Cyberdemon87 Δημοσ. Σάββατο στις 08:59 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:59 μμ 1 λεπτό πριν, Chrysostomos είπε Πάντως αν και δεν έχω βρει ακόμα τις ιδανικες θεωρώ ρυθμίσεις την έχω ευχαριστηθεί. Απόλαυση οι 65 ιντσες στο σαλόνι μου και ειδικά στο ps5 είναι τέλεια. Αν τις τελειοποιήσεις και θέλεις μοιράσου τις εδώ και για εμάς που την περιμένουμε 🙂 Κυρίως για Gaming θα την χρησιμοποιώ και εγώ.
-WISE- Δημοσ. Σάββατο στις 09:00 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:00 μμ 1 λεπτό πριν, Cyberdemon87 είπε Αν τις τελειοποιήσεις και θέλεις μοιράσου τις εδώ και για εμάς που την περιμένουμε 🙂 Κυρίως για Gaming θα την χρησιμοποιώ και εγώ. Κάνει πολύ καλή δουλειά στο "αυτόματο" 2
Chrysostomos Δημοσ. Σάββατο στις 09:01 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:01 μμ Μόλις τώρα, Cyberdemon87 είπε Αν τις τελειοποιήσεις και θέλεις μοιράσου τις εδώ και για εμάς που την περιμένουμε 🙂 Κυρίως για Gaming θα την χρησιμοποιώ και εγώ. το "κακό" της υπόθεσης είναι ότι ίσως είναι διαφορετικό το ιδανικό για τον καθένα. άλλα δωμάτια,άλλος φωτισμός..Μπορεί να λέω και φούμαρα,δε ξέρω. 1
ANTONN Δημοσ. Σάββατο στις 11:12 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:12 μμ 2 ώρες πριν, Chrysostomos είπε Πάντως αν και δεν έχω βρει ακόμα τις ιδανικες θεωρώ ρυθμίσεις την έχω ευχαριστηθεί. Απόλαυση οι 65 ιντσες στο σαλόνι μου και ειδικά στο ps5 είναι τέλεια. θελεις να μοιραστείς ίσως τις ρυθμίσει σου;Να έχουμε ένα πάτημα; Πήγαινα βήμα βήμα, από διαφορετικές πηγές, και με βάση το γούστο, δεν ακολούθησα κάποιον οδηγο που να είχε συνοπτικά οδηγίες, χρησιμοποίησε και κάποιον ai στην αναζήτηση. 1
TheStranger80 Δημοσ. Κυριακή στις 02:05 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:05 πμ 16 ώρες πριν, paiktaras69 είπε ναι ε ? θα δώ τότε και αυτήν https://www.skroutz.gr/s/31083953/Brateck-LDT03-23L-Epitrapezia-Vasi-Tileorasis-eos-70-kai-40kg.html Εχω τετοιες βασεις αλλα δαπεδου, φοβερες, καμια σχεση με την αλλη. 1
paiktaras69 Δημοσ. Κυριακή στις 10:23 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:23 πμ για κάθε ενδιαφερόμενο . . . εδώ https://www.aliexpress.com/item/1005009559174349.html case για το remote, εγώ τσιπησα ένα μαύρο 1
Cyberdemon87 Δημοσ. Κυριακή στις 05:31 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:31 μμ Όσοι την έχετε, έχει 3.5mm input για σύνδεση ηχείων ή όχι; Σε διάφορα sites με specs γράφουν ότι έχει, σε άλλα όχι.
paiktaras69 Δημοσ. Κυριακή στις 05:36 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:36 μμ 4 λεπτά πριν, Cyberdemon87 είπε Όσοι την έχετε, έχει 3.5mm input για σύνδεση ηχείων ή όχι; Σε διάφορα sites με specs γράφουν ότι έχει, σε άλλα όχι. οχι δεν εχει 1
Cyberdemon87 Δημοσ. Κυριακή στις 05:38 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:38 μμ Μόλις τώρα, paiktaras69 είπε οχι δεν εχει Κρίμα, θα πρέπει να το κάνω με μετατροπέα προς optical τότε.
antven Δημοσ. Κυριακή στις 05:45 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:45 μμ Καλησπέρα στην παρέα.... Τελικά τα 144Hz μήπως είναι υπερβολή για κάποιον που θέλει να βλέπει απλά τηλεόραση (COSMOTE/EON, Netflix κλπ); Μήπως τελικά μία Mini Led στα 60Hz σε με +50-100€ Είναι καλύτερα;
paiktaras69 Δημοσ. Κυριακή στις 09:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:05 μμ Στις 30/9/2025 στις 10:51 ΠΜ, ANTONN είπε ..,........Επίσης χρησιμοποίησε την επιτάχυνση κίνησης σε αθλητικά γεγονότα, θα νιώσεις ότι είσαι μεσα στο γήπεδο. Που είναι αυτή η ρύθμιση;
ANTONN Δημοσ. Κυριακή στις 09:51 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:51 μμ 45 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε Που είναι αυτή η ρύθμιση; Ρυθμίσεις-εικόνα-διαύγεια
paiktaras69 Δημοσ. Κυριακή στις 10:44 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:44 μμ 52 λεπτά πριν, ANTONN είπε Ρυθμίσεις-εικόνα-διαύγεια και μετά ?
ANTONN Δημοσ. Κυριακή στις 10:45 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:45 μμ 1 λεπτό πριν, paiktaras69 είπε και μετά ? Συγνώμη, ρυθμίσεις-εικόνα-κίνηση- δυναμική επιτάχυνση. 1
paiktaras69 Δημοσ. Κυριακή στις 11:00 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:00 μμ (επεξεργασμένο) Edit Επεξ/σία Κυριακή στις 11:01 μμ από paiktaras69
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα