Προς το περιεχόμενο

TCL 65 QLED P8K 529€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, antnatal είπε

c6k αλλά κοστίζει 700 €

Ναι δε θεωρώ ότι είναι 200€ η διαφορά τους..Μπορεί να είναι λίγο καλύτερη,το πιστεύω κ εγώ,αλλά όχι 200€ πάνω..

Δημοσ.

Την έχω από την προηγούμενη προσφορά του Ιουλίου. Μην το σκέφτεστε παιδιά. Η τηλεόραση είναι αστέρι σε όλα της. Ταχύτατο λειτουργικό, υπέροχη (για τα λεφτά της πάντα) εικόνα. Παραμετροποίηση όση χρειάζεται για να τη φέρετε στα μέτρα σας. Πολύ καλός ήχος και τρομερή συνδεσιμότητα. Επίσης, επειδή και αυτό μετράει, τη θεωρώ και πολύ ντιζαινάτη. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, -WISE- είπε

Την έχω από την προηγούμενη προσφορά του Ιουλίου. Μην το σκέφτεστε παιδιά. Η τηλεόραση είναι αστέρι σε όλα της. Ταχύτατο λειτουργικό, υπέροχη (για τα λεφτά της πάντα) εικόνα. Παραμετροποίηση όση χρειάζεται για να τη φέρετε στα μέτρα σας. Πολύ καλός ήχος και τρομερή συνδεσιμότητα. Επίσης, επειδή και αυτό μετράει, τη θεωρώ και πολύ ντιζαινάτη. 

Απο φωτεινότητα πως πάει; Την έχεις δοκιμάσει σε φωτεινό χώρο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paiktaras69 είπε

ψηνόμουν αλλά δεν έχει άτοκες  . . . .. 

Αν έχεις πιστωτική κάρτα Πειραιώς μπορείς με 0.90 ευρώ το μήνα να κάνεις μέχρι 12 "άτοκες" δόσεις.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, viman είπε

Αν έχεις πιστωτική κάρτα Πειραιώς μπορείς με 0.90 ευρώ το μήνα να κάνεις μέχρι 12 "άτοκες" δόσεις.

Nαι το ξέρω, αλλά δεν έχω :)

Πάει τώρα....πέρασε....αναμονή για την επόμενη ΄΄ευκαιρια΄΄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

Απο φωτεινότητα πως πάει; Την έχεις δοκιμάσει σε φωτεινό χώρο;

Μην περιμένεις φωτεινότητες πολύ ακριβών QLED/OLED. Γύρω στα 350 nits δίνει στο max απο, τι θυμάμαι. 

Δεν την έχω δουλέψει σε τέρμα φωτεινό περιβάλλον ποτέ γιατί ποτέ δεν είμαι σπίτι τα πρωινα αλλά σε ημιφωτεινο (τύπου μεσημεροαπογευμα με κουρτίνες) αποδίδει πολύ καλά για μενα. Εκείνες τις ώρες την έχω χρησιμοποιήσει για Xbox/PS5 και μπάλα. Για ταινίες σε ημιφωτεινο περιβάλλον δεν μπορω να εκφέρω γνώμη. Αν θες να σου πω για πίσσα βράδυ, το συζητάμε. 😅

Επεξ/σία από -WISE-
Δημοσ.
2 ώρες πριν, paiktaras69 είπε

ψηνόμουν αλλά δεν έχει άτοκες  . . . .. 

αν εχεις πειραιως πιστωτικη μπορεις να μετατρεψεις ποσο σε δοσεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...