tiniakos Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 20 ώρες πριν, tiniakos είπε Έχω αυτή https://www.skroutz.gr/s/35059197/Samsung-Smart-Tileorasi-65-4K-UHD-QLED-Q70B-HDR-2022-QE65Q70BATXXH.html#reviews Αξίζει να πάω στην Tcl https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/321723-tv-qled-65-tcl-65p8k Σκέφτομαι τις ίδιες διαστάσεις λόγω χώρου αλλιώς θα πήγαινα σε μεγαλύτερη. Εννοείται ότι θα πήγαινα σε oled αν είχα τα διπλάσια χρήματα. Ευχαριστημένος είμαι με τη samsung στην εικόνα στον ήχο όχι αλλά σκεφτόμουν μήπως αξίζει να πάρω κάτι πιο φρέσκο και να φύγω και από το λειτουργικό της που δεν μου αρέσει.
paiktaras69 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, Chrysostomos είπε Κανέναν οδηγό για Calibration έχουμε; Εννοείται την χτύπησα, μιας και την ζαχάρωνα καιρό.Σε αυτή τη τιμή παίζει χωρίς αντίπαλο πιστεύω. Nα δουμε όμως πότε θα παραλάβουμε , εμένα μου είπαν για 10 με 15 ημέρες
The_Judas Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, tiniakos είπε Σκέφτομαι τις ίδιες διαστάσεις λόγω χώρου αλλιώς θα πήγαινα σε μεγαλύτερη. Εννοείται ότι θα πήγαινα σε oled αν είχα τα διπλάσια χρήματα. Ευχαριστημένος είμαι με τη samsung στην εικόνα στον ήχο όχι αλλά σκεφτόμουν μήπως αξίζει να πάρω κάτι πιο φρέσκο και να φύγω και από το λειτουργικό της που δεν μου αρέσει. για μένα οχι δεν αξιζει να πας από qled σε qled! ειδικά αν δεν σου περισσευουν. παρε ενα xiaomi tv box 3rd gen αν θελεις αλλαγή του λογισμικού. 1
power_1 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, tiniakos είπε Σκέφτομαι τις ίδιες διαστάσεις λόγω χώρου αλλιώς θα πήγαινα σε μεγαλύτερη. Εννοείται ότι θα πήγαινα σε oled αν είχα τα διπλάσια χρήματα. Ευχαριστημένος είμαι με τη samsung στην εικόνα στον ήχο όχι αλλά σκεφτόμουν μήπως αξίζει να πάρω κάτι πιο φρέσκο και να φύγω και από το λειτουργικό της που δεν μου αρέσει. Περιμενεις αν θες black friday για tcl c7k mini led στο γερμανο με τιμη γυρω στα 799 - 15% επιστροφη eurobank 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα