Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, hasiotis_john είπε

Αξίζει τελικά ρε παιδιά η τηλεόραση? Μπορεί ν' ανέβηκε η τιμή αλλά είχα προλάβει να την κλείσω με την προηγούμενη και με πήραν σήμερα να κάνω την πληρωμή μέχρι αύριο το βράδυ! 

Ας κάνει κάποιος ένα mini review για την εικόνα ( αν έχει καλά μαύρα, φωτεινότητα, γωνία θέασης ), για το μενού, για το πως παίζει τα επίγεια και κτλ κτλ

Αν πάρετε τηλέφωνο σαν κάνουν καλύτερη τιμή στην επέκταση εγγύησης, για παράδειγμα εμένα μου έδωσαν την premium στα 70 περίπου ευρώ! Για όποιον λέει ότι δεν αξίζει, να σας πω ρητά πως κάνει λάθος ... μου έχει τύχει βλάβη στην 4ετία, μου έδωσαν μια άλλη τηλεόραση προσωρινά μέχρι να μου την επισκευάσουν και στο τέλος επειδή δεν υπήρχαν ανταλλακτικά (καμένη πλακέτα) μου έδωσαν πιστωτικό για να πάρω παραπλήσια - νεότερο μοντέλο!

Ρωτας κατι που δεν θα το δεις εσυ, που θα το εχεις,  για να το κρινεις .

Για καποιον η sd εικονα  ειναι μια χαρα για καποιον αλλο μονο η oled ειναι τηλεορασεις.

Αν εισαι "ψειρας" μπορει να μην σε ικανοποιηση η εικονα.

Η τηλεοραση ειναι direct led αρα υστερει σε τεχνολογια οθονης και φωτεινοτητα σε σχεση με τις  mini led κι  τις oled .Στο μονο που υπερτερει  η συγκεκρημενη εινσι η τιμη.

Αν σε ικανοποιει αυτο σε αυτη την τιμη την αγοραζεις αλλοιως πας σε mini led (c6k) με περισοτερα χρηματα κι καλυτερη φωτεινοτητα ή στην c7k  για ακομη καλυτερη φωτεινοτητα κι καλυτερα μαυρα.

• Like 1
  • Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, hasiotis_john είπε

Αξίζει τελικά ρε παιδιά η τηλεόραση? Μπορεί ν' ανέβηκε η τιμή αλλά είχα προλάβει να την κλείσω με την προηγούμενη και με πήραν σήμερα να κάνω την πληρωμή μέχρι αύριο το βράδυ! 

Ας κάνει κάποιος ένα mini review για την εικόνα ( αν έχει καλά μαύρα, φωτεινότητα, γωνία θέασης ), για το μενού, για το πως παίζει τα επίγεια και κτλ κτλ

Αν πάρετε τηλέφωνο σαν κάνουν καλύτερη τιμή στην επέκταση εγγύησης, για παράδειγμα εμένα μου έδωσαν την premium στα 70 περίπου ευρώ! Για όποιον λέει ότι δεν αξίζει, να σας πω ρητά πως κάνει λάθος ... μου έχει τύχει βλάβη στην 4ετία, μου έδωσαν μια άλλη τηλεόραση προσωρινά μέχρι να μου την επισκευάσουν και στο τέλος επειδή δεν υπήρχαν ανταλλακτικά (καμένη πλακέτα) μου έδωσαν πιστωτικό για να πάρω παραπλήσια - νεότερο μοντέλο!

την ασφάλεια την έκανα και εγώ τελικά στα 73,80 € 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Δε μπορεί να δώσει 120hz αν αυτό που προβάλει δεν έχει αυτη τη δυνατότητα..Ότι μπορεί να δώσει 120hz στην τηλεόραση,αυτή θα το βγάλει..Όλα τα άλλα θα είναι κανονικά στα 60..

To σήμα της digea είναι στα 60?

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχως Αλλαξε η τιμή της ! Μπήκα να παραγγείλω και δεν την έχει τόσο. 

Επεξ/σία από Eddy_Gordo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπαρχει η tcl c6k στις 55" στα ιδια χρηματα με 5 ετη εγγυηση, mini led.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, The_Judas είπε

υπαρχει η tcl c6k στις 55" στα ιδια χρηματα με 5 ετη εγγυηση, mini led.

Σορρυ φίλε μου αλλά το μέγεθος σε αυτά τα θέματα μετρούσε...  😊

BTW link με 5 χρόνια και σε τιμή ανάλογη απο που ;

Επεξ/σία από Eddy_Gordo
Δημοσ.
2 ώρες πριν, leo066 είπε

25/50 είναι, 30/60 σε Αμερική 

Ναι εγώ εννοούσα ότι πάει στα 60 της τηλεόρασης..Αφού ψιλοξεφυγε το σήμα από τα χιόνια που είχε καποτε,πάλι καλά να λέμε!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Eddy_Gordo είπε

Σορρυ φίλε μου αλλά το μέγεθος μετρούσε...

BTW link με 5 χρόνια και σε τιμή ανάλογη απο που ;

https://www.skroutz.gr/s/60260384/tcl-smart-tileorasi-55-4k-uhd-mini-led-c6k-hdr-2025-55c6k.html

δεν συμφωνω... ειδικα σε ταινιες και παιχνιδια δεν βλέπονται οι κλασικές led. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν παίδες, ακούστε με καλά μιας και το να πάρει κάποιος τηλεόραση δεν πρέπει να είναι κάτι επιπόλαιο μιας και αυτή είναι που θα σε συντροφεύει για ατελείωτες ώρες στο σαλόνι, στο δωμάτιο ή όπου αλλού την βάλετε!
Πήγα σήμερα στον Κώτσο και είδα την P8K του θέματος και την ξεκοκάλισα λίγο μιας και ήμουν μόνος στον όροφο και έχω κινητό τηλεκοντρόλ και την πειραματίστηκα χωρίς να με πάρει κάποιος χαμπάρι.  Σαν πρώτη εικόνα με χάλασε απίστευτα όταν είδα πως ήταν ανάμεσα στις πιο σκοτεινές (αδύναμη σε φωτεινότητα) σε όλο το κατάστημα! Μπήκα στις ρυθμίσεις και ήταν στο κανονικό το preset, το έβαλα στην δυναμική που έσωσε λίγο την κατάσταση αλλά δυστυχώς όχι σε σημείο που να ενθουσιαστείς.
Βέβαια δεν μπήκα βαθύτερα σε πιο εξειδικευμένες ρυθμίσεις, που σίγουρα θα έχει κάποιο μικρό ενισχυτικό boost φωτεινότητας, αλλά και πάλι παιδιά με τα 300 nits που έχει η συγκεκριμένη ΔΕΝ την συνιστώ σε κάποιον που θέλει την εικόνα λαμπάδα, φωτεινή όσο δεν πάει, να βλέπει το μεσημέρι με ανοιχτά τα παντζούρια και κτλ. Επίσης δεν με τρέλανε το μαύρο της, που ήταν προς το ξεθωριασμένο γκρι.
Του έβαλα ένα 4Κ βίντεο σε τέρμα ανάλυση και είχα ανάμικτα συναισθήματα, μπορεί να το έπαιξε χωρίς σπασίματα, αλλά τα χρώματα δεν μου άρεσαν πολύ όπως και οι γωνίες θέασης. Είχε παραδίπλα την
TCL 55C805 που απλά σε μαγνήτιζε με τα  τέλεια χρώματα, την απίστευτη φωτεινότητα, το τέλειο σχεδόν μαύρο, τις γωνίες θέασης, πραγματικά νόμιζες πως ήταν 3D το βίντεο που έπαιζε! 

Την είχε νομίζω μόνο εκθεσιακή, αλλά παιδιά πραγματικά ΜΗΝ τσιγκουνευτείτε να δώσε παραπάνω χρήματα, περιμένετε κάνα μήνα στο Black Friday και κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας, στα μάτια σας, στο PlayStation σας και πάρτε μια Qled - mini Led τηλεόραση με nits από 1000 και πάνω τουλάχιστον!  'Ισως αυτή εδώ να είναι παραπλήσια της 55C805 που έβαλα λινκ από πάνω, αλλά δεν το έψαξα ακόμα πολύ.
Να πω σαν τελευταίο πως σε καμιά περίπτωση δεν λέω πως αυτή της προσφοράς είναι κακή τηλεόραση μιας και μιλάμε πάντα για σχέση τιμής - απόδοσης και για κάποιον χρήστη που δεν έχει πολύ ανεβασμένα στάνταρ, είναι ότι πρέπει. Σίγουρα μέσα στις ρυθμίσεις θα έχει περαιτέρω παραμετροποίηση που να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα, απλά δεν είχα τον χρόνο ν' ασχοληθώ.

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Like 3
Δημοσ.
8 hours ago, hasiotis_john said:

Λοιπόν παίδες, ακούστε με καλά μιας και το να πάρει κάποιος τηλεόραση δεν πρέπει να είναι κάτι επιπόλαιο μιας και αυτή είναι που θα σε συντροφεύει για ατελείωτες ώρες στο σαλόνι, στο δωμάτιο ή όπου αλλού την βάλετε!
Πήγα σήμερα στον Κώτσο και είδα την P8K του θέματος και την ξεκοκάλισα λίγο μιας και ήμουν μόνος στον όροφο και έχω κινητό τηλεκοντρόλ και την πειραματίστηκα χωρίς να με πάρει κάποιος χαμπάρι.  Σαν πρώτη εικόνα με χάλασε απίστευτα όταν είδα πως ήταν ανάμεσα στις πιο σκοτεινές (αδύναμη σε φωτεινότητα) σε όλο το κατάστημα! Μπήκα στις ρυθμίσεις και ήταν στο κανονικό το preset, το έβαλα στην δυναμική που έσωσε λίγο την κατάσταση αλλά δυστυχώς όχι σε σημείο που να ενθουσιαστείς.
Βέβαια δεν μπήκα βαθύτερα σε πιο εξειδικευμένες ρυθμίσεις, που σίγουρα θα έχει κάποιο μικρό ενισχυτικό boost φωτεινότητας, αλλά και πάλι παιδιά με τα 300 nits που έχει η συγκεκριμένη ΔΕΝ την συνιστώ σε κάποιον που θέλει την εικόνα λαμπάδα, φωτεινή όσο δεν πάει, να βλέπει το μεσημέρι με ανοιχτά τα παντζούρια και κτλ. Επίσης δεν με τρέλανε το μαύρο της, που ήταν προς το ξεθωριασμένο γκρι.
Του έβαλα ένα 4Κ βίντεο σε τέρμα ανάλυση και είχα ανάμικτα συναισθήματα, μπορεί να το έπαιξε χωρίς σπασίματα, αλλά τα χρώματα δεν μου άρεσαν πολύ όπως και οι γωνίες θέασης. Είχε παραδίπλα την
TCL 55C805 που απλά σε μαγνήτιζε με τα  τέλεια χρώματα, την απίστευτη φωτεινότητα, το τέλειο σχεδόν μαύρο, τις γωνίες θέασης, πραγματικά νόμιζες πως ήταν 3D το βίντεο που έπαιζε! 

Την είχε νομίζω μόνο εκθεσιακή, αλλά παιδιά πραγματικά ΜΗΝ τσιγκουνευτείτε να δώσε παραπάνω χρήματα, περιμένετε κάνα μήνα στο Black Friday και κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας, στα μάτια σας, στο PlayStation σας και πάρτε μια Qled - mini Led τηλεόραση με nits από 1000 και πάνω τουλάχιστον!  'Ισως αυτή εδώ να είναι παραπλήσια της 55C805 που έβαλα λινκ από πάνω, αλλά δεν το έψαξα ακόμα πολύ.
Να πω σαν τελευταίο πως σε καμιά περίπτωση δεν λέω πως αυτή της προσφοράς είναι κακή τηλεόραση μιας και μιλάμε πάντα για σχέση τιμής - απόδοσης και για κάποιον χρήστη που δεν έχει πολύ ανεβασμένα στάνταρ, είναι ότι πρέπει. Σίγουρα μέσα στις ρυθμίσεις θα έχει περαιτέρω παραμετροποίηση που να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα, απλά δεν είχα τον χρόνο ν' ασχοληθώ.

Ευχαριστουμε για την αναλυση

Συγκρινεις ομως τηλεορασεις ανομοιες, η 55C805 εχει τα διπλα λεφτα εναντι αυτης της προσφορας.

Ειναι σαν να συγκρινω Duster των 19.000 με Rav4 υβριδικο των 40.000 και να λεω το πρωτο δεν βλεπεται.

Για τα λεφτα που εκανε στην προσφορα αυτη του θεματος ειναι non brainer για οποιον ειχε ξεμεινει με τηλεοραση προ του 2020 ή ειχε αμεση αναγκη αντικαταστασης και δεν ειχε/δεν ηθελε προφανως να δωσει πανω απο 550 ευρω, που ετσι και αλλιως τα θεωρω υπερβολικα πλεον για τηλεοραση.

Αν καποιος ειναι στο σπιτι πανω απο 16 ωρες τη μερα, βλεπει συνεχεια τηλεοραση κτλ τοτε προφανως θα κανει τα κουμαντα του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά συμφωνώ με αυτά που λες και το αναφέρω στην τελευταία μου παράγραφο,  μια μικρή όμως διόρθωση, ΔΕΝ είναι διπλάσια τιμή η διαφορά, απλά αν κάποιος τον καίει άμεσα θα δώσει +270 ευρώ, για παράδειγμα από εδώ, τα οποία αν περιμένει ένα μήνα στην "Μαύρη Παρασκευή" μπορεί να γίνουν και +100 ευρώ ή και τίποτα. Βέβαια όλα υποθέσεις είναι και εδώ λέμε τις γνώμες μας. Αλλά το λέω ξανά, ΕΙΝΑΙ ΧΑΟΤΙΚΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ στην ποιότητα αν τις βάλεις δίπλα δίπλα και νομίζω πως αξίζει κάποιος να βρει αυτά τα 270 ευρώ μιας θα κάνει καλό στα μάτια του και στην διασκέδασή του / καθημερινή του παρέα!
Αυτά από μένα, καλή συνέχεια ...
Αν είναι κάποιος από Χανιά και τον ενδιαφέρει η τηλεόραση της προσφοράς, την έχω κλείσει στα 602 ευρώ μαζί με την Premium 5ετη εγγύηση! Ας μου στείλε μήνυμα όποιος θέλει ως το απόγευμα να δούμε πως μπορεί να γίνει να την πάρει κάποιος άλλος!

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε TCL 65 QLED P8K 529€ [ΤΕΛΟΣ]
Δημοσ.

Επειδή είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης έχω να αναφέρω ότι απαιτεί μεγάλη παραμετροποίηση & υπομονή για να φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο εικόνας, όταν το φτάσεις θα καταλάβεις πάρα πολλά πράγματα και το λέω με βεβαιότητα γιατί έχω και lg στο ίδιο μέγεθος με διπλάσια αξία (την οποία την αφήνει αρκετά πίσω). Σε σχέση με άλλες μάρκες το μόνο κακό με αυτή την τηλεόραση είναι ότι θέλει καλό calibration. Όταν το καταφέρεις θα την εκτιμήσεις, έτσι όπως έρχεται η τηλεόραση  και με απλές ρυθμίσεις από το κατάστημα η απόδοση εικόνας δεν είναι ούτε στο 30%.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...