρα μου OLED πανω σε τετοια γιατι την ειχα σε τοιχο, εχασα τα δικα της και μετα δεν ειχα να την βαλω σε τραπεζι παλι. Κρατανε αλλα σε εμφανιση ειναι ψιλο ελεινα. ναι ε ? θα δώ τότε και αυτήν https://www.skroutz.gr/s/31083953/Brateck-LDT03-23L-Epitrapezia-Vasi-Tileorasis-eos-70-kai-40kg.html
Billys636 Δημοσ. Σάββατο στις 11:36 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:36 πμ Εχει καθυστερήσει και σε άλλον η παράδοση; Είχα κλείσει για σήμερα παράδοση, και θα μου ερχόταν χθες μήνυμα για ωράριο παράδοσης. Δεν ήρθε τίποτα, και σήμερα μου έρχεται καινούριο μήνυμα ότι η τηλεόραση θα πάει στην αποθήκη τους στις 14/10 (ενώ μου είχε έρθει μήνυμα την Τρίτη ότι ήταν ήδη στην αποθήκη τους ). Σκέφτομαι να την ακυρώσω γιατί ξενέρωσα με το δούλεμα, αν είναι να πάει Νοεμβρης , θα περίμενα black Friday
Moderators matrixxx Δημοσ. Σάββατο στις 01:12 μμ Moderators Δημοσ. Σάββατο στις 01:12 μμ 1 ώρα πριν, Billys636 είπε Εχει καθυστερήσει και σε άλλον η παράδοση; Είχα κλείσει για σήμερα παράδοση, και θα μου ερχόταν χθες μήνυμα για ωράριο παράδοσης. Δεν ήρθε τίποτα, και σήμερα μου έρχεται καινούριο μήνυμα ότι η τηλεόραση θα πάει στην αποθήκη τους στις 14/10 (ενώ μου είχε έρθει μήνυμα την Τρίτη ότι ήταν ήδη στην αποθήκη τους ). Σκέφτομαι να την ακυρώσω γιατί ξενέρωσα με το δούλεμα, αν είναι να πάει Νοεμβρης , θα περίμενα black Friday "Αναμενεται συντομα" εγραφε οταν την παρηγγειλες; (ετσι γραφει τωρα)
Sebu Δημοσ. Σάββατο στις 01:59 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:59 μμ 2 hours ago, Billys636 said: Εχει καθυστερήσει και σε άλλον η παράδοση; Είχα κλείσει για σήμερα παράδοση, και θα μου ερχόταν χθες μήνυμα για ωράριο παράδοσης. Δεν ήρθε τίποτα, και σήμερα μου έρχεται καινούριο μήνυμα ότι η τηλεόραση θα πάει στην αποθήκη τους στις 14/10 (ενώ μου είχε έρθει μήνυμα την Τρίτη ότι ήταν ήδη στην αποθήκη τους ). Σκέφτομαι να την ακυρώσω γιατί ξενέρωσα με το δούλεμα, αν είναι να πάει Νοεμβρης , θα περίμενα black Friday Ειναι ακομα αρχες Οκτωβρη, δυσκολο να περιμενεις παραλαβη 2 μηνες, καθως BF ειναι τελος Νοεμβρη. Και αν η BF εχει ως συνηθως περισσοτερη κινηση οι παραλαβες των BF αν τελειωσουν οι διαθεσιμες θα πανε προς Χριστουγεννα. Η λογικη λεει οτι θα παραλαβεις εντος του μηνα ακομα και αν ειχε καθυστερηση νεας παραλαβης λογω ξεπουληματος. Επισης καλο ειναι να κανεις ενα τηλ στον Κωτσο μου εχει τυχει στο παρελθον να τα εχει κανει μουτι το συστημα τους και αλλα εδειχνε η αποθηκη, αλλη ηταν η πραγματικοτητα, αλλα sms εφευγαν. Ερχοταν δηλαδη sms για καθυστερηση παραδοσης λογω αναμονης νεας παραλαβης ΧΧ/ΨΨ ενω μιλωντας μαζι τους υπηρχε διαθεσιμο στην αποθηκη ή σε καταστημα σφραγισμενο και δρομολογουνταν η αποστολη εκ νεου.
Cyberdemon87 Δημοσ. Σάββατο στις 02:01 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:01 μμ 2 ώρες πριν, Billys636 είπε Εχει καθυστερήσει και σε άλλον η παράδοση; Είχα κλείσει για σήμερα παράδοση, και θα μου ερχόταν χθες μήνυμα για ωράριο παράδοσης. Δεν ήρθε τίποτα, και σήμερα μου έρχεται καινούριο μήνυμα ότι η τηλεόραση θα πάει στην αποθήκη τους στις 14/10 (ενώ μου είχε έρθει μήνυμα την Τρίτη ότι ήταν ήδη στην αποθήκη τους ). Σκέφτομαι να την ακυρώσω γιατί ξενέρωσα με το δούλεμα, αν είναι να πάει Νοεμβρης , θα περίμενα black Friday 14/10 μου ήρθε και εμένα μήνυμα στο viber ότι θα είναι στην αποθήκη τους. Μάλλον θα περιμένουμε αρκετά ακόμα.
Billys636 Δημοσ. Σάββατο στις 03:25 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:25 μμ 2 ώρες πριν, matrixxx είπε "Αναμενεται συντομα" εγραφε οταν την παρηγγειλες; (ετσι γραφει τωρα) Ναι, αλλά η παραγγελία μου πήγε στο επόμενο βήμα που μου έστειλε ότι η παραγγελία μου έφτασε στην αποθήκη τους και με έβαλε να διαλέξω και ημερομηνία παράδοσης. Ενώ έφτιαξα το πρόγραμμα μου να είμαι σπίτι αυτή την ημέρα ,με ξαναπήγε ένα βήμα πίσω και μου λέει αναμένεται στις 14/10 . Εκεί ξενέρωσα. 1 ώρα πριν, Sebu είπε Ειναι ακομα αρχες Οκτωβρη, δυσκολο να περιμενεις παραλαβη 2 μηνες, καθως BF ειναι τελος Νοεμβρη. Και αν η BF εχει ως συνηθως περισσοτερη κινηση οι παραλαβες των BF αν τελειωσουν οι διαθεσιμες θα πανε προς Χριστουγεννα. Η λογικη λεει οτι θα παραλαβεις εντος του μηνα ακομα και αν ειχε καθυστερηση νεας παραλαβης λογω ξεπουληματος. Επισης καλο ειναι να κανεις ενα τηλ στον Κωτσο μου εχει τυχει στο παρελθον να τα εχει κανει μουτι το συστημα τους και αλλα εδειχνε η αποθηκη, αλλη ηταν η πραγματικοτητα, αλλα sms εφευγαν. Ερχοταν δηλαδη sms για καθυστερηση παραδοσης λογω αναμονης νεας παραλαβης ΧΧ/ΨΨ ενω μιλωντας μαζι τους υπηρχε διαθεσιμο στην αποθηκη ή σε καταστημα σφραγισμενο και δρομολογουνταν η αποστολη εκ νεου. Μίλησα τελικά με κάποιον εκπρόσωπο ,και παραμένει η εξέλιξη παραγγελίας στην αναμονή για 14/10. Μάλλον θα περιμένω, ας υποθέσω ότι έγινε κάποιο λάθος από τον προμηθευτή .
Sebu Δημοσ. Σάββατο στις 04:22 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:22 μμ 53 minutes ago, Billys636 said: Μίλησα τελικά με κάποιον εκπρόσωπο ,και παραμένει η εξέλιξη παραγγελίας στην αναμονή για 14/10. Μάλλον θα περιμένω, ας υποθέσω ότι έγινε κάποιο λάθος από τον προμηθευτή . Συνηθες αρκετα οταν βγαινουν τετοιες προσφορες και δεν περιμενουν την υπερζητηση και τα διαθεσιμα τεμαχια δεν επαρκουν να την καλυψουν. Αναγκαστικα πρεπει να μπει νεα παραγγελια στον προμηθευτη και θελει χρονο να διεκπεραιωθει. Τουλαχιστον δεν ειναι αλυσιδα της πλακας ή μαγαζακι του Σκρουτζ να σου τραβηξει ακυρωση λογω λαθους συστηματων ή αποθηκης επειδη ξεμεινε ή ενδεχομενα ο προμηθευτης αλλαξε καταλογο και πλεον λχ το πουλαει ακριβοτερα αρα δεν θελει το μαγαζι να αναλαβει το κοστος της διαφορας. Εισαι και τυχερος γιατι αν θυμαμαι καλα ειναι σειρα του 2025 η τηλεοραση αρα ο προμηθευτης θα εχει τεμαχια να στειλει. Αν ηταν κανενα ξεπουλημα τηλεορασης του 2023 ή του 2024 ενδεχομενα και να μην ειχαν αποθεμα ειδικα σε μοντελα και μαρκες κινησιμες οπως λχ TCL και Hisense λογω value for money προτιμουνται απο πολλους, αφου στα ιδια χρηματα οι LG και Samsung για να πετυχουν ιδια τιμη κοβουν πραγματα και δυνατοτητες.
paiktaras69 Δημοσ. Σάββατο στις 04:24 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:24 μμ εκανα παραγγελία 24/9 , ήταν να παραλάβω 2-10 και τελικά παρέλαβα χτες. Στις 30/9/2025 στις 10:51 ΠΜ, ANTONN είπε Καλημέρα, θέλει πολύ αναζήτηση για να τη φέρεις τα γούστα σου η οποία είναι κουραστική, εγώ χρησιμοποίησα και ai, με συγκεκριμένες εντολές για πλούσια και ζωντανό χρώματα. Επίσης χρησιμοποίησε την επιτάχυνση κίνησης σε αθλητικά γεγονότα, θα νιώσεις ότι είσαι μεσα στο γήπεδο. στείλε τις ρυθμίσεις σου
Moderators matrixxx Δημοσ. Σάββατο στις 06:26 μμ Moderators Δημοσ. Σάββατο στις 06:26 μμ 3 ώρες πριν, Billys636 είπε Μίλησα τελικά με κάποιον εκπρόσωπο ,και παραμένει η εξέλιξη παραγγελίας στην αναμονή για 14/10. Μάλλον θα περιμένω, ας υποθέσω ότι έγινε κάποιο λάθος από τον προμηθευτή . Αν δεν την χρειαζεσαι αμεσα, στην θεση σου θα την ακυρωνα, δεν το συζητω. Αν ομως δεν εχεις τιβι και την εχεις αναγκη θα μπορουσες να πεις οτι θα την αφησεις ενεργη, αν και παλι καλυτερη λυση ειναι να ακυρωσεις και να παρεις μια απο καπου που θα την εχεις στο σπιτι σου Δευτερα - αντε Τριτη το αργοτερο.
Chrysostomos Δημοσ. Σάββατο στις 08:57 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:57 μμ Πάντως αν και δεν έχω βρει ακόμα τις ιδανικες θεωρώ ρυθμίσεις την έχω ευχαριστηθεί. Απόλαυση οι 65 ιντσες στο σαλόνι μου και ειδικά στο ps5 είναι τέλεια. Στις 30/9/2025 στις 10:51 ΠΜ, ANTONN είπε Καλημέρα, θέλει πολύ αναζήτηση για να τη φέρεις τα γούστα σου η οποία είναι κουραστική, εγώ χρησιμοποίησα και ai, με συγκεκριμένες εντολές για πλούσια και ζωντανό χρώματα. Επίσης χρησιμοποίησε την επιτάχυνση κίνησης σε αθλητικά γεγονότα, θα νιώσεις ότι είσαι μεσα στο γήπεδο. θελεις να μοιραστείς ίσως τις ρυθμίσει σου;Να έχουμε ένα πάτημα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα