Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είμαι 25 χρονών, απόφοιτος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας στη Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία 2-3 χρόνια ψάχνω συνέχεια δουλειά αλλά ο κλάδος δεν απορροφά καθόλου, σπάνια ανοίγουν θέσεις (άντε 2-3 σε όλη την Ελλάδα). Δουλεύω αυτό το διάστημα με διάφορες συμβάσεις/προγράμματα ΟΑΕΔ με βασικό μισθό, αλλά έχω απεπλιστεί με αυτό το πράγμα και θέλω κάτι πιο σταθερό.

Σκέφτομαι να κινηθώ προς το corporate κομμάτι. Δεν με τρομάζουν οι ώρες ή η πίεση. Έχω δει ότι σε μεγάλες εταιρείες (Big 4 – Deloitte, KPMG, EY, PwC) προσλαμβάνουν πολύ νέο κόσμο χωρίς να έχει σπουδάσει απαραίτητα business/finance, οπότε σκέφτομαι ότι ίσως υπάρχει τρόπος να μπω κι εγώ.

Η ερώτησή μου είναι: πώς μπορώ να ξεκινήσω σε αυτόν τον χώρο; Πρέπει να ψάχνω για κάποιον συγκεκριμένο ρόλο όταν κοιτάω αγγελίες; Αν ναι, ποιες είναι αυτές οι entry-level θέσεις που θα μπορούσαν να με βάλουν μέσα; Μπορω απλά να στέλνω βιογραφικό χύμα; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο. 
Σας γράφει ένας νέος που πραγματικά θέλει να βρει μια διέξοδο εδώ στην Ελλάδα, χωρίς να χρειαστεί να μεταναστεύσει στο εξωτερικό. Κάθε άποψη δεκτη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...